Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

mjh78

Jäsen
  • Viestit

    59
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. mjh78

    OSTETTU

    ***OSTETTU*** Kuvaus: Haussa olisi otsikonmukainen On-Onen Inbred- tai 456 -teräsrunko, kokona 18" ja Inbredin tapauksessa takavaihtajalle sopivalla dropoutilla. Ulkonäöllä tai värillä ei ole väliä, ajetut kilometrit saa näkyä. Mutta ehjä on oltava kaikin puolin. Runkosetit keuloineen kiinnostaa myös ja kokonaista fillariakin voi tarjota. Paikkakunta: Hämeenlinna/Hattula. Yhteydenottotapa: Yksityisviesti.
  2. Alkaa olla jo pimeätä. Tuosta valoa että näkee.
  3. Postikulut sisältyy hintaan.
  4. Hintaa tiputettu, postikulut sisältyy hintaan. Ostakaahan pois niin saan taas muutaman parin rumpukapuloita hommattua..
  5. Vielä on kesää jäljellä ja hyvät kakkulat hintansa väärti. Ostakaas pois, talo tarjoaa postikulut!
  6. ***MYYTY*** Käytetyt mutta hyväkuntoiset ja -laatuiset PRO:n ketjupiiska ja pakka-avain. Sopii Shimanon HG-pakkoihin. Hintapyyntö 12€ sis. postituksen. Yhteydenotot yksityisviesteinä, kiitos.
  7. ***MYYTY*** Foxin ajolasit Oakleyn linsseillä. Linsseissä pieniä kiven tms. iskemiä, mutta ei haittaa näköä lainkaan. Yleisesti ottaen siistit ja hyväkuntoiset. Mukana kova kotelo, pehmeä suojapussi ja ylimääräiset nenäjarrut vai mitkälie. OVH päälle sadanviidenkympin. Hintapyyntö 40€ sis. postituksen. Yhteydenotot yksityisviesteillä, kiitos.
  8. ***MYYTY*** Reilusti käytetyt mutta ehjät ja hyväkuntoiset Shimanon laatukengät pois nurkista, ja halvalla. Koko 44. Kulahtaneet SPD-klossit kiinni. Hintapyyntö 25€ Kotiovelle toimitus ja kokeilu onnistuu Hämeenlinnan lähialueilla, postikulut ostajalle. Yhteydenotot yksityisviesteillä, kiitos.
  9. ***MYYTY*** Erittäin vähällä käytöllä olleet siistit ja hyväkuntoiset Shimanon sandaalit. Koko 43/44. Hieman kulahtaneet klossit kiinni. Hintapyyntö: 30€ Kotiovelle toimitus ja kokeilu onnistuu Hämeenlinnan lähialueilla, postikulut ostajalle. Yhteydenotot yksityisviesteillä, kiitos.
  10. Kuvaus: Lähes käyttämätön 180 lumenin USB-ladattava lamppu. Täysin toimiva ja erittäin siistissä kunnossa. Hintapyyntö: 35€ sis. postituksen. Paikkakunta: Hattula Yhteydenottotapa: Yksityisviestillä.
  11. Halvalla lähtee, melkein uudet. Osta pois.
  12. ***MYYTY*** Myytävänä noin vuoden ikäinen, uutena ostettu Specialized Carve -kaksysi josta osa komponenteista on jo lyöty lihoiksi. Käytetty mutta ehjä ja hyväkuntoinen. Myyn pois koska vaikka pyöräily on kivaa, niin myös musisointi on kivaa ja soittimet ovat törkeän kalliita. Pakettiin kuuluu vaihdevipuja, vaihtajia ja kampia lukuunottamatta kaikki muu. Tankoa lukuunottamatta kaikki alkuperäistä. http://www.specialized.com/us/en/bikes/archive/2012/carve/carvecomp29 Speksit Runko: Specialized Carve 2012, koko 19 tuumaa, väri valko/vihreä/musta Keula: RockShox XC32 (1.5" ohj. laakerin alaosa) Kiekot: Specialized Stout 29" Jarrut: Shimano BR-M466 Tanko: Easton EA70 flat bar 640mm Renkaat: Specialized Renegade 29x2.1 ja 1 kpl. Schwalbe Ice Spiker Pro -nastarenkaita (uudenveroinen) Satula, satulatolppa ja stemmi Spessun omat [kuva tulossa] Lisäksi mukaan SKS ShockBlade ja X-Blade -lokarit kaksysille. Hintapyyntö 600€. Tarjouksia saa tehdä. Hämeenlinnan lähiseudulla heitän vaikka kotiovelle, postitettaessa kustannukset ostajan piikkiin. Yhteydenotot yksityisviesteinä, kiitos.
×
×
  • Luo uusi...