Jump to content

Kommuutteri

Jäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Pirkkala

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 851 profiilin katselua
  1. Jos kiinnostaa vähän parempi, niin Ultegra 8000-osilla oleva Rose Xeon Cross/Gravel hiilarirungolla lienee nyt tulossa tarjolle. Koko 57, kuski 184 ja sopiva. Yv lisätietoja, Pirkkalassa.
  2. Merkki: Campagnolo Malli: Chorus / Record / SR 12-29 Lyhyt kuvaus: Takapakka Kuvaus: Ostetaan uusi tai hyväkuntoinen vähän ajettu pakka. Hinta: 12345 € Paikkakunta: Pirkkala Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yv tai nolnelnol7723oo8
  3. Merkki: Magura tai Shimano Malli: MT 4 tai Slx/Xt Lyhyt kuvaus: Läskiin etujarru Kuvaus: Ostan hyväkuntoisen post mount etujarrun Hinta: 1234 Paikkakunta: Pirkkala Maakunta: Pirkanmaa Yhteystiedot: Yv tai nollaneljänolla
  4. Ostetaan edullinen, 2000-luvun maantiepyörä naisen käyttöön. Jos nurkissasi pyörii 52-54 kokoinen modernihkolla ja lyhyehköllä geometrialla tehty pyörä niin tarjoa uuteen kotiin. Haussa minimissään 9 v kone. Voi olla myös pientä laittoa vastiva kulutusosiltaan, mutta runko oltava siisti ja hallintalaitteet on syytä olla ehjiä. Peruslaadukas voimalinja, esim 105 plussaa, samoin hyvä runko. Hintaluokkaodotus 200-350. Tampere / Pirkkala / Pirkanmaa. Sopivaksi todettu yksilö noudetaan ensisijaisesti lähiseuduilta tai tienoilta, mutta tarvittaessa kauempaakin. Nopeat ja luotettavat kaupat. Yhteydenottotapa yv tai sähköposti rasanenp ättimerkki geemailpistekom, johon myös kuvat ovat tervetulleita. Tarjoa!
  5. Terve, Minkäs kokoinen runko on?
  6. Projektiin tarvitaan vielä tuuman ohjainputkeen kiinnitettävä cantijarrun vaijerihenkari. Mieluimmin hopean värinen. Toimitus kirjeellä tai noutaen Tampereen seudulla. Ystävälliset tarjoukset rasanenp geemailissa tai yv.
  7. Ostaisin hyvän vaihtajan ja siihen sopivan vaihtovipusen suoraan tankoon. Mieluiten noutaen Tampereen seudulta. Tänään perjantaina iltapäivällä myös akselillta hki-lahti-tampere, jossa liikkeellä. Toiveina yhdeksän vaihdetta, hyvä kunto ja asiallinen laatu Deore/105 ja siitä ylöspäin . Vaijerit plussaa. Tarjoukset: 040 7723 008 ja rasanenp geemailissa.
  8. Ostaisin mieluimmin pakettina täydellisen ja hyväkuntoisen osasarjan (kammet, vaihtajat 2-3x8-10v, vivut, ehkä v-jarrutkin), trekking-henkiseen projektiini. Taso noin Deore, voi olla enemmänkin. Toimituskohde Pirkkala. Tarjoukset Yv tai rasanenp ättiä geemailpistekom.
  9. Just kerkesin hankkimaan. Kiitos tarjoajille!
  10. Vielä haussa. Laita make.hyvarinen yhteystiedot niin katsotaan tarkemmin!
  11. Myyn tarpeettomana erittäin nätin ja hyväkuntoisen maastopyörän, joka sopii hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Rungon koko 16 tuumaa passaa Meridan suositusten mukaan parhaiten 165-170 senttiselle, mutta oli toimiva myös pienemmälle 150 + tytölle. Pyörä on ostettu Tampereen Nippelistä. Se on ollut pari vuotta käytössä tyttären koulupyöränä ja viimeiset vuodet varastossa roikkumassa. Se on juuri huollettu, jolloin vaihdettu uusi Alivio-takavaihtaja, Acera- jarrut kokonaisuudessaan eteen ja taakse sekä ketju. Muut komponentit asiallista Shimanoa, Acera-linjaa. Toimii todella nätisti ja on miellyttävä ajaa ja katsoa. Vanteet ovat suorat, renkaat ok yleiskäyttöön. Alkuperäinen lukko, etu- ja takaheijastimet sekä seisontatuki mukana ja kunnossa. Takalokari suojaa roiskeilta. Pyörä löytyy Pirkkalasta Tampereen kupeesta ja kokeiltavissa sopimuksesta. Hintapyyntö 200 euroa. Ota yhteyttä: yv tai rasanenp ättiärallaa geemailpistecom.
  12. Projektina on keventää tyttären muutaman vuoden vanha Meridan maastopyörä kaupunkikäyttöön. Ostaisin 80 milliä joustavan joustokeulan tilalle siistin, suoran ja kohtuullisen hyvän jäykän keulan. Kokovaatimus 1 1/8 ja 26 tuuman renkaille ja v-jarruille Hintaluokka muutama kymppi. Valkoinen väri plussaa, mutta ei välttämätön. Noudan tuotteen, kunhan löytyy lähistöltä. Toki postikin kuljettaa.
×
×
  • Luo uusi...