Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

kilimu

Jäsen
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Eli myydään otsikon mukainen käyttämätön setti, mukana suoja pussit kypärälle sekä laseille. Kypärän koko L. Hintapyyntö: 70€ Paikkakunta: Varkaus
  2. Riippuu vähän jalan pituudesta ja tottumuksesta. Ite olen 177cm enkä omista mitään pitkiä jalkoja ja hyvin on pärjännyt vaikka paljoa vaakaputkeen väliä kulkusilla jääkkään.
  3. Eli myydään otsikon mukainen Canjoni vm. 2014. Pyörä on kauttaaltaan hyvässä kunnossa ja huollettu säännöllisesti. Ei ole ajettu talvella ollenkaan ja muutenkin kilometrit aika maltilliset, tänä kesänä jopa 2 pientä lenkkiä. Joitakin osia vaihdettu oman maun mukaisiksi. Osalistaa -Keulana rokkarin pike rct3 140mm -Kiekot dt swiss xm1501 -Jarrut sram xo trail -Kammet sramin kuitu -Vaihteet sram xo kauttaaltaan -Ks lev hissitolppa -Raceface putkiosaa -Takaiskari fox ctd (tuunattu fillariosassa) -Taakse laitettu pakan jatkeeksi hopen 40t-rex Vaihteisto tällä hetkellä 1x10 mukaan tulee lähes ajamattomat xo liipasin ja etuvaihtaja. Keula ja iskari huollettu säännöllisesti. Mukaan tulee manuaalit ym. Omassa paketissaan, 2kpl maxxis ardent kumia, 2kpl racing ralpheja ja eastonin ec90 hipo kuitutolppa. Rungon koko M Hintapyyntö 1600€ Paikkakunta Varkaus Yhteydenottotapa Yksityisviesti tai nolnelnol7045333 Mieluiten nouto mutta voidaan myös sopia lähettämisestä jolloin ostaja maksaa rahdit.
  4. Myydään otsikon mukainen keula, ajettu yksi kesä (4kk). Nyt seisonut tarpeettomana varastossa. Kaulaputkea jäljellä 165mm. Joustomatka 130mm. Kunto on hyvä, todella pientä käytön jälkeä. Liukuputket virheettömät. Öljyt vaihdettu vähän ennen kuin keula jäi pois käytöstä. Hinta 190€ postikuluineen yhteys privaan
  5. Elikkäs myydään uusi käyttämätön mavicin crossmax paita. Tuli ostettua väärän kokoinen, joten laitetaan myyntiin. Siisti paita vaikkapa enskaan! Koko INT XL / USA L. Hinta 35 € posteineen. Tavara varkaudessa. Yhteydenotto yksityisviestillä.
  6. Myydään tarpeettomana 2kpl otsikon mukaisia renkaita. Renkaat ovat uusia, toinen aukaistu paketista ja käytetty vanteella sisurin kanssa. Renkaissa EXO suojaus ja koko 29" ja 2.4". Hinta 55 € postikuluineen (pakettiautomaatti). Toki noutokin onnistuu. Kaupat tehdään, rahat tilille ja paketti postiin. Tavara on varkaudessa. Yhteys yksityisviestillä kiitos.
  7. kilimu

    MYYTY 29 Ardentit

    Laitoin yvtä.
  8. Myydään muutama lenkki ajettu reverbbi, kokeiltu muutaman kerran lenkillä. Totesin ettei itselleni ole käyttöä tälle. Tolppa tullut uuden pyörän mukana. Paksuus: 30.9mm Pituus: 420mm Säätö: 125mm Paketissa mukana käyttämätön ilmaus setti ja muut tarvittavat kilkkeet. Tanko kiinnitys (match maker x) systeemi johon saa halutessa avid/sram jarrukahvan ja liipasimen kiinni.. Hinta: 200€ 170€ sisältäen postikulut. Maksu, rahat tilille ja paketti postiin. Tai sop. mukaan. Tavara varkaudessa. Yhteys (privan) viestin kautta. kuva:
  9. kilimu

    Saa poistaa

    Terve. Tuollainen fillari olisi myynnissä. http://www.fillaritori.com/index.php?/topic/25116-giant-anthem/ Millaiseen ajoon sitten etsitkään pyörää..
  10. Myydään otsikon mukainen täysjousto pyörä, vuosimalli 2010 koko medium. Pyörä on kasattu laatu osista X3 rungon ympärille. Pyörää on pidetty hyvin ja huollettu säännöllisesti. Ajettu ainoastaan kesäisin. Pyörä on ostettu 2010 loppukesästä ja viimekesäkin meni todella vähällä ajolla. Kammesta porattu toinen kiristyspultti pois kierteiden mentyä, ajettu näin pari kesää eikä siitä ole ollut haittaa. Toki pyörässä on pientä käytönjälkeä, mutta lommoja eikä muutakaan isompaa jälkeä löydy. Runko on suojattu kiveniskuteipillä. Mukana tulleet paperit löytyvät ja taitaa vielä olla kuittikin tallessa. Osalistaa: Runko: Anthem X3 + Fox rp2 (iskari huollettu joka kesä) Keula: Fox F120 RL (huollettu parikertaa kesään) Putkiosat: Easton EC90SL/Thomson (satulatolppaa lyhennetty hiukan ja tankoa pikkasen kavennettu) Satula: Selle Italia SLR Vaihteisto: 1X10, SRAM X9/X7 Kammet: SLX/ethirteen 33T Kiekot: Stans crest/Superstar tubeleksina (vapaaratas+akseli uudet) Jarrut: Avid Elixir CR Mag 160/160 Mukaan tulee alkuperäinen giantin satulatolppa ja 1kpl rocket ron tub. Päällikumi. Hintapyyntö: 850€ + mahdollinen rahti. Mielellään kaupat kasvotusten, näin voi todeta pyörän kunnon. Paikkakunta: Varkaus Yhteydenottotapa: YV tai villekle(ät)gmail.com Kysy toki lisää! Kuviakin voin tarvittaessa ottaa lisää.
  11. Eli myydään otsikon mukainen maastofillari huippuosilla pois pyörimästä nurkista. Pyörällä ajeltu kaksi kesää nättiä ajoa, huollettu säännöllisesti ja muutenkin pidetty hyvää huolta. Talvella en ole ajanut ollenkaan tällä pyörällä' ja muutenkin ajot jää kesällä siihen toukokuun ja elokuun välille.. Pyörä purettu osiksi ainakin kolme kertaa kesässä täys huoltoa varten ja vähintään voiman siirto pesty joka toisen lenkin jälkeen.. Pientä pakollista käytön jälkeä toki löytyy, ei kaaduttu eikä lommoja ym.. Laakerit tarkastettu, keula öljyt vaihdettu ja täys remppa tehty viimeksi 17.8.2012. Jonka jälkeen ajettu n. 200km, eli kaikki toimii! Iskari huollettu keväällä fillariosassa, toiminta on moitteetonta. Pyörää on päivitetty laatu osilla. Voimansiirto (vaihteet/ketjut/pakka/eturatas) ajettu n. 300km. Viimeisen huollon yhteydessä kammen kiristys pulteista meni kierteet, joten pultit pitäisi porata irti jos kammet haluaa vaihtaa, mutta keskiö ja kammet toimivat hyvin joten sille ei pitäisi ollatarvetta ihan heti. Jos olisin pitänyt itse pyörän olisin ajanut nuo loppuun ja hommannut uuden setin tilalle. Ison ja keskimmäisen rattaanhan tuossa pystyy vaihtamaan ilman kampien irroitusta. Tämä on sitten huomioitu hinnassa, tarvittaessa voin myös ostaa uudet kammet ja nostaa sen verran hintaa.. Mukaan tulee pari ajettuja nobbyniccejä, korvake ja alkuperäinen satulatolppa. Osalistaa: Runko: Anthem X3 + Fox rp2 Keula: Fox F120RL Kiekot: Superstar/Stans Crest Tanko: Easton EC90SL Riser Kannatin: Thomson Tolppa: Easton EC90 Jarrut: Avid Elixir Cr Mag/Ashima Satula: SLR Kammet: SLX/Ethirteen 33T Vaihteet: Sram X9(Vipu/Takavaihtaja) Takapakka/Ketju: 1070 11-36/1071 Hollowpin Ohjuri: Superstar Renkaat: Maxxis aspen 2.25"/Nobbynick Kuva: josta hävisi (taas) osa. Hinta: 1200€ Mielellään nouto/Tuonti. Pyörä Varkaudessa Onnistuu myös lähetys, jolloin pitää jakaa hiukan kustannuksia. Yhteydet privaan! Kuitit ym. lappuset löytyy
  12. Eli myydään pakettina 9sp voimansiirto. Osalla osista on ajettu n. 1vuosi ja osa aivan käyttämättömiä. Eli pakettiin kuuluu seuraavat osat: Vivut: X0 Triggerit 3x9. toimii täydellisesti! Etu vaihtaja: XTR 3 eturattaalle(toimii myös kahdella) 34.9 kiinnitys. Toimii täydellisesti! Taka vaihtaja: X0 9sp Medium häkillä, Pultit vaihdettu alumiinisiin ja rissapyörät KCNC punaiset, kuten myös rissan kiinnitys ruuvit.. Kaivelen myös mukaan alkuperäiset käyttämättömät rissat ym. pultit/ruuvit. Vaihtajassa pieniä käytön jälkiä, mutta ei ajettu kiville ym..! Ketju: Sram PC991 Crosstep Käyttämätön paketissaan. Takapakka: SLX 11-27 ajettu pari kuukautta, joten ei paljon kulumaa ole. Hinta: 180€ Kaupattehdään tyyliin rahat tilille -> paketti postiin. Noudettaessa tippuu muutama euro hinnasta. Voin myös pistää ennakkona, mutta mahdolliset lisäkulut maksaa ostaja. SijaitseeWarkaudessa Yhteys privaan! Osasta tuotteita puuttuu kuva (esim: takavaihdevipu, kiinni pyörässä kuvaus hetkellä) Lisää kuvia tarvittaessa. Kuvat:
  13. Myydään tarpeettomana otsikonmukaiset linkut. Värinä punainen ja on keposet! Pieniä käytönjälkiä löytyy, mutta ei mitään isompaa ja hyvin toimivat! Hinta 25€ Kaupattehdään tyyliin rahat tilille -> paketti postiin. Noudettaessa tippuu muutama euro hinnasta. Voin myös pistää ennakkona, mutta mahdolliset lisäkulut maksaa ostaja. Yhteys privaan! Kuva:
×
×
  • Luo uusi...