Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

mikko70

Jäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Kirkkonummi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

958 profiilin katselua
  1. Kuvaus: Myyn käytetyt mutta erittäin siistikuntoiset polvisuojat pois nurkista. Näitä on käytetty fillaritrialissa polvisuojina. Ostettu arviolta 2005, ja käytetty vain pari kautta, ovat hyvässä kunnossa, pientä käytön jälkeä. Koko S/M ja itse olen 177cm. Pysyvät hyvin päällä hyvän kiinnitysmekanisminsa vuoksi. Tämänhetkinen vastaava malli on identtinen näiden kanssa, joten näiden suojien hyvä design ei ole muuttunut vuosien mittaan. Hintapyyntö: 30e (nettikaupassa uudet 80€) Paikkakunta: Kirkkonummi Yhteydenottotapa: o5o 57yksi 8216 tai mikkoheikonen at Hotmail.com En näitä lähtisi kiikuttamaan postiin kun ovat hankalan muotoiset, vaan mieluiten haku. Jos ei mene kaupaksi lähelle, niin sitten postikulut päälle.
  2. Kuvaus: Myyn käytetyt mutta erittäin siistikuntoiset polvisuojat pois nurkista. Näitä on käytetty fillaritrialissa polvisuojina, ja ostettu arviolta 2005, ja käytetty vain pari kautta, ovat hyvässä kunnossa, pientä käytön jälkeä. Koko S/M ja itse olen 177cm. Pysyvät hyvin päällä hyvän kiinnitysmekanisminsa vuoksi. Tämänhetkinen uusi malli on identtinen näiden kanssa, joten näiden suojien design ei ole muuttunut vuosien mittaan. Hintapyyntö: 30e (nettikaupassa uudet 80€) Paikkakunta: Kirkkonummi Yhteydenottotapa: o5o 57yksi 8216 tai mikkoheikonen at Hotmail.com En näitä lähtisi kiikuttamaan postiin, vaan mieluiten haku. Jos ei mene kaupaksi lähelle, niin sitten postikulut päälle.
  3. Myyn käyttämättömän PRO SCIO Di2 Ant+ mittarin paketissaan. Sain uuden edellisen tilalle, joka ei toiminut Giantin runkoon integroidun Ridesense-lähettimen kanssa, mutta vika ei ole mittarissa, vaan Ridesensen tunnetusti epäluotettavassa toiminnassa. Mittari toimii yhteen Shimanon sähkövaihteiden kanssa. Hintapyyntö: 50e + mahdolliset toimituskulut (nettikaupassa hinta on 100e) Paikkakunta: Kirkkonummi, Tolsa Shimanon sivuilla lisätietoja: http://www.pro-bikegear.com/en-gb/catalogue/accessories/98/computers/prcc0034_main/scio-ant Yhteydenottotapa: mikkoheikonen ät Hotmail piste com, o5o-5718216. Nouto tai esim. pakettiautomaatti.
  4. Kuvaus: Myyn ylimääräisenä uuden fillarin mukana tulleen Fizik Aliante Gamma k:ium white/black -satulan, koska luottosatula seurasi vanhasta pyörästä uuteen pyörään. Todella laadukas ja hieno valkoinen satula! Ajettu vain kaksi kertaa, ei jälkiä käytöstä. Paino 259g, leveys 140mm, pituus 265mm. Hintapyyntö: 40e + mahdolliset toimituskulut (hinta Chainreactionissa 80e) Paikkakunta: Kirkkonummi Yhteydenottotapa: mikkoheikonen ät Hotmail piste com, o5o-5718216. Nouto tai esim. pakettiautomaatti.
  5. Myyn ylimääräisenä uuden fillarin mukana tulleen satulan, koska luottosatula seurasi vanhasta pyörästä uuteen pyörään. Todella laadukas ja hieno valkoinen satula! Ajettu vain kaksi kertaa, ei mitään jälkiä käytöstä. Hinta Chainreactionissa 120e, joten tämä lähtee halvemmalla. Hintapyyntö: 80e + mahdolliset toimituskulut Paikkakunta: Kirkkonummi, Tolsa Yhteydenottotapa: mikkoheikonen ät Hotmail piste com, o5o-5718216. Nouto tai esim. pakettiautomaatti. Tsekkaa esim. Chainreactioncycles.com satulan merkillä ja mallilla lisätietoja. Paino 259g, leveys 140mm, pituus 265mm.
  6. Lasketaanpa hintaa, nyt 400€! Saa myös tarjota koko fillarista tai yksittäisistä osista!
  7. Hyväkuntoinen, hyvistä osista koottu 26-tuumainen perusstokki myytävänä. Ajettu viimeksi vuosia sitten, eli jarrupalat ja renkaat voisi vaihtaa tuoreempiin. Muuten toimiva ja siisti. Ollut 177cm/70kg kuskilla, ei harrastettu rajua droppailua. Mukaan Maguran HS-33 tarvikkeita, RB-Design varajarrusylinteri ja käyttämätön Maxxis Minion DH F 2.35 rengas. Huom: etuhaarukassa valmius levyjarrulle. Hinta: 450 euroa/tarjous. Runko: Echo Pure kokoa M, akseliväli 1060mm Takanapa: Hugi 240, Shimanon MTB-spider armista tehty sinkularatas Etunapa: Hugi 240 Välitykset: eturattaassa 20 hammasta, takana 17, vähän vajaa puolikas kammenpyöräytys = akseliväli, eli saa sopivasti paikaltaan vauhtia gäpin ylitykseen Kammet: Middleburn Pro Trials, 170mm ja Blackburnin teräsratas Ketjunkiristin: itse tehty, toimii hyvin ja helppo säätää Keskiö: Truvativ ISIS teräsakselilla Tanko: TryAll, kullanvärinen, kahvat TryAll Ohjainlaakerit: Ritchey WCS Stemmi: Ritchey WCS, 100mm Jarrut: Magura HS-33, takana Echo-buusteri Jarrukahvat: RB-Design,yhden sormen kahvat, varasylinteri mukaan Etuvanne: Mavic X-618, karhennettu, pinnat tiukalla ja suora Takavanne: Alexrims DX32, karhennettu, pinnat tiukalla ja suora Pinnat: DT Polkimet: TryAll Renkaat: takana Maxxis Minion DH F 2.5, edessä Minion DH F 2.35 Penkki: Carbon Fiber by Mika Mäkinen Pyörän mitat: akseliväli 1060mm, takahaarukan pituus 385mm, keskiön korkeus 335m Paino: 10,1 kg
  8. Kuvaus: Myyn pari vuotta sitten ostetun käyttämättömän huippuhyvän ohjainlaakerin suoraan paketista. - Ritchey WCS Logic A-head ohjainlaakeri, koko 1 1/8 tuumaa, painetaan paikoilleen, ei kierteitä Hintapyyntö: 20e + mahdolliset postikulut Paikkakunta: Kirkkonummi Yhteydenottotapa: mikkoheikonen (at) hotmail.com tai o5o - 5718216
×
×
  • Luo uusi...