Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Colnago

Jäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 557 profiilin katselua
  1. Kuvassa on kuitenkin Ion K-traze suojat ja nekin näyttävät silti erilaiselta kuin nykyään myytävät k-trazet? K-Pactit nuo eivät ainakaan ole vai mistä tässä on nyt kyse?
  2. Myydään ajamaton, uutena pyörästä irroitettu Maxxis Rekon 27.5 x 2.6 Exo 3C Max Terra tubeles ready. Hintapyyntö: 25 euroa! Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: jukkak79 ätmerkki gmail piste com.
  3. MYYTY! Myydän ajamaton Fizik Arione R7 (maantie-) satula. Irroitettu uutena pyörästä. Taloudesta löytyi jo Arione ennestään Tästä monen ammattikuskin suosikkisatula edullisesti. Värinä tyylikäs musta pienillä punaisilla yksityiskohdilla.
  4. Myydään käytämättömät Sram Guide R (maasto-)pyörän etu- ja takajarrut (kahvat, letkut, satulat, jarrupalat). Takajarru irroitettu heti uutena ja käyttämättömänä Canyon Spectral L-kokoisesta täysjoustosta. Etujarru uusi käyttämätön suoraan tehtaalta. Huom mukana vain yksi tankokiinnitysklamppi. Uusi maksaa n. 13 euroa jos et saa näitä kiinni pyörässäsi kenties jo valmiiksi olevaan sramin vaihajan matchmaker kiinnitykseen tai vanhoihin tankoklamppeihin. Etujarrun jarruletkun pituus 85 cm ja takajarrun 165 cm ( ovat lyhennettävissä). Jarrut sopivat (tarvittaessa adaptereilla) 140 (taka), 160, 180 ja 200 mm jarrulevyille. Hintapyyntö: 110 euroa! ("ovh-hinta" uutena 300 euroa, halvimmillaan Saksasta n. 180 euroa+ postik.)
  5. Myydään Islabikes Rothan potkupyörä. Islabikes on tunnetuin kevyiden, kestävien ja laadukkaiden lastenpyörien valmistaja ja Islan Rothanilla lapsi oppii erinomaisesti heti käveltyään opittuaan pyörän tasapainottelu- ja ohjaamistaidon ja on valmis aikanaan siirtymään seuraaviin, suoraan apupyörättömiin oikeisiin polkupyöriin. Pyörän rungon maalipinnassa on käytön jälkiä mutta muutoin pyörä on ehjä. Paikkakunta: Nouto Espoosta Yhteydenottotapa: :
  6. Päivitetty kokotietoa, kiekkojen merkki sekä lisätty tarkemman resoluution kuvat.
  7. MYYTY! Myydään hyväkuntoinen L-kokoinen (2007 mallinen) Commencal Meta täysjousto 26-kiekoilla. L-koko sopii n. 177-187 cm pituiselle. Joustomatka edessä 150 mm, takana 140 mm.
  8. Kaupoista jo sovittu.
×
×
  • Luo uusi...