Jump to content

MYYTY - M: On One 456evo2, 18", Jalasjärvi


sahonki

Recommended Posts

Myyty! elävä legenda ja lyömätön hauskanpitopeli ja tekniikkalelu, fillari jolla ajaa kerhoon ja kauppaan, mutta jonka kanssa hauskanpito alkaa kun vauhti kasvaa ja mutkat jyrkkenevät. Kaikkien täysjoustojen ja kaksysien jälkeen todella virkistävän simppeli ja ketterä. 26 ain´t dead, pitää niin paikkansa tämän kohdalla. Voisin jopa väittää että 26" on ensi kevään uusi musta. Runko pomminkestävää terästä. Rokkarin Revelation ilmakeula, El Camino-nestelevarit, Shimano Zee-takavaihtaja, Continentalin uuden veroiset Mountain Kingit 2,4 leveinä, Hopen navat ja Mavicin 321 kehät. Kaiken kaikkiaan pomminvarma ja kestäväksi rakennettu paketti. Uusihan tämä ei enää ole, tällä on ajettu kuten tämäntyyppisellä fillarilla kuuluukin, vauhti korjaa virheet jne. mutta ei hölmöilty kuitenkaan. Huollettu ja hoidettu asianmukaisesti. Naarmuja ja hankaumia rungosta löytyy, mutta ei lommoja. Keula pitää ilmat sisällä, jarruissa reilusti kulutuspintaa paloissa jäljellä. Vanteissa ei heittoja. Brittifanina olen Brooksin satulaa tässä pitänyt, mutta se ei kuulu kauppaan. Jonkinlainen satula toki ostajalle löytyy varaston hyllystä. Samoin polkimet eivät tule mukaan. Täysin ajokuntoinen ja ehjä pyörä siis, valmiina polkujen valloitukseen.

 

Myydään sydän verta vuotaen, seuraavan projektin rahoittamiseksi. Tarvittaessa kulkee matkahuollolla ja sovittaessa voin lähialueelle tuodakin.

 

Rungon koko : 18" itse olen 175cm pitkä ja koko ollut kohdillaan, pienillä säädöillä arvelisin sopivan 170-180 senttiselle.

Hintapyyntö:

Paikkakunta : Jalasjärvi

Yhteydenottotapa: Yksityisviesti tai puhelin nollaneljäsataa-809857

 

DSC_3433_zpsbwpumonc.jpg

DSC_3444_zps2pl5jmrc.jpg

DSC_3436_zpskdkqssxk.jpg

DSC_3437_zps7k0qrjsh.jpg.htmlDSC_3440_zps551ydfky.jpg

DSC_3438_zps8aanmzwc.jpg

DSC_3443_zpsj04gndxc.jpg


Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...