Jump to content

Stube

Member
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Lisätiedot

 • Location:
  Tampere

Recent Profile Visitors

2,253 profile views
 1. Brand: Dirttipyörä 26" Model: Kaikki käy Short description: Dirttipyörä tramppapyöräksi Frame size: M/L Description: Ostan joltain autotallin perälle pölyttymään jääneen dirttipyörän, josta tarkoitus tehdä tramppapyörä. Riittää että on runko ja keula (jäykkä tai joustokeula) + satulatolppa ja satula (ei välttämättömät). Saa tarjota huonojakin, mutta kuitenkin ehjiä (ei bmx). Olen 178cm ja voin hakea pk-seudultakin Price: 150 City: Tampere Province: Pirkanmaa Contact information: O5O3O63866 (WhatsApp, txt, puhelut)
 2. Jos löytyy ylimääräistä niin tarjotkaa!
 3. Brand: Mavic Model: Deemax 27.5" Short description: Etukiekko Description: Ostetaan Mavicin Deemax etukiekko kokoa 27.5". Tarjoa omaasi! Pirkanmaalta ja pk-seudulta haku onnistuu, muualta kusti polkee. Price: € City: Tampere Province: Pirkanmaa Contact information: O5O3O63866 (puhelut, SMS, WhatsApp)
 4. Laitoin tästä yv:tä, laitahan viestiä jos on vielä myynnissä
 5. Brand: Mavic Model: SSC/Deemax Short description: pinna(t) Description: KIIRE! Ostetaan Mavicin Deemaxeihin (SSC) pinna tai pinnoja. Haen Pirkanmaalta tai vaikka Hämeenlinnasta asti jos tarvetta Price: €20 City: Tampere Province: Pirkanmaa Contact information: O5O3O63866
 6. Itse olen kuljettanut yhtä fattyä ihan perinteisellä Thulen Hangout telineellä. Euroride 941:een (omistin aiemmin) ei ole varsinaisia adaptereita, mutta varmasti sellaiset voi itse askarrella. Thulen Euroway malliin fattyn saa tosin keskelle laitettua varsinaisten rengaspidikkeiden väliin, toimii se niinkin.
 7. Nosto, fillari saapuu piakkoin huollosta
 8. Brand: Thule Model: Euroride Short description: Pyöräteline Description: Price: City: Tampere Province: Pirkanmaa Contact information:
×
×
 • Create New...