Jump to content

MSI

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. MSI

    (voi poistaa)

    Pyörä poistettu myynnistä.
  2. MSI

    (voi poistaa)

    Uppausta.
  3. MSI

    (voi poistaa)

    Vuosimalli 2014, koko XS, väri deep black matt white. Hankittu maaliskuussa 2014, ajettu keskikesällä noin 700 km lähinnä kuivalla kelillä, ei kilpailukäytössä, ei kaaduttu. Kaikenkaikkiaan siis erinomaisessa kunnossa. http://www.canyon.com/_en/roadbikes/bike.html?b=3237 Hintapyyntö: 1250€ Paikkakunta: Lahti Yhteydenotot esim. tekstiviestillä p. nolla neljä neljä 36 66 448 Markku Silvenius.
  4. MSI

    M: Look Ergostem

    Terve... HIEMAN pienelle huomiolle jäänyt tämä..en ymmärrä miksi on mennyt ohi silmieni? Tämä on vielä kotihyllyssä jos satut olemaan kiinnostunut (ymmärrän hyvin jos et ole ). t. Markku Silvenius
  5. MSI

    Myyty

    Saa poistaa.
  6. MSI

    MYYTY

    Saa poistaa.
  7. Arkistojen kätköistä käytetyt ja ulkokuoreltaan selvästi kuluneet polkimet. Toiminnallisesti ok ja laakeroinnit erinomaisessa kunnossa. Hyvät rospuuttopolkimet. Paino n. 270g pari. Hintapyyntö 50e + postikulut. Kahdet klossien metallirungot kaupanpäälle (ko poljinjärjestelmässä klossi rakentuu metallikontaktipinnasta ja muovisesta 'look'-tyyppisestä klossin ulkokehästä). etunimisukunimiyhteen ja gmail.com
  8. Erittäin laaja säädettävyys verrattuna Ritchey, Syntace jne. Käyttökohteet: valmentajille ajoasennon suunnitteluun, triathlon, aika-ajo. Luja nivelrakenne ja materiaalivahvuus (paino yli 400g) takaavat soveltuvuuden myös ratapyöräilyyn. Myytävä malli EI OLE 'open face plate'-tyyppiä. Sopii 1 1/8 haarukoihin, klamppi 25,8 mm. Hinta 75€ + postikulut.
  9. Myydään omaan päähän pieneksi todettu Giro Aeon. Koko M, väri: sininen/musta. Kypärä on uusi ja käyttämätön ja kaupan paketissa. Hintapyyntö on 150 euroa + postikulut. Kypärä löytyy Lahdesta, toimitus muualle tarvittaessa esim Matkahuolto.
×
×
  • Luo uusi...