Jump to content

AatuTattoo

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

798 profiilin katselua
  1. Sun tarjous on 500€ arvosta kamaa. Tää kaveri on TUHAT ja 500€ arvosta kamaa. Se 200€ väliin, on jo itessään snadisti liian vähän.
  2. Ihan varteenotettava ajatus! Katotaa silti viel joku aika et tuleeks mitää mun oman skenen kamaa vastaa. Lähinnä noi kitarat/bassot/vahvarit/äänitys/äänentoisto itellä priona.
  3. Noniin, tilanne on seuraava; perheenlisäyksen takia ei vaan ehdi enää lähteä maailmalle ajelemaan, ja tällasella kaverilla takapihalla polkeminen on kuin runk**isi vasurilla ja veltolla mun*lla. Jonka lisäksi muuton jälkeen ei ole tarpeeksi turvallista paikkaa säilyttää tätä kaveria. Todennäkösesti löydän kuitit melkein kaikkeen, ettei tarvitse varastetuksi pelätä. Itse en ehtinyt tällä tänä kesänä polkemaan kuin kerran (sen verran rakkautta se saa), ja en sen ihmeemmin sitä huollellut. Fillarilla kokonaisuutena ei ole ajettu juuri hittoakaan, eli osien ja silpun kunto on vähintäänkin 9/10. Runko on lähes virheetön. Sen verran vaatii laittoa, että pinnat on kiristettävä, jarrupalat vaihdettava, no, nesteetkin, riippuen taiteilijan preferenssistä (itse pidän varsin baariin asti kääntyvistä kahvoista), ja vaihtaja pitää hienosäätää. Eli konkreettista rahanarvoa siihen on laitettava vain uusien palojen verran. Specsit: Runko - DaBomb Molotov2 Keula - Marzocchi Bomber Drop-Off Comp, 100mm Jarrut - Hayes HFX-9 XC Vaihtaja - Shimano Alivio Ohjuri - Blackspire Downhill Vanteet - Sun Rims Ditch Witch Kumit - Maxxis Minion DH (F), Holy Roller ® Silput - aikalailla kaikki Truvativin Hussefelttiä Hintapyyntö: Koska myyn lähinnä varastotilanpuutten takia, niin vaihdot musiikki- ja instrumenttitavaraan olisi tres bien! Kaikkea saa ehdotella. Hinta: 500€ Yhteystiedot: Aari Ylinen o4oo639178 Espoo Kokeilemaan saa tulla rohkeasti. Hyvä että sillä edes joku ajaisi. Menee ihan hukkaan hel**tin hyvä fillari tällä hetkellä. Soitelkaa/viestitelkää, niin lähetän lisää kuvia ja infoa! Voin itse myös kuljettaa tätä, pientä korvausta vastaan, 150km säteellä.
×
×
  • Luo uusi...