Jump to content

mpjk

Jäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 765 profiilin katselua
  1. Brand: Islabikes Model: Beinn Short description: MYYTY – Islabikes Beinn 27 Frame size: Junior Description: Myydään Islabike Beinn 27, turkoosin värinen. Sopii n. 145-160cm pyöräilijälle. Ostettu uutena 2019, ajettu vain pari sataa kilometriä ennen kuin jäi pieneksi. Mukana alkuperäiset Islabiken lokasuojat ja tavarateline. Tavaratelineessä muutama naarmu, muuten pyörän kunto on aivan uuden veroinen! Islabikes-pyörät ovat laadukkaita ja erittäin kevyitä. Jarrut ja vaihteenvaihdin erityisesti lapsen/nuoren käsille suunniteltu. Hp. 410€ Pyörä Espoossa. Price: 410 € City: Espoo Province: Uusimaa Contact information: 046 92 14 555, [email protected]
  2. Moikka, Vieläkö pyörä olisi kaupan? Minkä kokoinen lapsi tuolla on polkenut?
  3. Kuvaus: Halutaan ostaa kevyt (<10kg) lasten 20"-rengaskoolla oleva pyörä. Erityisesti Frog Bikes ja IslaBikes kiinnostaa, mutta toki muitakin saa tarjota. Paikkakunta: Espoo (myös muualle PK-seudulle voimme tulla koeajamaan) Yhteydenottotapa: Yksityisviesti tai sähköposti marko.knuutila (ät) live.com
  4. Vielä myynnissä. Tarjoa!
  5. Laitan tämän ilmoituksen uudelleen, sillä olin hölmöyksissäni jättänyt edellisestä ilmoituksesta hinnan pois (pahoittelut!) ja se ilmoitus suljettiin ylläpidon toimesta. Kuvaus: Myytävänä yhden projektin tuotos, joka varastotilojen pienuuden vuoksi etsii uutta omistajaa (omat matkat tästä eteenpäin taittuvat crossarilla). Runkona uniikki räätälityönä valettu titaanirunko. Polkijalla saa olla mittaa ainakin 185cm, jotta meno on miellyttävää (tarkemmat runkomitat alla). Kahvat, kammet, ketju, rataspakka ja takavaihtaja Ultegraa. Jarrut ja etuvaihtaja 105-sarjaa. Forte Axis -hiilikuituhaarukka. Alla varkaita vähemmän houkuttavat R500-kiekot. Hyvin pidetty ja rakkaudella rakennettu, mutta myös käytönjälkeä näkyvissä. Osia vaihdeltu eri tahtiin, joten osasta riippuen matkaa takana 100-3000km (paitsi rungolla >20tkm) Kaikki huollot ja kokoamista tehty Lauttasaaren Pyörähuollossa. Rungon koko: Keskiön keskeltä vaakaputken yläreunaan 53,5 cm ja satulaputken yläreunaan 56 cm. Vaakaputki emäputken keskeltä satulaputken keskelle 57,5 cm ja horisontaalisesti 58 cm. Runko on lievästi sloupattu. Emäputki 16 cm. Hintapyyntö: 750 euro – saat myös ehdottaa! Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: Sähköpostilla osoitteeseen marko.knuutila ät live.com tai yksityisviesti.
  6. Kiitos hyvästä tarjouksesta! Pelkään kuitenkin, että tuo saattaa olla vähän pieni meille jo. Tai ainakaan ilman koeajoa en uskalla ostaa, ja matka on vähän pitkä lähteä pelkästään koeajamaan lähteäkseen.
  7. Kuvaus: Myytävänä yhden projektin tuotos, joka varastotilojen pienuuden vuoksi etsii uutta omistajaa (omat matkat tästä eteenpäin taittuvat crossarilla). Runkona uniikki räätälityönä valettu titaanirunko. Polkijalla saa olla mittaa ainakin 185cm, jotta meno on miellyttävää (tarkemmat runkomitat alla). Kahvat, kammet, ketju, rataspakka ja takavaihtaja Ultegraa. Jarrut ja etuvaihtaja 105-sarjaa. Forte Axis -hiilikuituhaarukka. Alla varkaita vähemmän houkuttavat R500-kiekot. Hyvin pidetty ja rakkaudella rakennettu, mutta myös käytönjälkeä näkyvissä. Osia vaihdeltu eri tahtiin, joten osasta riippuen matkaa takana 100-3000km (paitsi rungolla >20tkm) Kaikki huollot ja kokoamista tehty Lauttasaaren Pyörähuollossa. Rungon koko: Keskiön keskeltä vaakaputken yläreunaan 53,5 cm ja satulaputken yläreunaan 56 cm. Vaakaputki emäputken keskeltä satulaputken keskelle 57,5 cm ja horisontaalisesti 58 cm. Runko on lievästi sloupattu. Emäputki 16 cm. Hintapyyntö: Myydään tarjousten perusteella – tee ehdotus! Paikkakunta: Espoo Yhteydenottotapa: Sähköpostilla osoitteeseen marko.knuutila ät live.com tai yksityisviesti.
  8. Valitettavasti Oulu on turhan kaukana meiltä. Enemmän olin toivonut, jos saisin varmuuden näin etänä, toimitus voisi olla Matkahuollolla. Meidän juniori on jo rapiat 140cm, joten joudun nyt hetken pohtimaan ilkeänkö tätä yhdeksi kesäksi hankkia.
  9. Kysyisin, minkä kokoinen lapsukainen on ollut pyörää ajaessaan ja minkä kokoinen pyörän jäädessä pieneksi? Meidän pikkupyöräilijä on ikäisekseen aika pitkä ja roteva, joten yritän laskeskella kuinka kauan tämä fillari menisi. Ja näemmä juuri nyt Saksassa laittoivat tuollaiset Jaket hyvään aleen (http://www.fahrrad.de/kona-jake-24-blackorange-358869.html), joten mietin pystytkö sinä vielä tinkimään hinnasta?
  10. Kuvaus: Nyt omistajaa vaihtamassa hyvin palvellut, elämää nähnyt sotaratsu. Uskollisesti kulkenut mukana suomenniemen niemet ja notkelmat, mutta jäätyään kolmospyörän asemaan kaipaa uutta hellää ja huolehtivaa kotia. Runko ja haarukka peräisin jostain vuosituhannen alkuvuosilta. Tuolloin aikanaan tämä kaupattiin maastopyöränä, mutta koska tässä maassa päällystettyä pyörätietä riittää, on pyörä vuosien saatossa kotiutunut tasaisempaan menoon, mistä merkkinä mm. alla olevat kapeammat renkaat. Joustohaarukka ottaa mukavasti vastaan reunakivet, mutta toisaalta vie puhdin seisten polkemisesta – lukitusta ei ole eikä uusi jouseton haarukka löytänyt koskaan tietään perille asti. Runko mallia "pitkä", eli kuljettaja saa olla aikuisen kokoinen mies (185+), mutta toisaalta kokoisekseen ketterä pyörä. Rattaita edessä kolme, takana kahdeksanlehtinen pakka. Piikkimäärät voi halutessaan laskea koeajolla. Ketjut, rattaat, yms voimansiirtohärpäkkeet uusittu alle 5 vuotta/5000km sitten, joten ovat lahtelaiselle kuin uudet. Hätäpäissään tuli otettua toisesta projektista keskiölaakerikasetti, jonka akseli on sen verran lyhyt, ettei etuvaihtaja ylety vaihtamaan pienimmälle rattaalle. Mutta eipä vanha herra olekaan maastoajoa enää harrastanut, joten kahdella eturattaalla toimeen on tultu paremmin kuin hyvin eikä katuverkostossa ole tullut mäkevä vastaan, joka ei olisi polkien ylös noussut. Vaihdevivut vaihtuivat 5-6v sitten uusiin kierrettäviin "gripshift"-malleihin. Kaikki olennaisimmat osat – niin alkuperäiset kuin vaihdetutkin – taattua jaappanilaisen virvelivalmistajan Alivio-sarjan osia. Takakiekko lähti vaihtoon nelisin vuotta sitten, edessä pyörii vielä alkuperäinen. Eriparisuutta komppaa myös erilaiset ulkokumit edessä ja takana, mutta menoa eivät ne haittaa, ja pedanttisemmat ihmiset saavat muutamalla kympilla uudet kumit kaupasta. Renkaiden koko 26 ameriikan mittayksikköä. Vasemmasta kammesta kuuluu voimalla polkaistessa pieni naukaisu vaikkei kissanpoikia ole mailla halmeilla – lienee keskiöakselin ja kammen reiän välissä väljyyttä. Uudella kammella haitta korjaantuisi, muttei nykyiseen tilaankaan matka katkea, joten mitä sitä suotta. Aktiivinen ihminen voi pohtia tekevänsä jotain perushuoltotoimenpiteitä, mutta koska mikään ei ole rikki sanan varsinaisessa mielessä, pyörä lähtee tästä suoraan ajoonkin. tl;dr; Heti ajoon elämää nähnyt, mutta lähes säällisesti ylläpidetty pyörä pitkähkölle ajajalle. Hintapyyntö: 30€ Paikkakunta: Espoo/Helsinki Yhteydenottotapa: marko.knuutila ät live.com
×
×
  • Luo uusi...