Jump to content

Jusu Maunulasta

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

675 profiilin katselua
  1. MENI JO! MYYTY Myydään Cube Kid 200 Race -lastenpyörä. 20 tuumaa ja 7 vaihdetta (Shimano). Takana 11-34-pakka. Pyörään on asennettu lokasuojat, seisontajalka ja soittokello. 5 vuotta ikää, kaksi vuotta pojalla ja kaksi vuotta tyttären ajossa, tämä kausi tallissa. Nyt hyvä pyörä uuteen kotiin! Huollettu keväisin ja syksyisin, pesty ja voideltu säännöllisesti, ym. Pyörää on pidetty hyvin. Kunto: hyvässä kunnossa, käytön jälkiä toki löytyy. Ainoa viaksi luokiteltava on RevoShift-kahvavaihtajan numeronäyttö kahvassa: kun pitäisi näyttää 7-vaihdetta, näytössä 6. Eli se näyttökiekko kahvan sisällä on liikahtanut/liikkuu.Minun piti ottaa kahva auki ja laittaa pikaliimalla kiinni mutta sehän jäi. Toisaalta ei sitä lapsi paljon katsele. Aika harvoin sitä itsekään vaihtajasta vaihteen numeroa kyllä katsoo... Takalokasuoja saisi olla vähän pidempi, "kovissa nopeuksissa" (>20kmh 😉) heittää vähän rapaa selkään. Kuten kuvasta näkyy, lokarit ovat 24" pyörän lokarit. Hintapyyntö: 170e Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Helsinki (Maunula/Oulunkylä/Pakila-akseli)
  2. ANNETTU JO POIS Kuvaus: Canyon Bike Guard-pahvilaatikko pyörän kuljetukseen/lähettämiseen (/säilyttämiseen???). Eilen tiistaina tuli pyörä ja varmaan huomenna torstaina survon laatikon pahvinkeräykseen. Jos nyt jollakin sattuisi olemaan tarvetta lähettää/kuljettaa pyörää pakattuna. Onhan se aika tuhtia pahvia. Yritämme siis kierrättää! Koko: 1500 x 270 x 780 mm (MTBn laatikko), paino n.6kg Hintapyyntö: 0€, hae pois jos tarvitset Paikkakunta: Helsinki (Maunula/Oulunkylä/Pakila-akseli)
  3. 17.5. noin klo 0900 Koivikkotieltä Maunulasta (Helsinki) : Kona Lava Dome, muutettu single speed mountain bikeksi, kulunut ysärirunko, valkoiset Schwalben läskirenkaat. Löytäjälle/vinkkimiehelle 50e palkkio. Yhteydenotot: 040 5511 758.
  4. ELI KAUPAT ON TEHTY JO. Kuvaus: ostetaan Islabikes Beinn 20” Large tai Beinn 24". Mieluiten pääkaupunkiseudulta. Saa toki tarjota esim. Kona Makena 20”, Cube Kid 200/240 tai muuta laadukasta saman kokoluokan (20/24") fillaria, ei kuitenkaan 300€+ lasten kisapyöriä. Paikkakunta: Helsinki
×
×
  • Luo uusi...