Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Leskela

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Käyttäjän Leskela kaikki viestit

  1. Paljon on tullut kyselyjä vaunusta ja kaikkeen on yritetty vastata parhaani mukaan. Vaunu kuitenkin erelleen myynnissä. Suuri osa on kysellyt pyörien kuljetuksesta. Laitan parit kuvat jotka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Just oltiin parin päivän maastopyöräily reissulla vaunun kanssa.
  2. Merkki: M: retkeilyvaunu Malli: Fillarointiin Lyhyt kuvaus: Retkeilyvaunu Kuvaus: Tämä kärry olisi nyt sitten raskain syrämin myynnissä seuraavan vaunun tieltä. Hintaa kaikkinensa olisi kärryllä 2500euroa. Kaksi vuotta kärry on vasta palvellut käyttäjäänsä ja soveltuu hyvin kaksin reissaamiseen. O0 Vaunun vaiheita voi myös käyrä kattomas mun juutuupi kanavalta https://www.youtube.com/user/mrLeskela Jos kiinnostuit niin parhaiten tavoittaa mailista leskela.ville(ät) gmail.com https://youtu.be/xZQS7GSm5tE Esim tuolla videolla näkyy vaunu paremmin. Toki kanavalla on monta yksityiskohtaasempaakin videota vaunusta EDIT: Tässä lyhyt listaus videoista joista pitäisi nähärä kaikki oleellinen vaunusta. Niin moni kysellyt lisätietoa kun ei oo hoksannu tuolta kanavaltani kaivaa videoita. Mun moka 😬 Vaunusta on nyt muutamat ihmiset osoittaneet kiinnostusta. Vaunu on alunperin rakennettu teltan korvikkeeksi kun oma selekä ei tahtonut enään kestää teltassa nukkumista. Sellaiseksi joka on heleppo vetää perässä ja jonka pystyy ajaa huonompaankin maastoon. Vaunu on toiminut itselläni ja lapsien kanssa reissatessa tukikohtana niin kalastus, vaellus, retkeily ja marjastusreissuilla. Vaunua on veretty perässä valmistumisensa jälkeen (2018) noin 6-7000km. Kysyä saa ja vastaan mahrollisimman hyvin. Videot kertoo kuitenkin enemmän kuin tuhat sanaa 👍 https://youtu.be/P2RfyUJIDh4 https://youtu.be/afDUfr-mwCI https://youtu.be/Lea8TaQITX8 https://youtu.be/xZQS7GSm5tE Hinta: 2500 Paikkakunta: Seinäjoki Maakunta: Etelä-Pohjanmaa Yhteystiedot: Mailista tavoittaa parhaiten leskela.ville (ääät) gmail.com
  3. Tuossa mun retkeilyvaunuprojektia joka toimii tukikohtana maastopyöräilyssä, kalastuksessa ja retkeilyssä. Onko porukka rakennellu vastaavia?
  4. Otsikko kertoo kaiken. Hinta max 750-euroa ja vain hyväkuntoiset huomioidaan. Tarjoa kuvan kera. Mitä lähempää Seinäjokea sen parempi, mutta saa tarjota myös kauempaakin.
  5. Leskela

    ei enään

    Rahaakin voin laittaa välissä kalliinpaan peliin.
  6. Leskela

    ei enään

    nyt olis tämän vuaren AT-pro metallinpaljastin jossa takuuta jäljellä ylimääräisenä. Kaharet patterit ainoastaan kulutettu. Vaihrossa tarvittisin laadukkaan maastopyörän 190 senttiselle kaverille. Vaih hyväkuntoiset huomioidaan. Pakettiin kuuluu: - AT-pro metallinpaljastin http://www.webkauppa.finndetector.com/garrett-pointer-premium-paketti-p-651.html - Pro pointer http://www.webkauppa.finndetector.com/garrett-pointer-p-666.html - melkein uusi sandscooppi alumiinivarrella - kuulokkeet - kelasuoja Arvokas paketti harrastuksen aloitukseen puistoissa, pelloilla tai vaikka vedessä. EN MYY SUORALLA RAHALLA ENKÄ MITÄÄN NOISTA ERIKSEEN! Vaihtotarjouksia voi laittaa mailiin Leskela.ville (ÄT) Gmail.com Kamat sijaitsee Seinäjoella.
×
×
  • Luo uusi...