Jump to content

ristoven

Jäsen
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 267 profiilin katselua
  1. Hintapäivitys eli nyt pilkkahintaan 500 euroa koko paketti, netto !
  2. Myydään käyttöä vaille jääneet Shimanon hyvät peruskiekot R500. Mukaan tulee Ultegran kymppipakka (taitaa olla 11-28), ja päällä olevat kumit (Tacx trainer-rengas ja Vittoria), kerran testattu settiä trainerissa eikä ollut oma juttu. Hintapyyntö 100eur koko paketti ja löytyy Helsingistä. Yhteydenotot yv.
  3. Myydään 26-tuumaiset, levy-versio SLR:t, päällä uudet Rocket Ronit, Avidin jarrulevyt sekä XT-pakka, Käyttämätön setti, mukaan uudet Mavicin pussit. Hintapyyntö: 390 eur (CRC:llä pelkät kiekot 690eur tarjouksessa) vaihdossa mahdollisesti yksivaihteinen mummopyörä tai Spessun napavaihteinen Globe (M-koko) Löytyy Helsingistä. Yhteydenotot yv.
  4. Myydään Dura-Ace 7900 takavaihtaja ja tri-pyörän ohjaamo (Dura-Ace 7900 vaihdevivut vaijereineen, PRO Synop tanko ja aerobareiksi vaihtoehtoisesti Synopit tai Profile Designin T2+ sekä Shimanon TT78 jarrukahvat. Tangossa naarmua toisessa poskessa samoin kuin takavaihtajassa, ajettu kaksi kisaa (270km) eli muutoin kuin uudet ( ohjaamo alumiinia ). Toimivuustakuu, eli jos ei toimi käyttöönoton jälkeen kuin uusi voit palauttaa. Hp. Ohjaamo 160 eur, ja voidaan myydä myös osina, kysele rohkeasti (verkkokauppahinta vastaavalle lienee jossain 300 eur kieppeillä). Takavaihtajan hinta 80 eur. Löytyy Helsingistä ja yhteydenotot yv.
  5. Myydään tri-pyörän ohjaamo (Dura-Ace 7900 vaihdevivut vaijereineen, PRO Synop tanko ja aerobareiksi vaihtoehtoisesti Synopit tai Profile Designin T2+ sekä Shimanon TT78 jarrukahvat. Tangossa naarmua toisessa poskessa, ajettu kaksi kisaa (270km) eli muutoin kuin uudet ( nämä siis alumiiniset ). Hp. 160 eur, ja voidaan myydä myös osina, kysele rohkeasti. Verkkokauppahinta vastaavalle lienee jossain 300 eur kieppeillä. Löytyy Helsingistä ja yhteydenotot yv.
×
×
  • Luo uusi...