Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

TeeHooJii

Jäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 291 profiilin katselua
  1. Up! Hintaa tarkistettu - tästä tykki kevään maastorientoihin!!! Itselläni pituutta 188cm ja sopii kuin hanska käteen..
  2. Kuvaus: Ultegra osat. Huollettu säännöllisesti. Kuvan polkimet neuvoteltavissa mukaan. Rungon koko (lisää myös otsikkoon): XL Hintapyyntö: MYYTY Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Espoo. Koeajo+Nouto Yhteydenottotapa:
  3. Kuvaus: Oikeissa käsissä vaarallisen nopea ohjus. Pyörä on huollettu 2018 ja sen jälkeen ajettu muutama lenkki. Keula huollettu myös foxcompissa. Hissitolppa Rewerb. Kuvan polkimet eivät sisälly kauppaan. "The Scout has the character of a slopestyle bike blended with the comfort of a long, low and slack all mountain steed to pedal big mileage in any terrain". Rungon koko (lisää myös otsikkoon): XL Rengaskoko (lisää myös otsikkoon): 27,5 Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Espoo - koeajot + nouto Hintapyyntö: 1600€ Yhteydenottotapa:
  4. Moikka. Oliko evo/snakeskin/ taittuvakylkiset kyseessä? Irtooko 40€ jos ajan espoosta hakemaan? Terv. Tom
  5. Myyty: Oikeissa käsissä vaarallisen nopea ohjus. Hiilikuiturunko. Tällä pyörällä on ajettu hyviä lenkkejä, käytön jälkiä on. Lähtee myyntiin kaluston lisääntymisen vuoksi. Vm. 08. Osia päivitetty matkan varrella, huollettu. Viimeisena vaihdettu takapakka, keskiratas edessä ja ketjut, näillä ei ole ajettu kuin koeajot. Jarrupalat tsekattu samalla. Kaikki toimii moitteettomasti. Xtr vanteet ja navat. Mukaan marathon talvinakit ja halutessa alkuperäinen flättitanko. Hinta 990€. Sijainti Espoo. Myyty! Yhteydenotot:
  6. Moikka. Lähteekö 1200€ uuteen kotiin? Voisin ajella espoosta hakemaan piankin. Terv. Tomppa
  7. Kiinnostaako vaihto hiilikuitu spezialized stumpjumper expert jäykkäperään?
  8. Moikka.. Laitoin tossa ilmon kona jakesta 2009, 58cm runko. Koko ja hintaluokka vois sopia. Katso ilmotuksesta kuvat ja ota yhteyttä jos kiinnostaa..
×
×
  • Luo uusi...