Jump to content

d1visor

Jäsen
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Minulla olisi vielä vapaana tuollainen XL koon Ridley X-ride disc, 2018. Helsingissä ja hintapyynti 950e.
  2. Merkki: Ridley Malli: X-Ride Disc 2018 Lyhyt kuvaus: Cyclocross Rungon koko: XL Kuvaus: Myydään noin 3000km ajettu Ridley X-ride cyclocrossi/gravel pyörä, kun ei pysty selkävaivan takia enää ajamaan. On siirryttävä johonkin rennompaan asentoon. Ostettu 2018 Cycle Centeristä Helsingistä. Koko XL, sopii ainakin 180-190 cm kuskeille nykyspekseillä, itse 182cm mutta pitkillä raajoilla. Ei ajettu viime/tänä kesänä. Naarmuja vähä sielä täällä ja käytön jälkiä lenkeiltä ja arkiajosta, mutta yleisesti hyvin siisti ja ehjä. Mukavan kevyt alurunko ja hiilarikeulalla. Mukaan saa jos haluaa maantiepolkimet ja alkuperäiset ajamattomat nappularenkaat. Alla kuvien mukaiset Gatorskinit (32-622, 700x32C) joiden kunto todella hyvät edelleen ja Sigman ajotietokone. Hyvillä komponenteilla (kaikki alkuperäisiä), takana 105 vaihtajaa, edessä Ultegraa, Gossamerin kammet, Fulcrum kiekot, shimano nestejarrut ja vivut yms. Kysymällä lisää tietoja jos jotain oleellista puuttuu. Tarjouksia voi tehdä. Voidaan toimittaa PK seudulla (tai pidemmällekin hinnasta sovittaessa) tai nouto Helsingin Kannelmäestä. Hinta: €950 Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: YV tai o5oo585211 mieluusti WhatsApp..
  3. Just kävin nappaamassa kuvia ja pitäis myyntiin laittaa. Slash 7 olis joutilaana pois varastosta viemästä tilaa, jos ei oo liian vanha niin ilmottele vaikka. 182cm oon itse ja hyvin passeli, runkokoko virtual 18,5" / actual 17,5".
  4. Ylös! Pelkkä käteinen käy enää, on jo enduromankeli hankittuna
  5. Ylös. Vielä on pyörä myynnissä
  6. Hintaa tiputettu! 1100€!! Syksyn teille vielä ja taas ensi kesäksi erittäin hyvä menopeli!
  7. Vielä 2 viikkoa aikaa hankkia tämä loistava maantiehirmu ja lähteä rullaamaan Tour de Helsinkiä! Ei ole paha hinta... loistavassa kunnossa! Pyörän toimitus PK-seudulla myös onnistuu kauppojen nimissä
  8. No mutta nyt! Loistava ja todella hyväkuntoinen maantietykki tästä. Vielä kerkiää hankkia Tour de Helsinkiin kunnon menopelin sopivaan hintaan! ...Jonka lasken nyt 1200€ tasarahaan.
  9. Nyt viikon kestävä myrskytarjous! Pyörä lähtee hulluun 699 € hintaan!!
  10. Syysmyrskyt iskee!! Giant Defy 1 2010 nyt mahtavaan 799 € hintaan!!! Lisää tarjouksia otetaan vastaan
  11. Tässä hyvä pyörä vielä vailla ostajaa!
  12. Hintaa tiputettu, nyt 850 € / tarjous!
×
×
  • Luo uusi...