Jump to content

koboltti

Jäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

687 profiilin katselua
  1. Tuolta näyttää: http://koti.mbnet.fi/koboltti/avid.jpg Suurin "vika" on kahvojen päissä näkymä kuluma. Saa helposti peittoon mustalla spaylla tai tussilla jos pyörä on muuten esteettisesti moitteeton. Voi peittää spraylla jos haluat. Huomenna joudun jumboon, joten kulkee päivällä vähän lähemmäs tarvittaessa.
  2. Martinlaaksossa aseman vieressä. Minne pitäisi saada? Käyn viikonloppuna ainakin keimolassa, jumbossa ja pasilassa.
  3. Laatuvalmistajan kahvat, vaijerit, jarrulänget, palat (kuluneet) ja kiinnikkeet eteen sekä taakse. http://www.mtbr.com/cat/brakes/brake-lever/avid/ad-3/prd_357474_106crx.aspx Käytön jälkeä on, useamman vuoden vanhat mutta täysin käyttökelpoinen setti. Hinta sen mukainen. Kuvia tarpeen vaatiessa. Kahvat voi myös hyödyntää levyjarruille, kahdelle sormelle tarkoitetut. Hp. 15e YV tavoittaa, sijaitsee Vantaalla.
  4. Soittelinkin jo, mutta jos muita kiinnostaa niin kiekoissa on Mavicin omat navat ja rengaskoko 559 sopii. Kauppoja katsellaan lauantaina ellei joku kiilaa rahojen kanssa väliin Ei kiilannut mutta kävi perinteiset. Myynnissä vielä.
  5. Kuvaus: Mavic CrossRide 26" kiekkosetti vannejarrulle. Ajettu yksi kesä: ensin 200km, jälkirihtaus/kiristys myyrmäen fillaripajassa molemmille kiekoille (40e) ja sen jälkeen ollut käytössä 200-300km. Eli käytännössä sisäänajetut. Itsellä oli 9-lehtinen pakka kiinni soviterenkaalla, käsittääkseni 8-lehtinen on saman levyinen ja ilman rengasta menee 10-lehtinen. Vannenauhat, soviterengas ja QR-kiinnikkeet mukaan kaupan päälle. Suorat ja muutenkin kunnossa, ollut lähinnä laiskassa työmatka-ajossa. Nyt levyjarrupäivityksen jälkeen turhana. Mainiot XC-ajoon, kevyet mutta kestävät. Litteät pinnat. Autoventtiili, Max. kumi 2.3". Voi löytyä presta-adapterit jos erityistä tarvetta. Hintapyyntö: 140e Paikkakunta: Vantaa / Helsinki Yhteydenottotapa: YV tavoittaa PS. Löytyy myös RockShox Judy TT -keula vannejarruille ja Avidin vannejarrusetti.
  6. Kuvaus: RockShox Judy TT 26" joustokeula. QR. 1 1/8" putki. Vannejarrulle tai levyjarrulle. Käytetty useampi vuosi ja hyvin palvelee edelleen. Nyt levyjarrujen tieltä pois. Tarkempia kuvia saa jos on tarvetta. Hintapyyntö: 70e Paikkakunta: Vantaa / Helsinki Yhteydenottotapa: YV tavoittaa
  7. Myynnissä uutta osaa suunnitelmien muututtua: - Levyjarrun satulalle adapteri eteen, 160mm: Hayes OEM IS QR 6". Pultit lukitteella mukana. Hp. 6e. Postit kaupan päälle (kirje). - Hayes Stroker Ryde -hydraulinen levyjarru eteen, kahva vasemmalla. Tarvikkeet mukana, myös ilmaukseen tarkoitettu adapteri. Hp. 35e - Shimano SLX-Zee-Deore RT66 6-Bolt -levy. Hp. 15e Paikkakunta: Vantaa / Helsinki. Yhteydenottotapa: YV tavoittaa
×
×
  • Luo uusi...