Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Zehow2025

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

897 profiilin katselua
  1. Kuvaus: Myynnissä olisi erittäin hyväkuntoinen ja laadukas keula Fox float 36 RC2. Tämä on yksi parhaita ilmajousitettuja keuloja! Keulassa on paluuvaimennuksen, hitaan ja nopean compression säädöt. Liukuputket on virheettömät eikä ole muutenkaan paiskottu tai kolhittu. Tämä on huollettu syksyllä 2014 ja sen jälkeen ajettu vain muutamia kertoja ja säilytetty aina olkkarissa. Joustoa 160mm Kaulaputki 21cm Akseli 15mm Hintapyyntö: 200e Paikkakunta: Helsinki, kallio Yhteydenottotapa: mrk . korhonen @ gmail . com <--- poista välit!
  2. MYYTY Kuvaus: Maastopyörä Cannondale F800 furio koko m, sopivuus 165-182cm. Keulassa on lukitus ja vaimennuksen säätö. Tämä on ihan pätevä maastopyörä vuodelta 2005, päivitetyillä osilla. Osasarja on pääasiassa XT, jarrut on Hayes Elcamino, takapakka ja ketjut S-ram PG990. Pyörä on ihan siisti ja toimii todella hyvin laadukkaisen osien ansiosta, mutta vaakaputkessa on lommo pilaamassa täydellisen kokonaisuuden! Voin myydä myös osina kunhan ostajia tulee riittävästi. Hintapyyntö: 350e Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: mrk . korhonen @ gmail . com <--- poistavälit! tai YV MYYTY
  3. Kuvaus: Tuollainen täysin ajokuntoinen setti myynnissä. Eli XT hollowtech kammet, 36t/24t rattaat, raceface suojus ja shimano laakerit sekä shimmit. S-ram PG-990 pakka ja ketjut ihan täydelliset. Acera 3*9 käyttämättömät ja XT 3*9 käytetyt liipaisimet. XT etu ja takavaihtajat. Mukana on jotakin vaijereita sun muuta. Myyn mielellään settinä 150e Kuvassa olevat jarrut ei kuulu tähän myyntisettiin sekä XT liipaisimet ei oo kuvassa. Hintapyyntö: 150e Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: mrk . korhonen @ gmail . com <--- Poista välit!
  4. Kuvaus: Paljon ajoa nähneet Hayes Nine etu ja tajarrut. Jarrut on ihan peruskunnossa, mutta palat on loppu, vuosimalli 2005, letkut vakiomittaiset. Hintapyyntö: 60e/pari Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: mrk . korhonen @ gmail . com <---- poista välit!
×
×
  • Luo uusi...