Jump to content

P-H-P

Jäsen
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    uusimaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 107 profiilin katselua
  1. P-H-P

    pois

    Holdsworth Brevet Endurance runkosetti M-koko Terästä, perus tuplaohennettua 4130 putkea. Vannejarrulle. Painoa rungolla oli 2125gr ja keula noin 1000g.
  2. Etu ja takakiekon laakerit putsattu ja rasvattu. Kiekot ovat jokseenkin suorat. Takakiekon akselileveys 126mm leveys eli sopiva 80-luvun pyöriin, 7-vaihteiselle kasettipakalle, kehässä hienoinen kohouma joka tuntuu jarrukahvaa painaessa lievästi, ilmeisesti tehtaalta lähtiessä jo ollut, näkyy kuvassa. Etukiekossa pieniä naarmuja. Kiekot ovat -89 vuoden Nishiki Trim Masterista. Hintapyyntö: 60€ Paikkakunta: Nurmijärvi Yhteydenottotapa: YV VAIN NOUTO!
  3. Reynolds 501 runko jonka yleisvaikutelma on ikäisekseen oikein siisti, 12-vaihteinen, kitkavaihtajat, quill-satulatolppa, Vittoria zaffiro 25mm-renkaat jotka aika kuluneet mutta ajaa vielä jonkin aikaa. Herkästi pyörivät Campagnolo-kiekot, jotka huollettu, samoin on huollettu kampienlaakerit (kevät 2017), ovat herkät, brittikierteet. Kammenrattaat 52-42 ja takapakka 16-21. Mitat: satulaputki 56cm, vaakaputki 55 cm. Itse 175cm ja sopiva ollut. VAIN NOUTO! Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 56 Hintapyyntö: Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Nurmijärvi Yhteydenottotapa:
  4. P-H-P

    poiis

    ...............................................................
  5. P-H-P

    Ei mitään

    Kokeilempa vielä kerran
×
×
  • Luo uusi...