Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Teletronix

Jäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

688 profiilin katselua
  • Rim

  1. Myydään lähes virheetön kaunotar ensimmäiseltä omistajalta vähäisestä käytöstä. Ostettu vuonna 2013, alkuperäiset paperit tallella. Huollot tehty asiallisesti ja kaikki toimii uudenveroisesti. Rungon koko on 51cm. Kolme vaihdetta, Brooks nahkasatula, käsi- ja jalkajarrut, muovipunoskori ja messinkinen soittokello. Hintapyyntö: 550e Paikkakunta: Helsinki, Kallio Yhteydenottotapa: yksityisviestillä tai puhelimitse numerosta nolla neljä nolla 522I325
  2. Malli on viimeisimpiä Peugeotin legendaarisesta PX-10 -mallista. Täysiverinen kilpapyörä siis edelleen myynnissä, hintaa tarkistettu.
  3. Myydään harvinaisen hienossa kunnossa oleva Tunturi Professional. Kaikki tässä pyörässä on alkuperäistä ja on kuin tämä olisi tullut tehtaalta eilen. Merkkihuollossa huollettu viime kesänä. Uudet renkaat ja sisäkumit. Luovun pyörästä haikein mielin - koko on vain liian iso minulle. Kokomerkintä on 60, mitat 58cm pystyyn ja vakaan (c-c). Muutamia jälkiä maalissa lähinnä lokasuojien ja tavaratelineen alkuperäisestä asennuksesta. Alkuperäiset lokasuojat ja tarakka kilkkeineen kuuluvat kauppaan. Lisää kuvia löytyy kansiosta: https://www.dropbox.com/sh/dtiwa7p9r44ppia/AADQDTMohrTB5BkrnoDrMWsYa?dl=0 Lisää pyörästä tässä Tekniikan Maailman numerossa: https://db.tt/xr7mhA9z Yhteydenotot yksityisviestillä.
  4. Myydään Peugeotin kilpapyörä PX-10SH (SH = Shimano) vuodelta 1986. Runkomateriaali Reynoldsin 531 Professional. Kokomerkintä on 60. Mitat 59cm pystyyn C-C , 58cm vaakaan C-C. Kaikki osat ovat alkuperäisiä ja vastaavat katalogissa lueteltuja, paitsi kiekot, jotka ovat avomalliset Mavic vanteet Campagnolon navoilla. Osasarja on Shimanon 600 EX. Osat erinomaisessa kunnossa, ks. kuvat. Rungon kunto ei aivan priimaa ja satula melko heikossa kunnossa. Yleisilme on kuitenkin hieno ja pyörä kelpo ajokunnossa. Kuvia Dropbox-kansiossa: https://www.dropbox....MHyLGzQwDGa?dl= Paikkakunta: Helsinki Yhteyden minuun saat yksityisviestillä.
×
×
  • Luo uusi...