Jump to content

spacer

Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Lisätiedot

 • Location:
  Pori

Recent Profile Visitors

537 profile views
 1. Poista rungosta kaikki epäpuhtaudet ja rasvat, mieluiten vielä just ennen maalaamoon viemistä niin tulee varmuudella hyvä. Mitä puhtaammat pohjat sitä parempi. Tämä pätee oikeastaan kaikkeen maalaamiseen.
 2. Tiedän Hesasta pari harrastajaa, Kokkolassa on Raceproof bicyclesin Anders ja Mäntyharjulla Konga bicycles joka tosin lopetti liiketoiminnan muutama kuukausi sitten. Savonlinnassa on j_k nimimerkillä puuhaileva kaveri joka on raportoinut ainakin monivaihteelle ja yksivaihteelle omista projekteistaan. Anders on vetänyt kansalaisopistossa kursseja ja ne taitaa pyöriä edelleen. Eiköhän noita muitakin harrastajia ole mutta piirit on taatusti pienet. Ceeway.comista saa Columbuksen putkia, kuuleman mukaan putkia saa myös suoraan Reynoldsilta jos vähän isomman satsin haluaa.
 3. Pulverimaalilla saa todella kovan pinnan, mutta sävyt on rajalliset ja maalipinnasta voi tulla aika paksu. Se tuskin haittaa jopossa yhtään. Ruiskulla maalatessa värikartta on rajaton, varsinkin jos itse sekoittaa maaleja. Olen itse käyttänyt Trotonin epoksipohjamaalia, sen päälle vetänyt Mipa WBC värit ja päälle Trotonin 2-komponenttilakkaa. Näitä saa ainakin automaalit.netistä Esimerkiksi tuolla Trotonin lakalla kuivumisaika on viikko, eli kannattaa rauhassa odotella että maalit kuivuu ja kovettuu.
 4. Paras pyörä mitä mulla on ollu ja just oikean kokonen. Oma pituus 177 ja jalan sisämitta ~84cm. Poluilla ihan älyttömän hauska ja lumella täysin omassa elementissään, oon ajanu tällä polkuja 4” läskin perässä ilman ongelmia. Runko on käsitelty ruosteenesto-suojalla ja osia on hyvin vaikea päivittää paremmiksi. Pidetty hyvää huolta, säilytetty sisällä ja viimeisen kuukauden ollu pyörävarastossa. Rungon tummanpuhuvan vihreässä flake-maalissa on pari pientä naarmua mitkä muistuttaa et tällä on myös ajettu. Tein tähän täydellisen runkolaukunkin, koska en ajatellu koskaan myydä tätä. Toivottavasti pääsee hyvään kotiin. Jarrut: Avid X0 Trail Kammet ja eturatas: Sram XX1 32t Takaratas: Surly 20t Tolppa: Thomson 400mm setback Ohjainlaakeri: Cane creek Forty Stemmi: Thomson X4 Elite 90mm Stonga: Salsa Whammy 71cm Gripit: Ergon GA-1 Satula: Ergon SM-3 Renkaat: Surly Knard 3" 120tpi Kehät: Surly RabbitHole 32h Navat: Hope2 PRO Polkimet: - Runkolaukku: DIY. Mustaa 1000d nylonia, sisältä oliivinvihreää diamond ripstop -kangasta, metallivetoketjuilla. Pieni kirjottu kuusi-logo on täysin samaa sävyä rungon kanssa. Sisällä lenkki avaimille ja tasku pienelle lompakolle. Ompelin sisälle tarrat välipohjalle, mutta ite välipohjaa en ole vieläkään tehnyt kun en ole sitä tarvinnut. Jarrut meinaa märkänä ujeltaa koska avidit. KUVA1 KUVA2 KUVA3 Hintapyyntö: 1230 € Paikkakunta: Oulu. Kulkeutuu ehkä pientä korvausta vastaan Helsinkiin, tai ostajan piikkiin matkahuollolla minne vaan.
 5. Nosto ja ilmoituksen tarkennus.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.