Jump to content
Käytössä olevan kielen voi vaihtaa suomeksi sivuston alareunasta. ×

Sipsi

Member
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Lisätiedot

 • Location:
  Tampere

Recent Profile Visitors

464 profile views
 1. Merkki: Thule Malli: Frame adapter Lyhyt kuvaus: Vähän käytetty. Kuvaus: Adapteri pyörän kiinnittämisen helpottamiseksi vetokoukkutelineeseen. Hinta: 20 Paikkakunta: Kangasala Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yksityisviesti
 2. Merkki: Thule Malli: xpress 970 Lyhyt kuvaus: Vähän käytetty Kuvaus: Hyväkuntoinen kahden pyörän teline tarpeettomana eteenpäin Hinta: 40 Paikkakunta: Kangasala Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yksityisviesti
 3. Merkki: Cube Malli: Ltd SL Lyhyt kuvaus: 29er Jäykkäperä Rungon koko: 19" Kuvaus: Lähes uudenveroinen huippuosilla oleva Cube kaupan. Pyörällä ajettu lähinnä työmatkaa ja hoidettuja väyliä pitkin about 500 km. Huollettu viime vuonna loppukesästä ja ajettu sen jälkeen max 50 km. Ostettu uutena Rtechistä ja olen ensimmäinen omistaja. Kuitit ja laput ovat tallella. Hp. 800 euroa/ tarjous. Tarkempi osa listaus http://www.pyorahuolto.com/taulu/show.php?n=10 Poikkeuksena voimansiirto 2x10. Hinta: 800€/ tarjous Paikkakunta: Kangasala Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yksityisviesti.
 4. Kuvaus: Hyväkuntoinen safiirilasilla oleva multisport-kello kaupan. Kehyksessä muutama pieni jälki, mutta muuten siistikuntoinen. Mukaan myyntipakkaus, latauspiuha ja kuitti. Kuvia voin laittaa sähköpostiin. Hp. 160 euroa/tarjous. Sijainti: Pirkanmaa. Nouto/posti. Yksityisviestillä tai ketjuun yhteydenotot.
 5. Ei ole vikoja. Akku on vielä hyvässä iskussa ja kestää valmiustilassa kymmenisen päivää. Sykevyötä ei tässä lähtökohtaisesti ole, kun on rannemittaus, mutta yksi Garminin vyö löytyy ylimääräisenä ja siitä voidaan neuvotella.
 6. Kuvaus: Hyväkuntoinen xxl:stä ostettu safiirilasilla varustettu Fenix 3 kaupan. Kehyksessä on muutama valoa vasten katsottaessa erottuva naarmu, mutta muuten on siistissä kunnossa. Mukaan tulee myyntipakkaus, kello, laturinjohto ja kuitti. Hintapyyntö: 160 euroa/tarjous. Paikkakunta: Pirkanmaa Yhteydenottotapa: yv
 7. Kuvaus: Hyväkuntoinen muutaman vuoden ikäinen Forerunner kaupan. Näytössä on suojalasi. Mukaan extra-rannekkeita ja muutamat kehyksen suojakumit. Hintapyyntö: 120 euroa/tarjous. Paikkakunta: Pirkanmaa Yhteydenottotapa: yksityisviesti. Lisäkuvia saa sähköpostiin.
 8. Up. Voidaan myös myydä kello ja vyö erillään. Tarjouksia!
 9. Kuvaus: 10/17 ostettu 24/7 palvellut kello kaupan. Näytössä on ollut alusta lähtien suojakalvo. Metallisella ulkokehällä on kulumaa, mutta nämä ainoastaan kosmeettisia. Kello toimii moitteetta. Hintapyyntö: 280 euroa. Paikkakunta: Pirkanmaa Yhteydenottotapa: yv:llä tai ketjuun. Vaihtoja voi myös ehdotella. Eniten kiinnostaa Samsung älykellot tai Garminin tuotteet. Lisää kuvia voin laittaa sähköpostiin.
 10. Myynnissä Suunnon huippu multisport-sykekello. Muista Ambit-malleista tässä Vertical-mallissa gps-palikka on integroitu runkoon eikä ole erillistä gps-mollukkaa rannekkeessa. Mukaan tulee kaksi nato-ranneketta + kaksi mustaa ja yksi punainen silikoniranneke. Lisäksi myyntipakkaus sisältöineen ja kuitti. Kello on ostettu 1.9.2016 ja takuu on kaksi vuotta. Mukana siis smartsensor-sykevyö, joka tallentaa itseensä, jos ei ole yhteydessä kelloon. Sykevyöhön lisäksi käyttämätön ylimääräinen vyö ja kelloon kaksi laturia. Kellon metallisessa kehyksessä muutamia pieniä naarmuja, mutta muuten kello on huippukunnossa. Tähän kelloon saat myös matkapuhelimen ilmoitukset.http://www.suunto.com/fi-FI/Tuotteet/Urheilulaitteet-ulkoiluun/Suunto-Ambit3-Vertical/Suunto-Ambit3-Vertical-Black-HR/Hp. 180 euroa/ tarjous.Toimitus: posti/ nouto. Yhteydenotot ketjuun tai yv:llä.
 11. Kuvaus: Otsikon mukainen, kuvissa näkyvillä lisävarusteilla oleva kello etsii uutta kotia. Kuvasta puuttuu laturi sekä sykevyö. Lisävarusteina alkuperäinen Garmininin titanium-ranneke (ovh. n.100 euroa) sekä tarvike musta silikoniranneke. Takuuta kellossa jäljellä 22.12.2017 asti eikä mitään vikoja ole markkinoiden lippulaivassa ilmennyt.Metallikehyksessä on hiusnaarmuja, jotka siitä valoa vasten peilailemalla löytää, mutta ei mitään suurempia käytönjälkiä, jotka arkikäytössä silmään osuisivat. Näytössä on suojakalvo, joka leikattu puhelimen suojakalvosta, joten ei aivan priimalta näytä, mutta juuri ko. kelloon leikattuja suojakalvoja saa tilattua parilla eurolla, mikäli sellaista haluaa käyttää. Näytössä on muistaakseni yksi hiusnaarmu, joka kanssa valoa vasten peilaten erottuu. Tämän naarmun jälkeen tuli laitettua suojakalvo eikä naarmu kalvon alta erotu.Hp. 320 euroa/ tarjous.Toimitus: nouto, posti/tilisiirtoSijainti: Pirkanmaa Yhteydenotot yv:llä.
 12. Hakusessa olisi soloair-keulan ilmausventtiilin päälle tuleva korkki. Alkuperäinen hajosi, kun joutui vääntämään auki työkalulla. Ko. tarkoitukseen taitaa sopia lähes minkä tahansa Rockarin keulan korkki. Yhteydenotot yv:llä.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.