Jump to content

Käyttäjä

Jäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    -

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 325 profiilin katselua
  1. Merkki: Whyte Malli: G-160 RS 2017 Lyhyt kuvaus: Kovaan ajoon, hyvä geometria Rungon koko: L Kuvaus: Juniori- ja opiskelija-alennus -20% Tässä pyörä kovaan menoon! Ei ehkä nopein xc-lenkeillä, mutta enduroon ja all mountain -tyyppiseen menoon oikein hyvä.
Käyttö on kieltämättä ollut kovaa, mutta on myös huollettu liikkeessä usein ja osiakin on vaihdettu sen mukaan. Viimeisen huollon jälkeen ei ajoa ollenkaan. Eli huollon jäljiltä poluille. Vieläpä täysin uusilla Shimanon jarruilla varustettuna.

Voimansiirto ja jarrut oikeastaan kokonaan vaihtuneet uusiin aina tarpeen mukaan. Kiekot vaihdettu alkuperäisistä parempiin (Hope Pro 4, 35w, XD Driver -navat). Jarrut ovat täysin uudet, ajamattomat Shimanot.

Geometriahan tuossa pyörässä oli aikanaan hyvin progressiivinen, ja sen vuoksi ei ole päässyt geo vanhenemaan vieläkään.

Tässä saman pyörän halvemman mallin arvio.
https://www.youtube.com/watch?v=ePQaxgHC3hQ

 Turun alueella myös vaihto muutaman satasen kauppapyörään + väliraha. Vaihtopyörä saa olla vanhakin, kunhan koko on sopiva (L), eikä kunnossa ei ole moitetta. Mieluiten lokarit, tarakka tms. Maastopyörän speksit:

 - Colour:
Matt Granite with Orange/Grey

 - Frame:
6061 T6 SCR Aluminium Front Triangle with Tapered Head Tube and Intergrip integrated seat clamp - ISCG 5 guide mounts, alloy symmetrical SCR rear Triangle - 148mm Boost Dropouts

 - Fork:
RockShox Lyrik RC, 27.5", 160mm Travel, - Fast Black coating, tapered steerer and 110mm X 15mm Boost Maxle

 - Rear Shock:
RockShox Monarch Debonair, RT3 Fast Black coating, Adjustable Rebound and Compression - Headset:
FSA No. 57E Orbit ZS - 1.5" Cartridge Sealed Lower Bearing and 1 1/8" Cartridge Upper Bearing

 - Rear Hub:
Whyte Cartridge sealed bearing - 12mm X 148mm Boost Through Axle with Micro Engagement - 6 Pawl XD Driver Free Hub - 32 Hole

 - Front Hub:
Alloy, Double Sealed Cartridge Bearing Hub 15mm x 110mm - Boost Through Axle - 32 Hole

Shift Levers: SRAM X01 Eagle - MMX Clamp - 12 Speed

 - Front Mech:
N/A

 - Rear Mech:
Sram GX Eagle, 12 Speed (alunperin XO1 Eagle)

 - Crankset:
SRAM Decendent Eagle GXP - XSYNC 2 direct mount 32T chainring - 12 Speed, Carbon

 - Bottom Bracket:
SRAM GXP Team, 73mm

 - Seatpost:
Brand x. Alunperin RockShox Reverb Stealth 125/150/170mm, 30.9mm, MMX, mutta se ei ollut hyvä, vaikka hintava onkin.

 - Handlebar:
Whyte Custom Alloy, 35mm bar bore, 15mm Rise, 780mm Wide

 - Stem:
Whyte Gravity Stem, 40mm

 - Front Brakes:
SRAM Guide R, 4 Pots, 180mm Rotor
Huom. vaihdettu Shimanon parempiin jarruihin.

 - Rear Brakes:
SRAM Guide R, 4 Pots, 180mm Rotor, Internal Routing
Huom. vaihdettu Shimanon parempiin jarruihin.

 - Brake Levers:
SRAM Guide R, MMX Matchmaker
Huom. vaihdettu Shimanon parempiin jarruihin Hinta: €1150 Paikkakunta: Turku Maakunta: Varsinais-Suomi Yhteystiedot: YV
  2. Brand: Tomahawk Model: IC1 Short description: Spinningpyörä Frame size: s - l Description: Tomahawk IC1 -spinningpyörä kotikäytöön. Aika vähän käytetty ja hyvässä kunnossa. Kunnollinen spinningpyörä painavalla k. Paino yhteensä n. 50 kg Täällä enemmän tietoa samasta mallista. https://www.fitshop.fi/tomahawk-indoorcycle-ic1-by-icg-lf-ic1b1-01?gclid=CjwKCAjwve2TBhByEiwAaktM1JOtAmXfXiVXQ5cmFtw5Ou_9g7vyD-5uhBBOpzrUj5BiekfQHQ4AwBoCcP4QAvD_BwE Price: €300 City: Turku Province: Varsinais-Suomi Contact information: YV
  3. Moi, Minkä kokoiselle polkijalle tämä olisi hyvä? Joidenkin näiden vanhempien pyörien kokomerkinnöistä on hieman mystisiä.
  4. Lisäyksenä vielä, että sivulla oleva hinta on tosiaan aika tiukka. Kiitoksia kuitenkin jo tulleista hintatarjouksista!
  5. Tästä laadukas hiilikuitupyörä ilman konkurssia. Tällä ajetaan tasaiset polut ja lapin tunturit. Tarvittaessa toimii hyvin myös parkissa. Vuosimalli 2015, mutta ostettu ja otettu käyttöön 2016 keväällä. Ajo loppunut keväällä 2017. Pyörä huollettu Canyonin omassa huollossa. Lisäksi Canyonin huolto on muuttanut ratastuksen 2x10 -> 1x10. Etuhaarukka RockShox Pike RCT3 Solo Air Takana RockShox Monarch Debonair 140 Mukaan myös huollon jälkeen koskematon Canecreek DB Inline 140 Ohjainlaakeri: Cane Creek 40 Takavaihtaja: Sram XO Type 2 1 x 10 Vaihdevivut: Sram XO 10s Jarrut: Sram Guide RS Kiekot: DT Swiss XM 1501 Spline Edessä High Roller II 2.4 ja takana Ardent 2.4. Kampisarja: Sram XO, 10s Keskiölaakeri: Sram GXOP Pressfit Tolppa: RockShox Reverb (vaihdettiin uuteen 2016 keväällä) Eli hyvät komponentit. Saattaa olla, että muutan mieleni enkä myy, joten kannattaa kysellä ennen sitä. Muuta: ensihuolto ja kaksi isompaa huoltoa tehty. Toinen isompi huolto hieman ennen kuin pyörän käyttö loppui. Ensimmäisessä vuosihuollossa uusittiin rocker armin laakerit ja asetettiin vaijerit kulkemaan "race specs" tyyliin. Pakka, eturatas ja ketjut vaihdettu 04/2017. Testilenkille pääsee turun seudulla. Spectral on voittanut "trail bike of the year" -tittelin useampanakin vuonna ja ollut oikeastaan aina kärkikahinoissa. Tässä vielä arviota vuodelta 2015: https://enduro-mtb.com/en/back-issue-the-canyon-spectral-cf-9-0-ex-review/ Rungon koko: L (n. 175 - 185 cm kokoisille kuskeille) Rengaskoko: 27.5 Paikkakunta: Turku Yhteydenotto: -- Hinta: 1900€
  6. Käyttäjä

    Myyty Pinarello

    Saisitko jotain kuvaa kuitenkin laitettua? Näkisi vähän kuntoa.
×
×
  • Luo uusi...