Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

mrV

Jäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    100%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 382 profiilin katselua
  1. Avataan peli 400€ tarjouksella
  2. Brand: Cube Model: Nutrail Hybrid 500 Short description: Viritetty/fat/lokarit/teline Frame size: S Engine power: 250W Description: Juuri huollettu ja muutenkin erittäin hyvässä kunnossa oleva viritetty läskipyörä kaupan. Runkoon asennettu täyspitkät 5" leveät lokarit, joilla kelpaa ajaa kurakeleillä ja lumessa. Riittävästi tilaa renkaan ja lokareiden välissä myös runsaalle lumelle. "Erikoisuutena" tässä pyörässä on telinepaikka suoraan rungossa, johon voi kepeästi pakata jopa 40kg tavaraa sivulaukkuihin. Lokarit voi kiinnittää myös tukevasti Tubus fat telineeseen, joka vähentää lokarien kolinaa maastossa merkittävästi (rajussa ajossa). Moottoriin asennettu Speedbox 2 rajoittimen poistin joka aktivoidaan painamalla kävelynappia. Nykyisillä välityksillä tasaisella maksiminopeus 50km/h jalat sotkien. 40km/h "normaalilla" kadenssilla. Itselle akku riittää n. 40km turbo modella työmatkailuun, ehkä 30km todella mäkisessä off-road vauhtiajossa :). Sopii ~155-180cm kuskille. Itselleni 177cm täydellinen koko, mutta 157cm tyttöystävä ajaa myös täysin samalla rungolla ilman ongelmia. Mukaan joko shimanon flätti/lukkopolkimet tai edullisemmat flätit (-50€). Ajettu 1600km eli kaikki osat erittäin hyvässä kunnossa akku mukaan lukien. Säilytetty lämpimässä ympäri vuoden. Sijainti Oulunkylä, Helsinki. https://www.cube.eu/en/2016/e-bike-hardtail/fatbike-hybrid/cube-nutrail-hybrid-500-blackngreen-2016/ https://www.ebikeparts.fi/SpeedBox2-for-Bosch Price: 2500 City: Helsinki Province: Uusimaa Contact information: Yhteydenotot yksityisviestillä.
  3. Brand: Cannondale Model: Beast of the East 2 Short description: Hard tail Frame size: S Description: Todella hyvässä kunnossa oleva Cannondale ~150-165cm kuskille eli sopii mm. erittäin hyvin lyhyemmille naisille tai nuoremmille kuskeille. Täyshuolto juuri tehty ja todella vähän kilometrejä takana (arviolta max 2000km). Paketti tuntuu tiukalta ja tarkalta.Ostettu 3/17.Jälkiasennuksena laitettu 28piikkinen eturatas sekä Rockshox Reverb stealth hissitolppa. Ovh. hinta 2600€ + 200€ (hissitolppa). Sijanti Oulunkylä, Helsinki. https://www.bikeradar.com/reviews/bikes/mountain-bikes/cannondale-beast-of-the-east-2-review/ Price: 1500 City: Helsinki Province: Uusimaa Contact information: Yhteydenotot yksityisviestillä.
  4. MYYTY Mynnissä erittäin hyvässä kunnossa oleva teräsrunkoinen retkipyörä. Rungon koko 49. Olen itse 177cm pitkä ja itselle juuri sopiva koko sillä pidän hieman pienemmästä runkokoosta matkapyöräilyyn pystymmän ajoasennon takia. Myös 157cm kokoinen tyttöystäväni on pyörällä ajanut, joten soveltuu hyvin monenlaiselle kuskille. Pyörässä myös etuteline joka puuttuu tämän vuoden mallista (~100e arvoinen). Telineitä on hieman modattu, jotta ne olisivat suorassa maahan nähden. Tehtaalta tullessaan noissa telineissä on monesti säädön tarvetta, joten sekin on puolestasi nyt tehty :). Ollut viimeiset ~2 vuotta lämpimässä varastossa. Ajoa takana arviolta 5000km, joka ei tälle pyörälle ole juuri mitään, sillä osat on tehty kestämään huomattavasti enemmän. Pyörä on huollettu ja valmiina ajoon. Kaupan päälle saat Ortlieb Back-Roller Classic takalaukut sekä Ortlieb Ultimate tankolaukun, jossa myös kamerapehmikkeeet. Pyörässä myös lähes ikuisesti kestävät Schwalben Marathon plus renkaat. Kuvassa myös etulaukut, jotka eivät sisälly hintaan sillä tarvitsen niitä itse. Mikäli kuitenkin haluat myös etulaukut, jotka ovat samaa väriä takalaukkujen kanssa olen valmis luopumaan niistä 100€ lisähintaan, jotta saan vastaavat laukut itselle tilalle. Vastaavia sinisiä laukkuja voi olla hyvin hankalaa/mahdotonta löytää enää tässä vaiheessa kun mallit ovat muuttuneet. Uutena tämän setin hinta pyörii Suomessa ~1900€ paikkeilla (sis. myös etulaukut ja etutelineen - asennus), saksasta tilattuna max 200€ halvemmalla. Pullotelineet sisältyvät hintaan. Tästä nyt siis 1100€ koko setti. Sijanti Oulunkylä, Helsinki. Hinta 1000-1100€. [email protected], 044 2133 137 Tarkat speksit: http://2014.konaworld.com/sutra.cfm
  5. Nyt olis harvinaista herkkua tarjolla! Specialized Enduro Comp 29", 2014 vuosimalli, M-koko. Osia vaihdettu sen verran, että vastaa lähestulkoon S-Works mallia. Sijanti Helsinki. Olen 177-cm ja M-koko on minulle juuri passeli. Sopii siis varmaan +-10cm kuskeille. https://www.specialized.com/us/en/bike-archive/2014/enduro/enduro-comp-29/51917 Vaihdetut osat: Cane Creek Dual Barrel Air CS 2014 kelvottoman alkuperäsen Foxin CTD:n tilalle.Orkkisessa ei ollut käytännössä lainkaan nopeaa sisäänvaimennusta, eli se lyö vähänkin isommassa öyssyssä läpi. Muutenkin kelvottomin iskari joka minulla on ikinä ollut. CCDB taas toimii kaikissa olosuhteissa, herkkä, kantava, pohjaamaton ja tarkasti säädettävissä. Mukana Spessulle kustomoitu säätöopas. CS malli jonka saa "lukkoon" tasamaalla ajaessa. Alkuperäinen iskari mukaan. https://www.canecreek.com/products/suspension/dbair-csHissitolppa Reverb 150mm 2014 alkuperäisen alumiiniputken tilalle. Letku vedetty rungon sisälle. Ilmattu, joten ei jäädy talvella kiinni.Takakiekoksi Flow EX/X9 navoilla. 2014. Alkuperäinen OEM Roval oli kohtuullisen kelvoton.Truvativ Jerome Clementz Black Box Carbon 750mm 2014-hiilikuitutanko alkuperäisen kapean alumiinitangon tilalle.Shimano XT jarrut 180/160 levyillä. Ilmattu ja levyt hiottu. Näillä pysähtyy. SDG iFly- satula. Reilusti käytön jälkiä, mutta siinä istuu vielä oikein nätisti.Onza Ibex/ Maxxiss High Roller2 renkaat litkutettuina. Koko pyörän elinaikana ei ole tullut flättejä. Shimano 520-polkimet. Uudet Odin gripit Näiden lisäksi ilmaussarja Shimanon jarruille, jarrunestettä puolisen litraa eli koko eliniäks sekä pullollinen tubeless litkua joka kestää vielä varmaan vuosia. Pyörää kohdeltu nätisti. Ajettu 95% metsäpolkuja. Tekniikka erittäin hyvässä kunnossa. Pyörän osissa ja tarvikkeissa kiinni n. 5500€, mutta nyt koko paketti huokeasti vain 2500€/tarjous. 2200 €. Pyörää voi tulla kokeilemaan Helsingin Tapanilaan. Ota yhteyttä: [email protected] 044 2133 137 Kysymyksiä saa esittää.
  6. mrV

    MYYTY

    Uppia, vielä tanko kaupan!
  7. mrV

    MYYTY

    MYYTY
  8. mrV

    KAIKKI MYYTY

    UP! Lisätty kammet messiin.
×
×
  • Luo uusi...