Jump to content

Latati

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by Latati

 1. Kuvaus: Ostin Whiten Interceptoria varten 12x197 XD-takanavan, mutta ennen sen saapumista Jenkeistä ehdin jo myydä pyörän.http://carverbikes.com/parts/wheels-rims/fat-bike-rear-hub/ Hintapyyntö: 100 Paikkakunta: Ulvila Yhteydenottotapa: Soitto ihmisten aikoin o4o-7o15281, s-posti milloin vain taneli.tiirikainen(at)pori.fi
 2. Fillari on Huntterin maahantuoma, ja kaikki paperit löytyy suomeksi. Tämän vuoden mallinen pyörä. Takuulappua ei ole kuitenkaan täytetty, joten en osaa asiasta sanoa. Uskoisin kuitenkin, että takuuhommat hoituu. Laitan kyselyä s-postilla maahantuojalle tuosta asiasta. Päivitän tiedon tänne, kunhan saan vastauksen. Mutta nyt vaan kipin kapin koeajolle. Kelit lämpenevät ja maantoiefillarikausi alkaa toden teolla.
 3. VARATTU Kuvaus: Arpaonni suosi, ja tallissa on nyt ylimääräisenä uusi, ajamaton Feltin Z85 maantiefillari. Runkokoko on 54 cm. Liput ja laput löytyvät tietenkin. Tarkemmat speksit löytyvät vaikkapa täältä: http://huntteri.fi/tuote/6437/felt-z85-satin-black Hintapyyntö: 880 euroa Paikkakunta: Ulvila Yhteydenottotapa: s-postilla milloin vain (taneli.tiirikainen(at)pori.fi) ja puhelimella ihmisten aikoihin (o44-7o1528I)
 4. Yhä myynnissä. Kevät tulee, hommaa tästä hyvä pyörä. Helmihintaan 1250 euroa!
×
×
 • Create New...