Jump to content

Ollihum

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%
  1. Aivan uusi, musta, koon 49 Traitorin Cutlass runkosetti. Tämä siis Manfred-bikesista tänne viime heinäkuussa heilahti ja tuossa alakerran lattialla odotellut, että sille jotain tehtäisiin. Tämä projekti kuitenkin tyrehtyi alkuunsa ja vaihtui toisella, joten nyt olisi sitten myynnissä uusi runkosetti, jonka saat sitten heti. Koska tälle ei ole absoluuttisesti tehty yhtään mitään, niin pyytäisin tästä 380 €. Mielellään noutona Mikkelistä, mutta kulkeehan tämäkin matkahuollolla. yhteyttä yv ja oph miukumauku surffi.fi http://manfredbikes.net/default.asp?m=3&bid=21) e. eli rakennakin tämän itse, voi lukottaa!
  2. Myydään Canyonin hiilikuituinen Ultimate CF SLX 8.0. Koko on 50 (itse olen 165 cm), pyörä valkoinen mustilla tehosteilla. Ostettu 1,5 vuotta sitten, ajettu erittäin vähän, joten loistavassa kunnossa. Shimanon Dura-Ace -osasarja. Lisää tietoa löytyy vastaavasta:
  3. ylös ylös, edelleen myynnissä ERITTÄIN laadukkaat sortsit!
  4. Myynnissä otsikon mukainen satula. Ollut todella vähäisessä käytössä, joten aivan erinomaisessa kunnossa ja käytännössä hyvin lähellä uutta. Nahkaa rasvattu Brooksin aineilla. Hintapyyntö 70 € ja postilla kulkee mihin vaan. Yht.otot. oph ( ät ) surffi.fi Olli H, Mikkeli
  5. Myynnissä siis erittäin laadukkaat Raphan 3/4 shortsit. Väri musta ja koko 28. Itselleni vähän liian pienet. Erittäin hyvin leikatut, hengittävät ja pitää jonkunverran vettä. Takamuksessa ohut pehmuste. Näitä ei ole käytännössä käytetty ollenkaan, kun koko 30 oli liian iso ja tämä 28 liian pieni minulle. Lahkeensuussa 3 nappia, jolla pystyy säätämään lahkeen pituutta. Sivulta: http://www.rapha.cc/3or4-shorts löytyy lisätietoa. Hinta 80 €, sijaitsee Mikkelissä ja postilla kulkee minne vaan. yhtotot. oph (ät) surffi.fi tai yv.
  6. S/M kokoinen Walz capsin pyöräilylippis. Aivan ohutta ja kevyttä villaa, itselleni pikkaisen liian pieni, joten eipä tätä ole käytetty. Hinta 10 €, posti kuljettaa ympäri suomen (sijaistee Mikkelissä). yhteydenotot joko yv tai oph(ät)surffi.fi http://www.walzcaps.com/images/sku_407_ ... ted_lg.jpg Tämä on siis myyty!
  7. Eli otsikon mukainen pieni Konan Cyclocrossari vuodelta -08. Pyörä huollettu säännöllisesti keväisin ja loppusyksyisin Mikkelin Polkupyöräetapilla ja ajettu yhteensä alle 1000 km. Kaikki osat alkuperäisosaa, paitsi satula vaihdettu keltaiseen Selle italia Fliteen ja tankoteipit brooksin ruskeaa nahkaa (mahdollisuus myös ostaa samalla brooksin ruskea b17 narrow satula) + polkimina shimanon kaksipuoleiset (normi + lukko). Pyörää ei ole syksyllä -10 huollatettu, eikä loppukesän -10 jälkeen ajettu (tilalle tuli normi maantiepyörä). Pyörä sijaitsee Mikkelissä ja hintaa olisi 400 €. Yhteydenotot Yv:llä tai spostiin oph (ät) surffi.fi ja pyörähän kulkee minne vaan Matkahuollolla. e. Vaihdossa käy myös 49 tai 51 Bianchi pista tai vastaava... jos jollain sattuisi olemaan! e. e. ja pyörän tietojahan voi käydä katsomassa esim. http://www.evanscycles.com/products/kon ... ry=FINLAND PYÖRÄ MYYTY!
×
×
  • Luo uusi...