Jump to content

koskenraskas

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    oulu

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Canyon cyclo stemmi, alle 90mm Malli: V13 tai vastaava Lyhyt kuvaus: Canyon Infliten ohjauskannatin Kuvaus: Ostan alle 90 mm ohjauskannattimen eli stemmin Canyoniin. Oma malli on V13, vastaavaa voi tarjota. Kulma mielellään 6 astetta tai lähelle. Alumiini tai hiilikuitu. Nouto tai posti, Oulun alue tai postilla muualta. Hinta: €0-40 Paikkakunta: Oulu Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: nol 4 sataa, 12 kuus viis kuus 6 tai yv.
  2. Merkki: Bioracer Malli: vaatteita Lyhyt kuvaus: Uusia laadukkaita vaatteita Kuvaus: Bioracer - merkkisiä, uusia hyvälaatuisia vaatteita polkupyöräilyyn. Paita 12 euroa. Taskut takana, kolmea kuosia. (S, M, L). 2 paitaa 22 euroa. Liivi 15 euroa (S). Pitkähihainen jersey / takki 25 euroa (S) Mallisto N / unisex. Postitus onnistuu, silloin hinta plus 3-5 euroa. Isomman erän ostajalle runsausalennusta. Kysy. Hinta: 12 Paikkakunta: Oulu Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Yhteystiedot: Nolla 4 satttaaa ja 126 viis kuus kuus. Myös yv.
  3. Kuvaus: Koko etuvanne Paikkakunta: Oulu Yhteydenottotapa: nol 4 nol nol 12 kuus 5 kuus kuus tai yv Ostan kuvassa näkyvän (622 x 18) kaltaisen ehjän, suoran ja hyvälaakerisen vanteen, DT Swiss tai vastaava. Mielellään saisi olla kaikki paikallaan, eli napa, jarrulevy, pikalinkku, kumi ym. Tuore saisi olla, alumiinia tai hiilikuitua. Myös parina, eli takakiekon kanssa huomioidaan. Renkaan maks. koko 700 x35 C. Vaihtoehtona: jos sinulla on vikaantunut cyclo jossa ko. vanne ehjä ja hyvä, voin ostaa koko paketin varaosiksi. Tarjoa .
  4. Ostetaan Specialized Epic Carbon Comp, World Cup tai Expert varaosiksi. Vuosimalli 2018 tai 2019. Rungolla ei väliä (saa siis olla vaikka hajalla), kunhan osaa löytyy varalle mahdollisimman paljon. Kuitukiekot kelpaavat myös. Tarjoa, myös pelkät roippeet kiinnostavat (voimansiirto etc). Tarjoa. Postitus, tahi noudan kesälomareissulla. Paikkakunta: Oulu Yhteydenottotapa: 0 neljäsataa 1kaks kuus 5 kuus 6
  5. Ostetaan hyvät maastopyöräilykengät lukkopolkimiin SPD. Sidi, Mavic ynnä muu, mielellään hiilikuitua ja hyvällä kiinnitysmekanismilla. Ei tarvitse edes olla uudet, kunhan on hyvät. Ei tarvitse olla halvat jos on oikeasti hyvät. Räpyläni koko on yli 28 senttiä, ja melko leveä. 46 Sidi ja Shimano olivat pieniä. Tarjoa. Voin noutaa ympäri maan kesälomareissulla, otan myös postia vastaan. Lukkokengät vain, kiitos. Erikseen kiinnostaa flättipolkimet (ei kengät), jos koko maailmassa on kenelläkään sellaisia ylimääräisinä. Kuvaus: Hyvä maastokenkä haussa Paikkakunta: Oulu Yhteydenottotapa: noll neljäsataa 12 kuusi viisi 66
  6. hintaa päivitetty. vaihdossa käy cyclo ym., myös kajakki.
×
×
  • Luo uusi...