Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

jraider

Jäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Tuusula

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

  1. Wigglen vanha kokosuositus kuskin pituudelle on ollut 157-168cm ja jalan sisämitta 71-76cm. Itse olen 173cm ja ollut aavistuksen ylärajoilla rungon suhteen.
  2. Bianchi Sempre B4P 105 (koko 50) Täysi hiilikuituinen runko (runkotakuu voimassa maaliskuulle 2019) Ostettu Suomesta maaliskuussa 2014 ja kuitti löytyy Shimano 105 (20v) kiekot Fulcrum quattro, alkuperäiset kiekot saa mukaan Renkaat Vittoria Rubino pro III, leveys 25mm (mukaan myös alkuperäiset 23mm leveät Hutchinson equinox) Shimano spd-sl lukkopolkimet Bontrager Node 2.1. mittari (sykevyö ja kadenssianturi) 2 kpl pullotelineet Satulalaukku Hyvässä kunnossa, pyörällä ajettu noin 6700km, kaikki vaijerit ja kuoret, ketju ja takapakka hiljan vaihdettu. Kiekot on huollatettu toissavuonna. Satulaputken pituus 50cm, vaakaputki, 52,5cm, emäputki 11,5cm. Keskiölaakeri (BB30) kertaalleen vaihdettu toissa vuonna narinan vuoksi. Hinta 850e.
  3. - shimano nexus3 vaihteet - jalkajarru + edessä vannejarru - suntour joustohaarukka - takalokari, seisontatuki - ollut yhdellä lapsella ja ajettu kaksi kesää, pyörä on erittäin siisti. Hintaa 70e. Yhteydenottotapa:
  4. myyty myyty myyty koko 50-559 / 26 x 1.9, pistosuojaus (kestänyt hyvin sepelit) Kaikki nastat ovat tallella ja pintaakin on reilusti kuten kuvista näkyy. 10e nouto
  5. Uppia. Hintaa alennettu 55e? Kiekko sopii myös 28" hybrideihin/retkipyöriin joissa IS standardin levarikiinnitys ja 8-9v takapakka. Vanteen leveys 19mm.
  6. Käyttämätön/uusi kiekko Shimanon FH-M475 navalla, 36 pinnainen. Hintapyyntö: 65 euroa Paikkakunta: Yhteydenottotapa: soitot/viestit nroon:
  7. Uudet renkaat ja voimansiirrosta uusittu kaikki jarrupalat, vaihdevaijerit kuorineen, rattaat, ketjut, keskiölaakeri ja kammet. Ikää lienee 15v mutta pyörä on siihen nähden siisti. Satulassa on pieni repeämä joka ei haittaa menoa mitenkään. Pyörä on ollut minulla uudesta asti ja oli välissä pitkään käyttämättä kunnes laittelin viime syksynä ajokuntoon, mutta kun ei ole käyttöä niin myydään pois tilaa viemästä. Hintapyyntö aiheesta 90e. Yhteydenotot .
  8. Ostettu 2011 ja palvellut uskollisesti työmatkakulkineena siitä lähtien. Hiljan uusittu takapakka, ketjut ja eturattaiden keskimmäinen rieska. Myös takavaihtajan vaijeri ja takajarrun vaijeri kuorineen on keväällä vaihdettu. Pyörässä 24v ja takavaihtajana Deore. Renkaat Continental Gatorskin 32mm. Jarruina mekaaniset Avid BB7 levarit. Eteen vaihdettu keväällä palat. Mukaan saat iskemättömät uudet jarrulevyt – tuli hankitttua, mutta en ole nähnyt vielä tarvetta vaihtaa. Tavaratelineeen virkaa hoitaa TopPeakin tarakka. Mittari ja kello löytyy. Myydään pois koska ajelen nykyään kaikki ajoni lähinnä maantiepyörälläni ja varastoon tarvittaisiin lisää tilaa.. Hintaa olin ajatellut 240 euroa. Yhteydenotot
  9. Kuvaus: 16 tuumainen poikien vaihteeton jupiter. Siisti ja hyvässä kunnossa. Kaksi kesää ajeltu. Spiraali vaijerilukko mukaan. Hintapyyntö: 50e Paikkakunta: Jokela, Tuusula (voidaan tarvittaessa sopia kuljetuksesta Hyvinkää-Hki akselilla) Yhteydenottotapa: priva viesti
  10. Vetokoukkuun (50mm) kiinnitettävä kahden pyörän kuljetusteline. Kokeiltu kerran ja ei sopinutkaan omiin tarpeisiin. Käytännössä uusi teline. Hinta 30e noudettuna itä-Vantaalta.
  11. Runkokoko 17,5", metalliharmaa, langaton Specialized mittari, pikalokkarit. Pyörään vaihdettu lyhyempi stemmi, mutta alkuperäinen tulee mukaan. Muuten orkkiskunnossa. RockShox Recon Slite öljykeula. Avid Elixir jarrut. Wellgo V8 flätit. Nastarenkaat Nokian w240 saa mukaan. Nyt alla alkuperäiset spessun Fast Trak LK 26 x 2.0 renkaat. Ostettu viime syksynä viralliselta jälleenmyyjältä ja ajeltu viime talvi ja tämä kevät yht 1300km. Ensi huolto tehty. Itseä ei nyt enää maastoajelut nappaa - joten tässä hyvä perustyökalu maastoon haluavalle. Uuden ovh 959,-, tämä kappale lähtee 700 eur. Pyörä on Vantaalla.
×
×
  • Luo uusi...