Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

tomeli

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Palaute

    0%

Lisätiedot

  • Paikkakunta:
    Jyväskylä

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 037 profiilin katselua
  1. BUMP, Yli vuosi myöhemmin, elämän tuomien vastoinkäymisten takia, kiekot edelleen myynnissä. Pahoittelut heille, jotka viime myyntikerralla olivat kiinnostuneita. Jatketaan kaupustelua.
  2. Ajotunnit maantiellä vähentyivät huomattavasti viimeisimmän kahden kesän aikana, joten pistetään huippu hiilikuitukiekot kiertoon. - Kiekot olleet kevyellä ja tarkalla käytöllä. Ei kaaduttu, kolhittu tai muuten pahoinpidelty. - Minun omistuksessani olleet noin viisi vuotta, ostin itse käytettynä, muistikuvaa kiekkojen vuosimallista ei kuitenkaan ole. - Päällä hieman iäkkäämmät Tufon tuubit, taakse laitettu paikkapullo. Paketissa oleva Contin Giro tuubikumi mukaan. - Navat hyvät, rullaa kuin uudet, en ole huomannut mitään ongelmia. - Jos ostajalla käytössä Campan super record vm.2010, jarrupalat kaupan päälle. - Huippukevyt setti, valmistaja ilmoittaa setin painoksi hintsun verran yli 1200g. Ei pikalinkkuja mukaan. Ei rataspakkaa mukaan. HUOM! Campan vapaarattaalla. Huom! Ovat siis Hyperon ONE:t, eivät Hyperon Ultra II. Hintapyynti 450e Sijaitsevat Raumalla, kulkeutuvat Turkuun, Helsinkiin, Jyväskylään ja Rovaniemelle aina tarvittaessa. Voin myös lähetellä. Valokuvia lisäilen, kunhan pääsen kiekkojen luo.
  3. Myydään otsikon mukainen hiilikuiturunkoinen maantiepyörä. Runko ja keula molemmat hiilikuitua (Rungon koko on 56). Osasarja 105/Ultegra. Etu- ja takavaihtajat, sekä jarrut Ultegraa. Kammet ja vaihteenvalitsimet 105:sta. Kiekot Shimanon R500 (Täysin uudet). Kumit Michelinin Pro 4:set. Satula Fizik Arione. Uudet vaihdevaijerit- ja kuoret. Tankonauhat vaihdettu myyntiä varten. Pyörä toimii kaikenkaikkiaan kuin unelma. Pientä käytönjälkeä tietysti havaittavissa, ei kuitenkaan kaaduttu. Runko on alkujaan Liberty Seguros-kisatiimille tehty. Kevyimpiä runkoja. En ole punninnut tätä setuppia. Myynnin syynä oma koko. Tämä pyörä on sopivin n.168-180cm pituisille. Koeajomahdollisuus joko lukko- tai avopolkimilla. Voin myös tarpeenvaatiessa postittaa. Soita ja kysy. Pyörä Raumalla. Kulkeutuu tarvittaessa Jyväskylään tai Turkuun. Hintana 990e. Hintaa tarkistettu 6.10 ja laitettu melkein satku alaspäin. Oman näkemyksen hinnasta saa esittää. Voin myös sovittaessa postittaa. Soita ja kysy. Toni Poikonen 040 4134967
  4. Mahtavaa! Hyvä kun huomasit, oli yksi nelonen tullut liikaa - nyt numero on oikein!
  5. Ajanpuutteen vuoksi myynnissä hyvässä kunnossa oleva Demo 7 I, vuosimallia 2007. Rungon koko M. Seisonut pari vuotta lähes käyttämättömänä varastossa, pois lukien parit ajot per kesä. Jarrupalat vaihdettu viime kesänä. Kokoonpano on lähes alkperäinen: vanteet vaihdettu (edessä dt swiss E540, takana dt swiss fr 6.1d), ketjunohjuri Gamut (mallia en nyt äkkiseltään muista). Kaikilla osilla vielä ajokilometrejä reilusti jäljellä. Tästä hyvä setti vaikka aloittelijalle tai vähän kokeneemmallekin kuskille! Kaupan päälle laitetaan mukaan 2kpl uusia Intensen renkaita, pari kypärää (timeless+bell) ja parit sääri-/polvisuojat, sekä foxin ajolasit. Saattaa löytyä myös jotain muuta krääsää ja tarroja! Pyörä sijaitsee tällä hetkellä Jyväskylässä, mutta kuljetus onnistuu viikonloppuisin pientä lisäkorvausta vastaan Jyväskylä-Tampere-Rauma -välillä. Ensisijaisesti kuitenkin nouto jyväskylästä, postittamaan en mielelläni lähde. Lisätietoja kokoonpanosta: http://www.specialized.com/ca/en/bikes/archive/2007/demobighit/demo7i#specs Sekä kuvia lisää: https://www.dropbox.com/sh/bubdngv0lp028lp/AADIw6iEcvpkO9KYKbUGNUx-a?dl=0 Kysy ihmeessä lisää! Hintapyyntönä vaikkapa 850euroa näin alkuun, tosin kauppaahan tässä ollaan tekemässä joten varmasti saamme hinnan molemmille osapuolille sopivaksi. Eihän kaupanteossa muuten mitään itua olisi! Toni Poikonen/ 040 4134967/ PM
  6. Mikä on tarkka paino tangolle? -Toni
  7. Heeei, laitappa hinta näkyviin sääntöjen mukaisesti, muuten tulee lukkoa tällekki myyntitopsulle! On niin hieno pyörä, että pakko huomauttaa tästä!
  8. tomeli

    MYYTY:)

    Olikos tää runko nyt sit rautaa vaiko hiiltä? Minkä vuoden runko kyseessä?
×
×
  • Luo uusi...