Jump to content

Meccca

Jäsen
  • Viestit

    80
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Käyttäjän Meccca kaikki viestit

  1. Merkki: Canyon Malli: Spectral AL 6 Lyhyt kuvaus: Täysjousto 27,5” 160mm Rungon koko: M Kuvaus: Sähköpyörän tieltä myyntiin. Ostettu Canyonilta 14.4.23 uutena. Ajettu noin 600km ja 4 bikepark päivää. Huollettu ja pidetty huolta säännöllisesti. Ei ole kaaduttu tai kohdeltu kaltoin. Suurimmat käytön jäljet stongassa hissikapulan hankaamisesta. Kuvassa näkyvät gripit ja polkimet eivät sisälly kauppaan. Omat Canyon G5 gripit löytyy. Oranssit Burgtec stemmin spacerit eivät myöskään tule mukaan vaan Canyonin omat mustat. Ei vaihtoa. Hinta: 2600€ myyty pyynti hintaan. Paikkakunta: Kouvola Maakunta: Kymenlaakso Yhteystiedot:
  2. Merkki: Whyte Malli: 905 V3 Lyhyt kuvaus: 27,5” 130 mm etujousto Rungon koko: M Kuvaus: Erittäin hyvällä geometrialla varustettu ja kovaankin käyttöön suunniteltu jäykkäperä kaipaisi uutta omistajaa. Ostettu uutena elokuussa 2021 ja edelleen todella hyvässä kunnossa. Ei ole kaaduttu tai kohdeltu kaltoin. Pesty säännöllisesti ja huollettu tarvittaessa. Alkuperäisessä kunnossa. Mukaan kuvassa näkyvät polkimet tarkemmat tiedot: https://sportsource.fi/products/905-v3 Ei vaihtoa. Vain nouto. Hinta: MYYTY hintaan 1500€ Paikkakunta: Kouvola Maakunta: Kymenlaakso Yhteystiedot:
  3. Merkki: Canyon Malli: Torque:ON 7 Lyhyt kuvaus: 27,5” täysjousto Rungon koko: M Moottorin teho: 250W Runkonumero: 0000 Kuvaus: Ostettu 5.10.2022 Canyonilta uutena Ajettu 80km En ehtinyt ennen muuttoa paljoa ajella ja nyt uudessa kodissa remontti vienyt ajan ajelulta eikä ole talvella viitsinyt rullailla. Piti alkaa ajella uutta työmatkaa tällä mutta on se sen verran pitkä tällä sotkettavaksi että taidan päivittää luomuun ihan vain lenkki käyttöön. Ajettu yksi lenkki syksyllä ja nyt talvella. Moitteettomassa kunnossa. Kuvassa näkyvät päivitetyt varusteet( satula, lamppu, pulloteline ja polkimet) eivät kuulu hintaan. Mukaan toki orkkis satula ja polkimet. Säilytetty aina lämpösessä. Saat mukaan kikkareen jolla voit ladata akun irrallaan. Ei vaihtoa. Vain nouto. Kuvassa näkyy säädöt 182/86 mitoilla. Hinta: Myyty hintaan 3950€ Paikkakunta: Kouvola Maakunta: Kymenlaakso Yhteystiedot: yksityisviesti
  4. Merkki: Canyon Malli: Torque 29 AL 6 2022 Lyhyt kuvaus: Täysjousto 29” Rungon koko: M Kuvaus: Ostettu 26.5.2022 Ajettu alle 300km Moitteettomassa kunnossa, en ehtinyt tänä kesänä bikeparkkiin kertaakaan joten metsäpolkuja vaan tämä fillari nähnyt. Siirryn sähköpyörään työmatkan lyhentyessä, siksi myyntiin. https://www.canyon.com/fi-fi/maastopyorat/enduro-bikes/torque/torque-29/torque-29-al-6/3200.html?dwvar_3200_pv_rahmenfarbe=SR Hinta: 3000€ Paikkakunta: Kouvola Maakunta: Kymenlaakso Yhteystiedot:
  5. Tutkin aikoinaan kaikki mahdolliset enduroon kyvykkäät jäykkäperäiset läpi kunnes löysin tämän. Päädyin tähän koska geometria oli täydellinen lyhyen perän ja keulakulman ansiosta. M-koko on ollut täydellinen koska reach ja toptube mitta vastaa minun kokoisen 181cm ajajan mittoja vaikka valmistaja ilmoittaa muuta. Kokoonpanon osalista on ollut täydellinen silloiseen 2300€ ostohintaan verrattuna joten nyt 700km ajettuna ja jatkuvasti hyvänä pidettynä, 1500€ pyyntihinta ei ole liikaa minun mielestä. ps. Nosto
  6. Moi, 182 ja jalanmitta 86. Omat mittani ovat aina niin lähellä M koon maksimia ja L koon minimiä merkissä kuin merkissä niin olen mennyt aina M koolla.
  7. Käyttämättömänä pysynyt täysjouston saavuttua.
×
×
  • Luo uusi...