Jump to content

roller

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tampere

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Tunturi Malli: Tomahawk Lyhyt kuvaus: Fatbike, uudenveroinen Rungon koko: M Kuvaus: Todella hyväkuntoinen ja vähän ajettu fillari, johon saatavilla varustusta kattavasti. Tästä saa paperit, runkonro: 2200212245, laakereiden ja ketjujen kunnosta nähdään, että on kuin uusi ja takuustakin voidaan sopia. Talvipyöräksi sopii erittäin hyvin ja kesälläkin menee helposti sellaisessa maastossa, missä kapeammilla renkailla ei pääse. Mahdollisuus modata ajotuntumaa ja muutakin, kun on pari stemmiä ja tankoa ylimääräisenä. Sopii koeajaa ainakin Herttoniemen monipuolisessa maastossa ja tarjota hintaa. Hinta: €420 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: Viesteillä tai o44 0 ysi 0 66 kol kol saa WA tai peruspuh helposti yhteyden.
  2. Moi! Meillä on useitakin tuon kokoluokan stemmejä, jos vielä tarvitset. t. Jani
  3. Merkki: Cube Malli: Attention Lyhyt kuvaus: 29" MTB Rungon koko: XL Kuvaus: Hyvä laatufillari, josta saa paperit, tunnisteet ja johon saatavilla muutakin varustusta kuvissa olevan lisäksi. Voimansiirto ja jarrut hyvässä kunnossa, samoin laakerit ja yleiskunto, kuten näkyy. Saatavilla flatit nykyisten pedaalien tilallem, ja tanko tai stemmi voidaan vaihtaa sopivampaan myös. Täydennän Rockshox:n keulan tiedot, takana on xt:n vaihtaja, muutenkin hyviä osia, joista päivitetään tarvittaessa. Monipuoliseen käyttöön tämä sopii yli 185 pitkille ja hankalampaan maastoon paremmin yli 190 pitkille. Kokeilu voidaan sopia piankin. Voi ehdottaa hintaa, voidaan miettiä vaihtoakin. Hinta: €555,55 Paikkakunta: Tampere Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Helposti saa soittamalla yhteyden, muutenkin voi onnistaa. Suomen suunnan lisäksi 44o ysi o 6 kuuskolmekolme tai yv. Tämä kulkeutuu mm. Helsinkiin tarvittaessa.
  4. Merkki: Crescent Malli: Edler Lyhyt kuvaus: Hybridi Rungon koko: 550 mm Moottorin teho: 250 W Kuvaus: Myydään tarjousten perusteella tämä ulkoisesti uudenveroinen laadukas pyörä käyttöön tai projektiksi. Kuvissa myytävä pyörä on säilytetty sisällä, ja se on yleiskunnostakin helposti havaittavissa. Tietysti tunnisteet ja paperit on saatavilla myös. Kaikenlaiset tarjoukset ovat tervetulleita, myös vaihto johonkin sopivaan:) Hinta: 500€ tai tarjous Paikkakunta: Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot:
  5. Ostetaan sähköpyörän akku + laturi Crescentiin. Tarjoa ensisijaisesti alkuperäisosia tai -komponentteja Paikkakunta: Tre tai PK-seutu Yhteydenottotapa: viesti
  6. Kuvaus: 28" alurunkoinen 24-vaihteinen (Deore) nestejarrullinen fillari säädettävällä, tarakka (lisätty kuvien jälkeen) ja lukittavalla joustokeulalla, ja pyörään saa hyvin varustusta: valot, talvirenkaat (Nokia), lukko ym. (kuvissa olevat ja mainitut) saa mukaan edullisesti.😊 Varustusta on myös mahdollista vaihtaa tarpeiden mukaan (jos sopivia löytyy). Ainakin lukkopolkimet, satuloita, pari vannetta ym. on ylimääräisinä, joten voidaan vaihtaa! Kaikki toimii hyvin, suorat vanteet, rattaat hyvät! (Voimansiirrolla paljon kilometrejä jäljellä, rungossa joitain mitättömiä kosmeettisia käytönjälkiä. Myös kauppakirjan saa.) Rungon koko: 56cm Hintapyyntö: 270 sis. nastarenkaat ym. Paikkakunta: Tampere (myös PKS) Yhteydenotto ja lisätiedot: soitto o44nol9nol6kuus3kolme (yv tai sms)
×
×
  • Luo uusi...