Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Nettipyörä

Jäsen
  • Viestit

    39
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Fillaritori lukitsee myynti-ilmoituksen jos kyseessä on sääntöjen vastainen huutokauppa. Mutta ilmoituksen yhteystietoja ei poisteta, miksi? Ainoa seuraus on, että myyjän kanssa ei voi neuvotella Fillaritorin kautta. Myyjä saa varoituksen ja kun banni myöhemmin uhkaa onkin jo aika tehdä uusi nimimerkki.
  2. Tarjoan 5 senttiä toimitettuna. Tarjoan julkisesti, vaikka tämä onkin salaisten tarjousten huutokauppa. Säännöt: 4. Ilmoituksessa oltava tuotteen kunto, hintapyyntö, paikkakunta ja yhteydenottotapa.
  3. Säännöissä nimenomaan kielletään ilmoituksen muokkaaminen kauppojen jälkeen: 6. Kun kaupat on tehty, lisää viestin otsikkoon MYYTY/OSTETTU/VAIHDETTU, älä poista otsikkoa tai ilmoituksen sisältöä!
  4. Entäs foorumin käyttösäännöissä vaadittu hinta?
  5. Tämä ei ole suljetuille huutokaupoille tarkoitettu sivusto. Säännöt: 4. Ilmoituksessa oltava tuotteen kunto, hintapyyntö, paikkakunta ja yhteydenottotapa. Tarjoan 5 senttiä toimituskuluineen.
  6. Tarjoan 5 senttiä. Tämä sivusto ei ole tarkoitettu suljetuille huutokaupoille. Säännöt: 4. Ilmoituksessa oltava tuotteen kunto, hintapyyntö, paikkakunta ja yhteydenottotapa.
  7. Tarjoan 5 senttiä toimitettuna. Tämä ei ole huutokauppasivusto. Säännöt: 4. Ilmoituksessa oltava tuotteen kunto, hintapyyntö, paikkakunta ja yhteydenottotapa.
  8. 5 viestiä ketjussa, eikä vieläkään sääntöjen vaatimaa paikkakuntaa.
  9. 4. Ilmoituksessa tulee ilmetä tuotteen kunto, hintapyyntö sekä paikkakunta.
  10. Nettipyörä

    Voi poistaa

    Tarjoan 5 senttiä, foorumin säännöissä hinta pakollinen.
×
×
  • Luo uusi...