Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Tora

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

851 profiilin katselua
  1. Ei tuo paha ois, n. 7,5 kg pyöriä on suht vähän liikkeellä. Harmi että liian pieni.
  2. Ja en ole varma onko geometria hieman muuttunut? Ei periaatteessa pitäisi hirveästi, koska muistaakseni otin tuon 2013 2.0 pyörästä, joten pitäisi vastata tämän vuoden 3.0. Ainoa riskitekijä, jos nuo tiedot on nettisivulle poimittu jostain tosi vanhasta listauksesta.
  3. www.larunpyora.com sivuilta kaivat vanhan cyclocross listan ja sieltä esim. 2.0 di, joska kokotaulukko Kokotaulukko Rungon koko Kuskin pituus (cm) S 52 165 - 172 M 54 172 - 176 L 56 176 - 180 XL 58 180 - 185 Mutta kuten aiemmin sanottu ei voi ihan noihin luottaa. Tuon perusteella mulle menis M tai L, myyjä kuitenkin suositteli S kokoa. Focuksen kuten myös Ridleyn pyrät on melko isoja eikä muiden valmistajien kokoihin kannata luottaa vertailuna. Sanoi että joutuvat naisille myymään ei oota, kun ei ole riittävän pieniä pyöriä tarjolla. Koeajamalla ja osaavalla katsojalla varmaan selvinnee mikä on oikea koo. Nuo ovat kuitenkin suuntaa antavia, joten ei muuta kuin koelenkille.
  4. Kävin koeajamassa tuota ja hyvä pyörä. Ostaisin heti, jos olisi pienempi. Nyt menee geometrialtaan liian suureksi. 105 osat ja hiilarikeula ovat hyvät olla olemassa.
  5. Ai niin, voisi olla hyvä laittaa pituus näkyviin. Itsellä pituutta sellaiset 177 cm. Tuntuu olevan hieman välimallin pituus. Torin puolella usein myynnissä liian pieniä tai liian isoja. En ole vielä mitannut jalan sisäpituutta, joka olisi ehkä myös oleellinen. Lisään sen huomenissa.
  6. Kuvaus: Haluaisin ostaan suhteellisen keveän ja kohtuu osilla (esim. Shimanon 105 tai paremmat) olevan cyclocross pyörän tai maantiepyörän. Maantiepyörissä olisi toiveensa saada mahtumaan 26-28 mm leveyiset renkaat, joka rajoittanee joitain pyöriä pois. Mutta kannattaa niitäkin tarjota, jos hyvä yksilö löytyisi sopuhintaan niin puhdasverisempiäkin maantiepyöriä voisi harkita. Muutama hyvä yksilö mennytkin ohi, kun hieman hitaasti ehtinyt makustella fillareita työkiireiden vuoksi ja sopia koeajosta ajoissa. Teemu Paikkakunta: Helsinki Yhteydenottotapa: viesti tänne on varmaan helpoi tai toranomichi miuku msn täplä com
×
×
  • Luo uusi...