Jump to content

Toniño

Jäsen
  • Viestit

    54
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Jyväskylä

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 774 profiilin katselua
  • xzy

  1. Giro Flak kypärä 59-63cm. Pintanaarmuja hiukan. Pahimmat kuvassa. Ei ole kaatuiltu katuun eikä muutenkaan kolhittu mihinkään kovaan tai pudoteltu. Täysin ehjä. 17€. 12€. Jyväskylästä löytyy. Postitan ostajan maksaessa kulut. Saa myös noutaa tai voidaan toimittaa lähietäisyydelle. Viesti tavoittaa.
  2. Maantiepyörällä fixailut saa jäädä, sinkuloinnit samoin eli myydään viime vuonna huippuosista kasattu konversiokiekko maantierunkoon. Erillistä ketjunkiristintä tämän kiekon kanssa ei tarvitse, siitä pitää huolen White Industriesin epäkesko naparatkaisu. Lähikuva fixipuolelta napaa: White Industres ENO Eccentric navalla oleva fix/ss 130mm takakiekko. Vapaaratas 18t White Industries Trial/SS. Fixiratas 20t White Industries. Lukkorengas Dura-Ace NJS. Fixipuolen pinnat Alpine III, vaparipuolella Competition. Vanteena DT Swiss TK540. Kiekon väri hopea. Jos vikoja väkisin etsii niin vanteessa pari naarmua jotka ei kyllä ajettavuuteen vaikuta. Ajettu noin 750km fixinä ja reilu tonni vaparilla. Vanne kelpuuttaa 24mm ja siitä ylös päin renkaita, alle 24mm menee melkoisen pinkeäksi ja matalaksi, mutta yhä ajettavissa joskaan ei ehkä parhaimmillaan mihinkään soratien rouhintaan. Riippuen vähän rungosta saattaa mahdollistaa myös isomman takarenkaan käytön kuin mitä normaalisti mahtuisi. Itselläni näin oli ja ajelin 28mm renkaalla. Hintaa 220€. Pelkät osathan siis maksoi ihan ____sti enemmän. 150€ hintaan ilman vaparia. Saatat tarvita long reach jarrua, joka myös löytyy: Shimano BR-451 47-57mm ulottuva maantietakajarru. n.1500km ajettu. Käyttämättömät jarrupalat. 15€. Jyväskylästä löytyvät, saa noutaa tai voidaan myös postittaa vastaanottajan kustannuksella. Yksityisviestillä saa kiinni. Voi tähänkin tietty vastailla sikäli kun se sallittua täällä on.
  3. Lähes käyttämättömät Schwalben Super Moto Evo renkaat 26" kokoisena. Ei minkäänlaista kulumaa renkaissa, niin vähän on ajettu, valuroippeet yhä tallella. Hyvin rullaavat katu-/rantarenkaat. Synkkiin juurakoihin ja louhikkoihin näistä ei ole, mutta peruspolkua ajaa kyllä. Taittuvilla reunoilla ovat ja ihan kohtalaisen kokoiset näyttävän näköiset slicksit kyseessä. 55€/pari Suomeen postitettuna. Jyväskylässä voin toimittaa vaikka kotiovelle. YV:llä tiedustelut tai ostoaikeet.
  4. Kiekossa violetti OctaneOne vanne käyttämättömällä (yhä violetti) jarrupinnalla. Pinkki 120mm fix/fix ratanapa, jossa kierteet täysin moittettomassa kunnossa, myös lukkorenkaiden kierteet. DT-Swissin pinnat ja nippelit. Ajettu maastossa, kaupungissa ja maantiellä, toimii kaikkialla. Drop-outien paksuudesta riippuen speisattavissa jopa 135mm runkoon, mutta kaikkein paksuimpiin drop-outeihin ei akseli riitä. Kiekko on myös suora. Joitain pintanaarmuja kehässä, mutta eivät vaikuta yhtään mihinkään. Kuvia tulee jossain vaiheessa, jos ostaminen kiinnostaa niin saa hoputtaa tai vaikka tulla paikan päälle katsomaan. 50€. JKL tai posti. PM löytää perille.
  5. Kokeillaanpa josko joku tyttö/nainen olisi ryhtynyt Rossinilla ajamaan kun ei pojat kerran uskalla..
  6. Toniño

    on hold

    Josko joku vaikka alamäkitouhuja harrastaisi näin kesällä.
  7. Kuva kertoo enemmän kuin mitä itse aiheesta tiedän. Poistettu rungosta nykyaikaisten tieltä. Oisko vaikka 12€.
  8. Antakee hyvälle lehmälle uusi koti ettei turhaan kuollut. Jalometalliakin kantaa ihossaan. Arvioita satulan toimivuudesta @ CRC.
  9. Yksi Brookseista myyntiin parin vuoden käytön jälkeen. Ajoa jakkaralla noin 3000km ja kun meitsi aiheuttaa ajotamineissa noin 70kg rasituksen satulalle niin hädin tuskin sisäänajettu. Erittäin mukava jäykkäperän kaverina maastossa ja rupisesta kadusta tekee tasaisen. Ei hierrä, eikä paina kuten muovijakkarat. Satulaa hoidettu pari kertaa Brooksin omalla Proofidella ja kärkipultissa kiristysvaraa useiksi vuosiksi jäljellä, vain kertaalleen otettu tyhjät pois. Kiristysavain tulee mukaan. Satulan kunto hyvä kaikin puolin. 65€ sisältäen postituksen Suomeen ja/tai Jyväskylästä löytyy.
  10. 1kpl tällaista. Ei juuri ole käyttöä nähnyt, muutaman sata kilometriä roikkunut mukana. 65€ sis. postit Suomeen. Linkki.
  11. Toniño

    on hold

    Kokeillaanpa jos jaksaisi ajaa tällä.
  12. Toniño

    poissa

    Hyväkuntoinen musta 32h DMR DV jäi kiekonpurkuoperaatiosta ylimääräiseksi. Joutanee roskiin.
  13. Tuli säästeltyä omaan Olmo projektiin tätä tolppaa, mutta eipä tuollaista projektia tunnu ilmaantuvan. Jospa juuri sinulla on akuutimpi tarve tälle? Osta pois ja ota ajoon! Hieno kunto, hyvä klassinen tolppa jne. 70€.
×
×
  • Luo uusi...