Jump to content

jani86

Jäsen
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Pyöriä hukassa kenelläkään https://www.tori.fi/koko_suomi?w=3&cg=0&ca=18&aid=523562 ? Myyjällä ei mitään tietoa tunnu olevan myymistään pyöristä ja käyttää prepaidia. Muutama pyörä tuolta on jo poistunut myynnissä varmaan myymisen johdosta, mutta valikoimaa tuntuu löytyvän vieläkin.
  2. Kuvaus: Mini rasvaprässi ja avaamaton tuubi siihen sopivaa rasvaa. Tarpeeton minulle, mutta jollekin toiselle varmasti tarpeellinen. Hintapyyntö: 10€ Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: jani86 miukumauku welho com sähköpostiin viestiä niin saa nopeiten kiinni. Nouto vantaalta.
  3. Kuvaus: Park Tool CM-5 ketjupesuri Hintapyyntö: 10€ Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: Pesurin mukana tulee 2 vajaata pulloa ketjujenpesuainetta. Vantaalta noudettuna.
  4. Kuvaus: Tarjolla järeä lukitusketju 10,5mm paksu karkaistua CrMo-terästä. Ketjun pituus on 120cm ja ketjun päällä on suojasukka. Riippulukko on Abloy PL350 mikä on järeimpiä Abloyn lukkoja. Lukko on classic-avaimella ja lukko on mahdollista sarjoittaa uudelleen toimimaan vaikka kotiavaimella. Avaimia tulee 1 kpl mukaan. Kuva http://aijaa.com/uCLDFl Hintapyyntö: 60€ Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa:
  5. Tarpeettomana ja erittäin vähän ajettuna laitetaan myyntiin oma pyöräni Canyon Nerve Am 7.0 2010vm. Olen pyörän itse uutena Canyonilta ostanut joten kaikki lippulappuset löytyy mitä pyörän mukana alunperin on tullut. Tällä hetkellä myös pyörän laatikko löytyy, mutta sen heitän roskiin jos ennen muuttoa ei kauppoja ehdi tulla. Suurimman osan ajastaan pyörä on ollut käyttämättömänä, kun itselläni ei ole aika/kiinnostunut riittänyt ajamiseen. Ajettu korkeintaan joku 70km pyörällä. FOX 32 TALAS FIT RLC 150mm, 15mm läpiakselilla FOX Float RP23 XX Boost Valve 140mm Headset Acros AiX-03 SRAM X.9 takavaihtaja Shimano Deore XT etuvaihtaja SRAM X.9 vaihtajan vivut Avid Elixir R levyjarrut DT Swiss M 1800 navat DT Swiss M 1800 vanteen kehät Fat Albert 2,4" / Nobby Nic 2,4 renkaat Shimano SLX Hollowtech II kammet Shimano SLX keskiö Shimano Deore HG-50 11-34 takapakka Truvativ tanko ja stemmi Reverb säädettävä tolppa mikä tällä hetkellä on ilmausta vaille ja tätä ei ole edes pyörän hinnasta huomioitu vaikka tulee mukaan. Odi lukkotupit Canyon ketjuohjuri e13 bashring Kysykää rohkeasti jos on jotain kysyttävää. Pari kuvaa: http://aijaa.com/TYx4KL http://aijaa.com/twaE2G Rungon koko: M Hintapyyntö: 1000€ Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa: sähköposti,
  6. Kuvaus: Annetaan Canyon Bike Box missä Canyonilta tilatut pyörät tulevat jos jollain on tarvetta. Hintapyyntö: 0€ saa tuoda halutessaan limua vaihdossa Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa:
  7. Kuvaus: Myytävänä olisi siis lähes täysi 50g putkilo kyseistä tavaraa. Ostin aikoinaan ihan turhaan tämän, kun luulin ongelman korjautuvan tällä, mutta ongelma olikin tolpan kiristimessä. Eli käytännössä lähes täysin tuubi puoleen hintaan http://www.chainreactioncycles.com/fi/en/finish-line-fiber-grip-assembly-gel/rp-prod30012 Hintapyyntö: 5€ Paikkakunta: Vantaalta noudettuna Yhteydenottotapa:
  8. Kuvaus: Myytävänä olisi tuommoinen canyonin bike stand mikä pitää pyörän pystyssä säilyttäessä. Väri on musta ja tuolta löytyy tarkempaa tietoa http://www.canyon.com/_en/shop/?category=Z06&item=11477#tab-accessories Maalipinnassa pientä kulumaa/naarmua mitä tuohon normikäytön/säilytyksen myötä tulee. Ilmoituksessa mallikuva. Hintapyyntö: 20e Paikkakunta: Vantaa Yhteydenottotapa:
  9. Vieläkin olisi tarjolla. Otan myös tarjouksia vastaan tästä. Itselleni tarpeettomana.
  10. jani86

    O: Valo maastopyöräilyyn

    Katso http://www.fillaritori.com/index.php?/topic/15788-m-lupine-tesla-4-lamppu/
  11. Myytävänä olisi siis lupinen tesla 4 lamppu. Lamppu on täysin toimiva. Akku kestää vieläkin yli 2h täydellä teholla. Valmistaja lupaa 3h paloaikaa uutena täydellä teholla. Lamppu, akku, laturi, kypäräkiinnike+jatkajohto ja tankokiinnikkeitä mitä hommasin magicshine merkkisinä lisää mitkä ovat mielestäni parempia, kuin tuo lupinen oma. Tarvikkeille ja lampulle on lisäksi lupinen oma säilytyslaatikko mikä on kankaan tapaista materiaalia. Vantaalla sjaitsee. Hp: 100e Yhteydenotot:
  12. Eli kyseinen teline olisi myytävänä. Itselläni ollut erittäin vähällä käytöllä joten myydään pois tarpeettomana. Sijanti: Vantaa Hp: 20e Googlella löytynyt kuva http://farm5.static.flickr.com/4077/4897681171_569e4ae298_z.jpg Kaupat sovittu sunnuntaille.
  13. Myytävänä olisi siis kyseinen garminin laite. Sama, kuin tässä http://www.bike-discount.de/shop/k636/a38459/edge-800-bundle-with-heart-rate-cadence-full-european-road-mapping-blue-black.html?mfid=466 Takuu voimassa 5.7.13 asti. Erittäin hyvässä kunnossa ja näytöllä pidetty kokoajan suojakalvoa. Mukaan tulee itse laite ja seuraavat varusteet. Sykevyö, käyttämätön Nopeus/poljinanturi, käyttämätön City Navigator Europe Nt muistikortilla Laturi Usb-kaapeli Polkupyörätelineitä pari kappaletta Hp: 250e Sijainti: Vantaa Yhteydenotot Kaupat sovittu tuotteesta tiistaille.
  14. Olis se omalla osastollaan myynnissä ja on jo myyty.
×
×
  • Luo uusi...