Jump to content

risohe

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    porvoo
  1. Kuvaus: Maastopyörä Paikkakunta: Porvoo Yhteydenottotapa: YV Moi, Olisin ostamassa 12v / 150cm jäbälle maastopyörää. Mielellään etujousto. Muutenkin saa olla sellainen hinnat alkaen malli, tulee kvl, pururata, sekä kevyeen polkurymistelyyn joten takajäykkä riittää. Uskon että poika venähtää aika pian ja paljon joten runkokoko voi olla mielellään vähän yläkanttiin. Kiva jos tällainen löytyisi vaika 150km säteellä Porvoosta. Tarjoa rohkeasti jos nurkissasi ylimääräinen fillari!
  2. Kuvaus: Siistissä kunnossa oleva maantiepyörä, etuhaarukka hiilaria, muuten alumiinia. Osasarjana on Tiagra. Vm 2007. Kilsoja taitaa tässä olla vain n.4500km. Ei ole kaatuiltu tai muutenkaan rusikoitu, toki jotain käytönjälkiä varmaan on. Likaantuneet tankoteipit ovat ehkä suurin kosmeettinen virhe. Tästä pitkälle kuskille hyvä ensimmäinen maantiepyörä tai vaikka hiilariunelman rinnalle sadekeliin treenipyörä. Myyn liian suuren koon vuoksi, ostin jo uuden samanlaisen. Tällä kertaa verkkokaupasta ilman "asiantuntevaa" myyjää oikean kokoisen. Mukaan 2 pullotelineet, Sigman joku aika monipuolinen mittari sekä lookin polkimet. Fillarissa on nyt muistaakseni 80mm stemmi kiinni, mukaan saa alkuperäisen 130mm. Edessä on nyt hätävara Krylion kumi edessä ja saa mukaan samanlaisen Vittorian Diamante kumin kuin takanakin on. ( on vaan niin kestävä tuo Krylion etten ole viitsinyt vaihtaa pois) Jos haluat lähikuvia tms. niin se onnistuu ja koeajoon fillarin saan tietenkin. Sanoisin että tämä on 187- pitkille sopiva. MYYTY!
  3. Ihan on hieno spessu. Bianchi on vaan tuttu pyörä ja näin sovittamattakin tiedän että 57 on hyvä koko. No, varmaan tuo spessukin on ihan hyvän kokoinen. Mutta odotellaan josko löytyisi käytetty Bianchi.
  4. Väri mielellään celeste, osasarjaksi kelpaa alkaen tiagra (sora ei käy) voi olla campan osilla jos jollain sellainen on. Eli perusfillari hakusessa. Sijaitsen Porvoossa ja jos fillari löytyy n. 100km säteellä niin hyvä.
×
×
  • Luo uusi...