Jump to content
Käytössä olevan kielen voi vaihtaa suomeksi sivuston alareunasta. ×

j.aho

Member
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Helsinki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ajamaton 27,5"+ etukiekko Race Face AR40 kehällä ja Novatec D041SB-B navalla (boost 15x110mm). Vanteessa pari naarmua säilytyksestä (näkyy vikassa kuvassa noin klo10 ja klo5:ssä). Jarrulevyn kiinnitysrei'istä kolmesta korkannut kierteet eli ei sovellu suoraan ajoon! Pystyy ehkä uudelleen kierteyttämään helicoililla tms.. mutta myydään lähtökohtaisesti varaosiksi. Hintapyyntö: 20e (+postikulut tarvittaessa) Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
 2. Pro Medi satulalaukku, tilavuus 0,6L. Pikakiinnitys satulan kiskoihin ja strappi tolpan ympäri. Vuoden käytetty, kunto hyvä. Hintapyyntö: 10e (+5e postit tarvittaessa) Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
 3. Uudet ja käyttämättömät Shimanon säämiskälliset bokserit. EU-koko S. Suht paksu pehmuste. Hintapyyntö: 10e (+5e postit tarvittaessa) Paikkakunta: Helsinki, Lauttasaari Yhteydenottotapa: yv tai joni.a.ahonen ( ät ) gmail.com
 4. Kaksi kappaletta Rockshox Pike ilmaruotoja, molemmat 29"/140mm tai 27,5"/160mm, tuotekoodi 11.4018.026.001. Nämä sopii siis vanhempaan 2014-2017 solo air Pikeen. Toinen on uusi ja käyttämätön, toinen ajettu about 1000km (ei mitään silminnähtäviä vaurioita tai kulumista, mutta o-rengas kannattanee vaihtaa uuteen). Hintapyyntö: uusi 20e, käytetty 10e (+5e postit tarvittaessa) Paikkakunta: Yhteydenottotapa:
 5. Hyväkuntoinen iskaripumppu tarkalla mittarilla. Mitään malli- /valmistajamerkintää ei löydy, mutta laadukkaan oloinen pumppu. Max paine 300psi ja kohtuu iso ilmatila. Kunto hyvä ja toimii. Hintapyyntö: 10e Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
 6. Pienikokoinen kevyt juomareppu Geigerrig The Rig. Tilavuus about 2-3l. Ainakin 2l juomarakko mahtuu helposti sisälle. Irrotettava selkäpanssari ja juomarakon paineistusletku/pumppu sekä alkuperäinen 2l juomarakko letkuineen löytyy mukaan. Letkun suuosa on loppuunkaluttu eli sen joutuu uusimaan. Paljon käytetty, mutta edelleen käyttökuntoinen reppu. Olkahihnojen joustolenkit alkaneet vähän hapertua (näkyy vikassa kuvassa). https://www.aquamira.com/product/geigerrig-rig-red/ Hintapyyntö: 20e (+postikulut tarvittaessa) Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa:
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.