Jump to content

Kehitysehdotukset


Administrator

Recommended Posts

  • 1 month later...

Porukka vois poistaa kuvat sen jälkee ku tavarat on myyty, ni sais tota levytila ongelmaa vähä samalla kurii? Lisäks varmaa foorumisoftaa vois konffata ettei se mitää saatanan vanhoja ketjuja enää säilyttäs? Sekii voi sitä databasee turvottaa aika paljon mikä saattaa syödä tilaa?

Link to comment
Share on other sites

Teksti tuskin vie paljoa levytilaa. +1 kuvien poistolle jollain viiveellä, jos sillä samalla saisi kuvien kokorajaa ylemmäksi. Poisto ei välttämättä heti just sillä hetkellä, kun on merkattu myydyksi, vaan aikaviiveellä. Osa ilmoista jää pitkäksi aikaa ei-myydyksi, mutta voishan sit editillä kuvan palauttaa, jos päättää korjata hintaa.

Laadukkaat kuvat ovat mielestäni tärkeitä. Koska kännykkäkameran kuvat eivät mun normaaliresoluutiolla pienentämättä mahdu, tulee sit laitettua DropBox-linkkeinä, mutta ostajan ois kiva nähdä ainakin joku kuva klikkailematta linkkejä. Lisäkuvat monet laittavat linkkinä, mikä mielestäni toimii.

Link to comment
Share on other sites

Kuvat saa poistaa, jos haluaa, mutta itse olen niiden säilyttämisen kannalla. Googlen kautta sivustolle saapuu yli puolet käyttäjistä, joten pidän sitä tärkeänä lähteenä. Yksi osa kokonaisuutta on kuvahaku, joka toimii melko hyvin. Esimerkkiyhdistelmä: myynti-ilmoitus ja Goolen hakutulos.

 

Googlen merkityksen vuoksi en ole myöskään ilmoituksien poiston kannalla. Saa toki piilottaa, jos haluaa. Lisäksi ilmoituksien säilyttäminen yleisenä infona ja hintatietojen etsimisen kannalta on ollut usean käyttäjän toive aikaisemmissa keskusteluissa. Toki myös toisella kannalla olevia käyttäjiä on, mutta selkeä vähemmistö. Lähinnä heitä kyrsii, että sopivat fillarit on jo myyty. Sivuston hakutuloksien suodattamisen osalta toiveet on esitetty kehitykselle.

 

Levytila ei ole suurin ongelma, vaan siitä aiheutuva liikennemäärä. Erityisesti kuvien lataaminen nostaa liikennemäärää. Nykyisellä palveluntarjoalla ei ole rajatonta pakettia olemassa, joten tuohta saa työntää melko reilusti kattamaan liikennemäärän kulut. Isojen kuvien jakaminen myyntineuvotteluissa ei pitäisi olla nykypäivänä ongelma muiden palveluiden kautta.

 

Palveluntarjoajan vaihto on edelleen auki, sivuston testisiirron viimeistely ei onnistunut, mutta uutta yritystä tulossa syssymmällä.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Sääntöihi vois mielestäni lisätä; 

 

- Jos et osaa päättää myytkö tavaraa vai et, älä myy. Vituttaa katella ku ilmestyy jokatoine päivä myyntii eräät kammet, sit illalla editoidaa ilmotus et "POIS" ja ehkä seuraavana tai sitäseuraavana päivänä taas sama ruljanssi.

- Lisäks myynti-ilmotuksen editointi myynnin jälkee on mielestäni iha vitun turhaa, jos et muista ottaa kuvakaappausta myynti-ilmotuksesta ostaessasi kyseisen osan, voi olla hankaa sanoa et "myyty osa ei ollu samanlaine ku ilmotuksessa ilmotettii" jos ilmotus editoidaa tyhjäks heti sen myymisen jälkee. Mahdollistaa pienmuotosen kusetuksen muiden mahdollisuuksien lisäks. Lisäks, miks se pitää editoida tyhjäks, jos oot kerta uskaltanu sen ilmotuksen kirjottaa ja jättää ni mikset v*ttu uskalla jättää sitä nähtäväks vaik se on myytykin?

 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, 4rttu said:

Lisäks, miks se pitää editoida tyhjäks, jos oot kerta uskaltanu sen ilmotuksen kirjottaa ja jättää ni mikset v*ttu uskalla jättää sitä nähtäväks vaik se on myytykin?

 

Tämä ei varsinaisesti vastaa kysymykseen, mutta langan eräästä aiemmasta viestistä selviää ylläpidon näkemys, joka sivuaa tätä asiaa.

Teitkö kanssani hyvät kaupat? Ole ystävällinen ja jätä minulle palautetta, kiitos. B)

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...