Jump to content

akil80

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Lehmo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

501 profiilin katselua
  1. Merkki: Kona Malli: Shred 24 Lyhyt kuvaus: Jäykkäperä 24" renkailla Rungon koko: 13" Kuvaus: Myydään hyväkuntoinen vuoden 2014 24" renkailla "lasten" maastopyörä. Pyörään ei ole tehty osien vaihtoa, vaan kokoonpano on edelleen "stock". Tarkemmat tiedot pyörän spekseistä: https://2014.konaworld.com/shred_24.cfm Hinta: 300€ Paikkakunta: Kontiolahti Maakunta: Pohjois-Karjala Yhteystiedot: Pyörä on myyty.
  2. Merkki: Kona Malli: Entourage Lyhyt kuvaus: Freeride 26" Rungon koko: L-koko Kuvaus: Myydään vm. 2012 Kona Entourage Freeride pyörä. Alkujaan pyörä on ollut kesällä 2012 Laajavuori bike parkissa vuokrapyöränä, josta kauden päätteeksi pyörä on hankittu. Alkuperäinen keula vaihdettu 2013 alussa Rockshox Lyrikiin, vanhan keulan keulaputkessa olleen lommon takia. Lisäksi pyörään on vaihdettu omaan mieltymykseen sopiva tanko, gripit ja ohjainkannatin. Alkuperäisetkin osat tallessa ja tulee pyörän mukana osajan niin halutessa. Pyörä on ollut "aktiivisessa" käytössä about 2015 saakka, jonka jälkeen pyörä oli kadonnut autotalliin ja löytynyt jälleen keväällä 2021. Rungossa, ym. kuluvissa osissa on käytön jälkiä, mutta Konalla on lifetime runkotakuu, joten nou hätä. Hinta: 850 € Paikkakunta: Kontiolahti Maakunta: Pohjois-Karjala Yhteystiedot:
  3. Kuvaus: Myydään Helkama Yoker 20" (vm. 2012). Varusteina joustohaarukka, edessä levyjarru (Tektro), takana sekä jalka-, että V-jarrut (Tektro). Pyörässä on myös kiinteä lukko kahdella avaimella ja irroitettavat lokasuojat. Pyörä on todella hyvässä kunnossa. Hintapyyntö: 150 € Paikkakunta: Lehmo, Kontiolahti (n. 5 km Joensuun keskustasta) Yhteydenottotapa: tiedustelut osoitteeseen [email protected]
×
×
  • Luo uusi...