Jump to content

svheebo

Jäsen
 • Viestit

  19
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  0%

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Riihimäki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

244 profiilin katselua
 1. svheebo

  Myyty

 2. Uppia. Pyörä pölyttyy telineessä. Ranne ei kestä ajaa jäykällä pyörällä.
 3. Uppia. Hintaa pudotettu. Kyselyjä tulee, kerran olisi jo mennytkin mutta karsastan matkahuollon palveluita. Tarjosin että tuon pyörän itse mutta kariutui matkahuollon käyttämättömyyteen.
 4. Nosto. Kyselyjä tulee mutta ostaja vielä puuttuu.
 5. Kuvaus: Todella siistikuntoinen Stumpjumper myyntiin. Viimeisin iskarihuolto tehty tänä keväänä, täyshuolto niin keulaan kuin takaiskariin sekä hissitolppaan. Keulaan laitettiin samalla 2 tokenia, tuli pintaherkempi progressiivisuuden kärsimättä. Myös vaijerit ja ketjut vaihdettiin, ohjauslaakeri, keskiölaakeri ja takajousituksen laakerit olivat täysin kunnossa. Renkaina ovat Maxxis ardent exo 2,4' litkutettuina. Alkuperäiset sisurit ovat tallella. Kuvissa näkyvät polkimet eivät tule pyörän mukana. Ostaja saa halutessaan muoviset "koeajopolkimet". Soita, viestitä, meilaa, kysy lisää. Tule katsomaan. Edit: Pyörä kulkeutuu sovittaessa myös Tahko MTB 2017 tapahtumaan. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): M / 17,5 Rengaskoko (lisää myös otsikkoon): 29' Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Riihimäki Hintapyyntö: 2000 Yhteydenottotapa:
 6. Kuvaus: Vaihtoehto uudelle, todella vähälle käytölle jäänyt hiilikuiturunkoinen Fatboy. Mukaan tulee kahdet renkaat ( fast trak 4' & ground control 4' ), alkuperäiset sisurit, vaihtajan varakorvake, spessun juomapulloteline ja luonnollisesti kuitti ja takuutodistus. Kuljetuskin järjestyy 100km:n säteelle samaan hintaan, pidemmällekin sovittavissa. Soittele, viestitä, meilaa, tule katsomaan. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 17,5 / M Hintapyyntö: 2000 Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Riihimäki Yhteydenottotapa:
 7. Eli myydään otsikon mukaisen housut, nämä ovat mallia "warm". Kaikinpuolin kunnossa, lahkeiden suissa on ihan pientä nukkaantumisen alkua. Housut kävivät minulle liian isoiksi. Housuissa ei ole seat padia. Sijainti: Loppi Hp: 40€ Toimitus: nouto / posti Yhteyden otot: O45 139462O tai yv.
 8. svheebo

  Myyty, saa poistaa

  Eli otsikon mukaiset miesten pyöräilyshortsit, väri puna-musta-valkoinen, käytetty 3 krt, pesty joka käytön jälkeen. Virheettömät, minulle aavistuksen liian isot. Hintapyynti 45 + toimituskulut, saa myös noutaa. Paikkakunta: Yhteydenotto: Varattu 5.8 iltaan asti !
 9. svheebo

  Myyty

  Jäi ylimääräiseksi, sopii mm. Fatboy expertiin Löytyy Lopelta, saa noutaa tahi posti kulkee. Hinta 30 euroa. Yhteydenotot:
 10. svheebo

  Poistettu

  Uppia, uppia.
 11. svheebo

  Poistettu

  Poisto
 12. svheebo

  Poistettu myynnistä.

  .
 13. svheebo

  Poistettu myynnistä.

  .
 14. svheebo

  Poistettu myynnistä.

  Poistettu myynnistä
 15. svheebo

  MYYTY! Park Tool PCS-10 korjausteline, uudenveroinen

  Jos ei jostain syystä menekään, niin olen kiinnostunut.
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.