Jump to content

Joisop

Jäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Hki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Puoli vuotta ja 3600 klikkausta myöhemmin tulee vaan lisää uppia. Tarjoon huntin et saatais tämä pois viemästä palstatilaa. Joku voi sit tarjota enemmän. Mut sitoudun ostaan tohon hintaan.
  2. Joisop

    Kehitysehdotukset

    Moikka, Ehdottaisin omaa osastoa lasten pyörille. Tällä hetkellä tilanne on se et muksupyörä saattaa löytyä Peruspyörät->lasten, tai sit ihan miltä tahansa random-osastolta, riippuen vähän siitä mihin myyjä on sen arponut. Oma osastonsa helpottaisi ostajien ja myyjien kohtaamisia. Toimiihan se tietty näinkin, ja osaavalle on enemmän löytöjä tarjolla, kun suuri osa ei löydä. Mut näin käytettävyyden kannalta muutos olisi kiva. Suuri kiitos tästä saitista joka tapauksessa!
  3. Merkki: DVO Malli: Topaz T3 Lyhyt kuvaus: 210x50/55 (52.5mm) Kuvaus: Haussa olisi DVO topaz T3. Voi tarjota myös FOX/RS piggypag-iskaria, koska tuota DVO:ta tuskin hirveesti liikkuu. Pyörän takapumppu on mitoiltaan 210x52.5mm ja kiinnitys normi eyeleteillä (ei siis trunnion). Haussa toimiva yksilö. Edit: Löytyi sopiva FOXin tekele. Hinta: € Paikkakunta: Helsinki Maakunta: Uusimaa Yhteystiedot: YV
  4. SMP:llä on aika kriittinen oikea satulan leveys. Mulla itsellä on sekä tämän kokoinen stratos että forma, joka on hieman leveämpi ja agressiivisemmin muotoiltu. Ajan edelleen molemmilla, mutta forma on selkeästi omille istuinluille sopivamman kokoinen. Vaikka normisatulatkaan on harvemmin tuottaneet ongelmia niin en enää muilla suostu ajamaan. Mm. Italiassa on pyöräliikkeitä joissa pystyy käymään koko liikkeen satulat läpi ja ostaan sen sopivimman jos moinen löytyy. Suomessa ja netistä ostaessa palvelu on paikoittain aika heikkoa. Toi ostamalla tapahtuva hakuammunta on aika ikävää siinä mielessä että aina voi tosiaan miettiä sitä entä jos joku toinen jakkara olisi sopivampi. Yks tuttu on käynyt läpi varmaan 40 erilaista satulaa, tosin kolmessa vuosikymmenessä.
  5. Ylös. Syksyllä tuli muutamia kyselyitä, mutta kausi oli turhan lopuillaan. Kokeillaan uudestaan tänä keväänä hieman aikaisemmalla aloituksella.
  6. Myydään Girs G-STAR maantiepyörä. Runko soveltuu kooltaan parhaiten n.185cm kuskille, itse veikkaisin jotain 182-187cm väliä, riippuen vähän kropan mittasuhteista. Itse olen 188cm pitkä ja runko oli minulle vähän liian lyhyt, minkä vuoksi pyörä pitää pistää kiertoon. Pyörän kuvat löytyy tuolta: Meni jo. Rungossa on integroitu satulatolppa, vaihdettu alkuperäisen pään tilalle Selcofin 2-pulttinen, jota pystyy nostamaan jossain määrin spacereilla ja alaspäin mennään joko sahaamalla putkea tai vaihtamalla alkuperäiseen päähän/matalakiskoisempaan satulaan jos ei heti raaski lyhentää. Tolpan sisämitta on sellainen että periaatteessa siihen on mahdollista laittaa myös normaali satulatolppa, kunhan hankkii kiristimen ja sahaa vähän enemmän. Rungolla ei ole ajettu sisätrainerilla. Osat on lähinnä Campagnolon 10v Chorusta. Stemmi (130mm) ja tanko (44cm) Deda Newton. Löytyy myös 120mm Ritcheyn 4 axis, mikäli toi on liian pitkä. Myös 145mm Dedan newton löytyy, vaikkakin en moista etupainoisuuden vuoksi suosittele. 46 cm FSA:n tankokin on jossain mikäli hartioissa löytyy. Satulavaihtoehtoja mm: kuvissa oleva San Marco Concor/Era K/Flite titanium. Kammet 175mm 53/39. Takapakka 13-26. Vaihdettu ennen myyntiä uusi takapakka, ketju ja tankoteippi. Kuvissa olevista mitoista: Satulan korkeus: 79,7 cm Satulan setback: 10 cm Satulan kärjestä ohjaustankoon: 61 cm Ohjaustangon ja satulan välinen korkeusero n 12cm. Hintapyyntö: 1000 Eur. Kauppojen vuoksi yhteystiedoille ei liene tarvetta.
×
×
  • Luo uusi...