Jump to content

Jaakko666

Jäsen
 • Viestit

  334
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  98%

Lisätiedot

 • Paikkakunta:
  Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 728 profiilin katselua
 1. Jaakko666

  Canyon Dude M-koko

  Jos 500€ lisähinnalla saa laadukkaat kuitukiekot, niin kannattaa se budjetti sen verran ylittää
 2. Jaakko666

  M: COB Etuvalo(usb-ladattava) 10€(sis. postikulut)

  valoa kansalle joka pimeässä vaeltaa
 3. Ylös! Talvi tulee tänäkin vuonna.
 4. Kuvaus: Uudet paketeissa. Pyörä meni, kumit jäi. Postitus aikaisintaan 23.10 tiistaina kun tulen reissusta. Myyn vain parina! Hintapyyntö: 135€(sis.postikulut Suomessa) Paikkakunta: YV Yhteydenottotapa: Vantaa
 5. Jaakko666

  Ice Spiker Pro 29"

  20e lisää budjettiin, niin saat uudet nyt xxl:stä kun siellä on -25% ale kaikesta(melkein kaikesta). Itse tilasin juuri eilen itselleni isp:t eilen.
 6. Tule nähdyksi ja osta tästä halvalla näkyvyyttä. Tarpeeton itselleni. Pyörään, koiran valjaisiin yms.. Lisätietoja linkistä: https://www.baiks.fi/etuvalo-cob-50-ledia.html Ei noutoa! Hinta: 10€(sisältää postikulut Suomessa) YV:llä tavoittaa.
 7. Gravdal: https://www.xxl.fi/45nrth-gravdal-700x38-252-studtire-nastarengas/p/1121597_1_style Schwalbe: https://www.xxl.fi/schwalbe-winter-k-guard-35-622-28-120-nastarengas/p/1135966_1_style?gclid=EAIaIQobChMIruS9ou-H3gIVR6QYCh2bAgWAEAAYASAAEgIUDPD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=COTWqaPvh94CFY8OGQodohQHMw Ensin oli varastossa pari schwalbeja ja tarkoitus oli mennä tämä talvi niillä. Sitten sai tuota vaijerillista gravdalia "halvalla", niin ajattelin ostaa parin niitä ja ajellakin niillä. No eipä mahtunut omassa työmatkacrossarissa pyörimään takana lokarin kanssa tuo gravdal, joten laitoin taakse schwalben ja eteen gravdalin, joten niitä jäi yhdet yli ja ovat nyt siis kaupan. Molemmat käyneet vanteella, mutta ei ajettu metriäkään, eli kyseessä on uudet ajamattomat renkaat. Tästä jollekin toiselle samanlainen setti alle crossariin järkihinnalla(omakustanne). Edessä hyvää hyvää kaarrepitoa tarjoaa 252 nastaa sekä hyvä kuvio ja takana vetopitoa tarjoaa 120 nastaa renkaan keskilinjassa. Tee palvelus yhteiskunnalle, säästä terveydenhuollon kustannuksia ja osta tästä pitoa talven liukkaille. Renkaat ovat Vantaalla Itä-Hakkilassa mistä ne voi myös noutaa sopimuksen mukaan, mutta hinta on noudettaessa sama, koska saan töistä pakettia laitettua maailmalle, joten en laske postikuluille mitään lisähintaa. Hinta rengasparille: 85€(sisältää postikulut Suomessa) Ps. Kuvia ei ole, mutta kaikki varmaan tietää miltä polkupyörän renkaat näyttävät.
 8. Jaakko666

  MYYTY - FLY kuitukiekot 29”

  non-boost vai boost ?
×

Tärkeää tietoa

Hyväksy Käyttöehdot ja Tietosuojakäyntö.