Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Valtsu123

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Pirkkala
  1. Kuvaus: Foxin dhx rc4 takaiskunvaimennin kaupan! iskari ostettu uutena vuonna 2011 ja ollut 1 kesän kiinni pyörässä, joten iskari on melkein uuden veroinen ja toimii moitteitta. Iskaripumpun saa pienellä lisähinnalla mukaan! Jousi on 450x3.25 Hintapyyntö: 400€ / tarjous Paikkakunta: Pirkkala Yhteydenottotapa: Kaikkiin kysymyksiin ja tarjouksiin vastaan parhaiten puhelimeen! eli viestiä numeroon 0449708717 !
  2. Kuvaus: Myynissä tarpeettomaksi jäänyt dh pyörä! Pyörään vaihdettu rockshock boxxer world cup keula, ja ketjut ja eturatas. Pyörä todella siistissä kunnossa, ollut käytössäni 3 vuotta (n.8 ajokertaa per kesä) ja olen pyörän uutena ostanut joten koko historia tiedossa. Mukaan saa uuden ulkorenkaan ja polkimien osia kuten lisäpiikkejä. Kuvia pyörästä kysymällä! Hintapyyntö: 2100€ / tarjoa Paikkakunta: Pirkkala Yhteydenottotapa: Puhelimitse numeroon 0449708717 ! soitto tai viesti koska vain.
  3. Myynnissä dartmoor ghetto 24 tuumainen dirt/street/park pyörä! Pyörä todella hienossa kunnossa ja se ei ole hinnalla pilattu! Pienenä miinuksena että etunapa vähän klappaa ja käytönhälkiä löytyy, mutta muuten todella hyvässä kunnossa ja renkaat, ketjut, rattaat, runko ja keula todella hyvässä kunnossa! Kaulaan juuri vaihdettu öljyt! Hintapyynti pyörälle on 450€!!! mutta raha pulan takia saattaa lähteä halvemmallakin;) Paikkakunta: pirkkala Yhteydenottotapa: puhelimitse mieluiten koska siihen varmasti vastaan eli numeroon 0449708717!!
×
×
  • Luo uusi...