Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Pyöräilysukka

Jäsen
  • Viestit

    199
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

1 seuraaja

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

3 653 profiilin katselua
  1. Myydään ylimääräiseksi jäänyt Clugin pyöräteline (koko S) joka käy 23-32mm renkaille. Tarkemmat tiedot löytyvät täältä: https://classicbike.fi/tuote/clug-pyorateline-hybrid-valkoinen/ Nouto Helsingin Vallilasta ja maksu Mobilepaylla tai tilisiirrolla. Yhteydenotot YV:llä.
  2. Myydään ylimääräiseksi jääneet ja käyttämättömät Musguard OMNI Wide -lokasuojat (eteen ja taakse). Lisätietoja: https://int.musguard.com/collections/frontpage/products/musguard-omni-wide-front-rear Nouto Helsingin Vallilasta tai postitus ostajan piikkiin. Maksu Mobilepaylla tai tilisiirrolla.
  3. Myydään ylimääräiseksi jäänet Canyonin Push-on gripit maastopyörään. Vaihdettu heti toisiin pyörän saavuttua. Kunto alkuperäistä vastaava. Lisätietoja: https://www.canyon.com/en-fi/gear/bike-parts/spare-and-wear-parts/spare-wear-parts/canyon-standard-grips/10008345.html Hinta 8 euroa. Vain nouto Helsingin Vallilasta. Maksu Mobilepaylla tai tilisiirrolla. Yhteydenotot yksityisviestillä
  4. Myydään ylimääräiseksi jääneet ja yhden lenkin nähneet Bontragerin hiilikuitukiekot eteen ja taakse. Kiekoilla ajettu alle 50 kilometriä ja mukaan tulee Bontragerin alkuperäiset Bontrager R2 -renkaat, jotka ovat uudenveroiset. Mukana ei tule jarrulevyjä. Myydään syvempiin kiekkoihin siirtymisen johdosta. Hinta 750 euroa. Postitus ostajan piikkiin Bontragerin vanteille tarkoitetuissa pahvilaatikossa tai nouto Helsingin alueelta. Maksu tilille tai Mobilepaylla. Yhteydenotot yksityisviestillä.
×
×
  • Luo uusi...