Jump to content

petteriv

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Merkki: Canyon Malli: Roadlite AL 6.0 19 L musta Lyhyt kuvaus: Vähän ajettu Roadlite Rungon koko: L Kuvaus: Vähän ajettu (tarkoittaa ehkä 20 tuntia). Ostettu Canyonilta kesäkuussa 2019. Lisävarusteina tarakka ja lokasuojat, ostettu samalla Canyonilta alkuperäisen pyörän mukana. Nouto Savonlinnasta, Kaukokiidolla toimitus onnistuu myös. Hinta: €650 Paikkakunta: Savonlinna Maakunta: Etelä-Savo Yhteystiedot: [email protected]
  2. Kuvaus: Rungon koko (lisää myös otsikkoon): M Rengaskoko (lisää myös otsikkoon): 26” Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Savonlinna Hintapyyntö: 600€ Yhteydenottotapa: email / whatsapp petteri piste Vanttinen miukumauku Gmail piste com O5o-5638764 Hyvillä osilla oleva Cube AMS, päivitetty Shimanon XTR-jarrut muutama vuosi sitten. XT-takavaihtaja. Ajettu viime vuosina melko vähän, tänä kesänä harjoitusta ja Tahko MTB ongelmitta. Vuosimalli n. 2008. Minulla pyörä on ollut vuodesta 2011. Olen itse 183 cm ja pyörä on hieman liian pieni. Parhaiten sopii 170-180 cm kuskille. Nouto tai Matkahuollon Bussiennakko.
  3. Kuvaus: Ostan käytetyn 29" täysjoustomaastopyörän. Merkillä ei niin väliä, pyörä saisi olla kuitenkin valmis ajoon samantien ilman huoltoja ja remontteja. Hinta maksimi 1200€ Paikkakunta: Savonlinna, voin noutaa lähialueelta tai ostaa Matkahuollon Bussiennakolla Yhteydenottotapa: yksityisviesti, mms tai email. puh 050-5638764, petteri vanttinen miukumauku gmail com Tarjoa pyörääsi kuvien kera!
  4. Kuvaus: 2011 vm Ridley X-Bow myynnissä. Ajettu vähän, arviolta max. 2000 km, jäänyt lasten syntymän jälkeen käyttämättömäksi. Hyvässä kunnossa. Hiilikuituhaarukka, Shimano Tiagran osilla. Käytön jälkiä näkyy mutta tästä hyvä pyörä suoraan ajoon! Olen 183 cm pitkä ja koko ollut sopiva. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 54 Hintapyyntö: 500€ Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Savonlinna Yhteydenottotapa: email / sms / puhelu Nouto Savonlinnasta tai esim lähetys Matkahuollolla onnistuu.
  5. moi, haussa cyclocrossari, mielellään pääkaupunkiseudulta, täällä onnistuu testaaminen helpoiten. budjettia käytössä max 400€, joten ei kannata tarjota kalliimpia. kaikenkuntoisia ja näköisiä olen valmis harkitsemaan, ja kuvat ovat tietenkin aina hyödyllisiä. kokona L tai vastaava, olen 183cm pitkä, joten ihan niitä pienimpiä ei kannata tarjota. yhteydenotot mailiin petteri piste vanttinen at gmail piste com
×
×
  • Luo uusi...