Jump to content

MYYTY - Trek Remedy 9.8 29" 18,5" 2015


valtsu

Recommended Posts

Nyt myyntiin erinomaisessa kunnossa oleva Trekin hiilikuiturunkoinen trail/enduro-täysjousto malliltaan Remedy 9.8 29" 2015. Runkokoko 18,5" (Trekin M/L-koko, pelaa valmistajan suosituksen mukaan parhaiten 172 cm - 180 cm kuskille, itsellä pituutta 183 cm, ollut tarkoituksella valittu pienempi runkokoko. Ajettu hiljaa ja huollettu pieteetillä meikäläisen sekä ammattimekaanikon toimesta. Erinomaisessa kunnossa - ei klappaa, nitise tai natise. Maastofillareita iteltä löytyy nyt taas sen verran että häätyy laittaa kiertoon jotta saisi ajoa jota kaipaa.

 

p5pb14358190.jpg

p5pb14358191.jpg

p5pb14358196.jpg

p5pb14358193.jpgp5pb14358194.jpg

Kuvat klikkaamalla isommiksi!

 

Tää on ehdottomasti yksi hauskoimmista pyöristä jolla olen ajanut. Selvästi se sweet spot trail & enduropyörien väliltä, ei pelkää kovempaakaan ryskäystä mutta miellyttävä ja nopea ajaa myös tasaisemmilla poluilla. Kiipeää hyvin ja hissitolpan alas laskemalla kulkee myös ripeästi alamäkeen. Hiilikuiturunko on kiertojäykkä ja kestävä, ja keventää fillarin kokonaispainoa mukavasti. Alkuperäiskiekoilla ja Ardenteilla painoa 12,6 kg, Flow Ex -vanteilla en ole punninnut mutta pitäisi jäädä alle kolmentoista polkimineen päivineen.

 

Runko: Trek Remedy 29" 9.8 18,5", etukolmio ja takahaarukan yläputket OCLV Mountain Carbon -hiilikuitua, alaputket alumiinia. 140 mm tasaista ja pehmeää joustoa. Säädettävä geometria Mino Link -linkulla, tällä saa loivennettua ohjauskulmaa ja madallettua keskiöä tai toisinpäin tarvittaessa. Trekille ominainen Full Floater -iskarinkiinnitys, eli myös iskarin alapää liikkuu jouston matkassa - tällä saadaan jousto elävämmäksi ja tuntumaan pidemmältä kuin todellisuudessa on. Runko suojateipattu heti uutena kulutuskohdista, ei vikoja maalipinnassa, ei klommoja eikä muuta. Boost 148 perä, tilaa mukavasti 2,40" - 2,50" -ulkorenkaalle.

Iskari: Fox Float DRCV CTD Performance Re:Aktiv. Tuunattu Trekin tehtaalla sopimaan hyvin tähän runkoon - ja sen jälkeen uusiksi R-Techillä keväällä 2016 isommalle kuskille. Reboundia säädetty nopeammaksi sekä shimmattu progressiivisemmaksi. Lisäksi sisällä Push Industries Volume Reducer - tällä saadaan lisättyä iskarin herkkyyttä pienissä töyssyissä ja ehkäistään pohjailua. Liukuputkessa pienenpieni naarmu, joka hiottu tasaiseksi - ei vaikuta toimintaan, ilmat pysyvät sisällä niin kuin pitääkin. Varaiskariksi matkaan tähän runkoon sopiva n. 100 km ajettu Rock Shox Monarch RT3!

Etuhaarukka: Rock Shox Pike 29" RC Solo Air 140 mm, huollettu kesällä 2016. Sisällä pari kipaletta Rokkarin bottomless tokeneita - ei pohjaile rymytessä. 100 mm etunapa.

Kiekot: Fillarissa kiinni orkkiskiekkoja tukevammat Stan's No Tubes Flow Ex -kehille ja SRAM 716 -urakuulalaakerinavoille DT Champion -pinnoilla kasatut kiekot, Maxxis Ardent EXO TR 29" x 2,40" -renkailla, litkutettuina tottakai. Alkuperäiskiekot (SRAM Roam 30) matkaan - nämäkin ovat kestäneet alla mainiosti. Orkkiskiekoilla litkutettuna Schwalbe Ice Spiker Prot.

Voimansiirto: SRAM X1 1 x 11 -vaihteinen. Alkuperäiset X1 -kammet päivitetty keveämpiin hiilikuituisiin SRAM X01 -kampiin, joissa Race Face 34-hampainen Narrow-Wide -eturatas. Kampien päässä tietysti päätytulpat. Ketju vaihdettu uuteen n. 300 km sitten. X1 takavaihtaja, vipu sekä pakka. Paikallaan myös OneUp-ketjuohjuri!

Jarrut: Shimano XT M785, Shimanon 180 mm levyillä ja uusilla metalliseospaloilla. Pelanneet mainiosti niinkuin Shimanon jarruilla on tapana.

Ohjaamo: Easton Havoc 50 mm -ohjainkannatin, Bontrager Rhythm Elite -hiilikuitutanko, 750 mm leveä. Grippeinä Lizard Skins DSP.

Satula + tolppa: Vaijerivetoinen Bontrager Drop Line -hissitolppa, 150 mm säätövaraa. Satulana alkuperäinen Bontrager Evoke titaanikiskoilla.

Polkimet: Shimano XT spd-polkimet tai Bontrager Line Pro -flättipolkimet.

 

Ostajalle mukaan vielä kuvassa oleva pulloteline ja iskaripumppu. Ostettu uutena, olen alkuperäinen omistaja. Takuukortti + manuaalit matkaan.

 

Pyörän sh. 5399 Eur + kiekot n. 400 Eur + varaiskari n. 300 Eur + X01 kampisarja 299 Eur, mukaan myös Ice Spiker Pro -ulkorenkaat alkuperäiskiekoilla.

 

Rungon koko: 18,5" (Trek M/L)

Rengaskoko: 29"

Paikkakunta: Oulu

 

Hintapyyntö: 3250 Eur 2900 Eur 2750 Eur

Yhteydenottotapa: Yksityisviesti tai v.hepola (ät) gmail.com

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...