Jump to content

Jaakko666

Member
 • Content Count

  395
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  98%

Lisätiedot

 • Location:
  Vantaa

Recent Profile Visitors

3,491 profile views
 1. Jaakko666

  ***MYYTY***

  Kuvaus: Ajettu 2tkm sekalaista ajoa tubelessina. Ei reikiä ja kyljet ehjät. Helppo tubeless ja hyvin rullaa. Takarenkaana ollut luonnollisesti kulunut enemmän keskeltä, mutta sen kun laittaa eteen, niin kyllä näillä vielä jokusen tonnin ajaa. Oma työmatkani on nykyään pelkkää asfalttia, joten vaihdoin slicksit alle. Litkun jäämiä löytyt ja ne saa kaupan päälle. Postitus aikaisintaan 12.8, koska lähden huomenna reissuun ja palaan vasta sunnuntaina 11.8 Hintapyyntö: 30€(sisältää postikulut Suomessa). Noutohinta sama, kun saan postit veloituksetta töistä. Paikkakunta: Vantaa, Itä-Hakkila Yhteydenottotapa: YV
 2. Tarjoa YV:llä jos löytyy. Pk-seutu noudolla ja muualta postilla.
 3. Vähän aiheen ohi, mutta kysytään nyt kuitenkin. Milläs pyörällä ajat ensi kauden crossikisat, kun bmc:ltä ei tule uutta crossaria 2020.
 4. Jaakko666

  Voi poistaa..

  ....
 5. Laitatko vielä otsikkoon, niin kukaan ei käy täällä turhaan nuohoamassa ja ylläpito voi myös poistaa ilmoituksen, kun näkevät että pyörä on myyty.
 6. Läpiakselit vai pikalinkut ? Levy vai vannejarrulle ? Nuo nyt kannattaisi ainakin mainita ostoilmoituksen yhteydessä.
 7. Nosto ja pieni hinnan tarkistus, eli tinkivara on nyt valmiiksi poistettu hintapyynnöstä. Paljon hiilikuitua tuohon rahaan.
×
×
 • Create New...

Important Information

Accept Terms of Use and Privacy Policy.