Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Myyty: Kona Unit 29er vm. 2013, koko 19" (Helsinki)


Mikko3M

Recommended Posts

Myydään liian vähällä käytöllä ollut Unit hyvään kotiin. Ostin työmatkapyöräksi talvikeleille, mutta leudot talvet on tullut poljettua Steamrollerilla ja tällä on tullut ajeltua silloin tällöin vaihtelun vuoksi. Kokeilin jopa metsässä, mutta ei minusta ole maastopyöräilemään.

 

Pyörä on lähes alkuperäisssä kunnossa. Edes esiasennuskumeja en ole ajanut loppuun. Joitain kuluvia osia on kuitenkin tullut vaihdettua, kuten ketjut, takaratas (pykälää isompaan), jarrupalat sekä satula (lienee arvokkain yksittäinen komponentti pyörässä rungon jälkeen). Kaikki kuvissa näkyvät osat lähtevät siis mukaan. Lisäksi saat Suomi Tyres-tavirenkaat, joilla ajelin muutaman kerran toissatalvena tyytyväisenä niiden tuomaan pitoon ja rullaavuuskin oli omilla mittareillani moitteeton.

 

Rungon koko: 19"
Rengaskoko: 29"
Paikkakunta: Helsinki

 

Kunto on todennäköisesti ikäistään maastopyörää parempi. Ei kolhuja tai lommoja. Koitin saada kuviin mukaan pyörän kunnon.

 

Pyörää saa tulla koeajamaan tai katsomaan Helsingin Käpylään arki-iltaisin ja viikonloppuisin, kunhan sovitaan aika. Toimitus onnistuu Matkahuollon kautta ostajan laskuun.

 

Hintapyyntö: 400 euroa.

 

Lisää kuvia:
https://goo.gl/photos/PYNPuNBcrbgxp7aB8

 

 

 

IMG_20170305_132525.jpg

Link to comment
Share on other sites

Näyttää olevan sen verran paljon tarjonaa Uniteista, että pääsin tarkistamaan omani hintapyyntöä 500 eurosta 400 euroon. Ja koeajollahan saa aina käydä, jos yhtään kutkuttaa. Vähän tekisi mieli vaihtaa Big Applet ja pidempi välitys ja ottaa tämä taas työmatka-ajoon, mutta hillitsen kiusausta toistaiseksi.

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...