Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

Kehitysehdotukset


Administrator

Recommended Posts

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

Miten olisi "Tapahtumat" -osio? Ei varsinaisesti myymistä/ostamista, mutta tällä hetkellä ei ole mitään sellaista yksittäistä paikkaa, mistä voisi kelata läpi Suomen pyörätapahtumat ja kilpailut.

- Otsikkoon tapahtuman päivänmäärä ja nimi.

- Tapahtuman järjestäjä lisää tapahtuman peruskuvauksen ja linkin mahdolliseen FB-eventiin / tapahtuman nettisivulle

- Tapahtumat voisi tarvittaessa jakaa alalajeihin (maantie, cx, xc/marathon, enduro, dh, bmx, ulkomaat/kotimaa) tai sitten vain kaikki yhden otsikon alle.

- Ei ylimääräisiä uppauksia tai sivutolkulla kuvia ja kiitoksia tapahtuman jälkeen, vaan jokin saitti, miltä voisi tarkistaa, mitä sitä haluaisikaan esim. heinäkuussa tehdä.

- Jos alustasta löytyy jokin kenttä, minkä avulla nuo voisi pyöräyttää aikajärjestykseen, tai jopa poistaa vanhat tapahtumat, niin aina vain parempi.

- Samalla tapahtumajärjestäjät voisivat ostaa etusivulta mainospaikan ja tukea torin toimintaa.

- Jos joku bongaa jostain mielenkiintoisen tapahtuman, niin senkin voisi lisätä tapahtumiin.

Link to comment
Share on other sites

No, aika näyttää, tuleeko tuonne keskustelun puolelle joskus niin paljon luettavaa sisältöä, että se olisi tapahtumajärjestäjälle kiinnostava paikka laittaa informaatiota jakoon. Torin puolella taitaa kuitenkin päivittäiset kävijämäärät olla hieman eri luokkaa.

Link to comment
Share on other sites

Nii totta turiset kyllä. Nyt on vähä turhaa kahet tunnukset, toine keskustelupalstalle ja toine myyntipalstalle, tästä syystä varmaan keskustelupuolella ei paljon ruuhkaa ole. (tästä samaisesta syystä en myöskään ite paljo aikaa vuodesta vietä tuolla keskustelupuolella)

Link to comment
Share on other sites

Fillaritorin yhteydessä oli aikoinaan oma keskustelupalsta, mutta se ei saanut minkäänlaista suosiota. Käyttäjät taitavat olla kaupantekotuulella, eikä juttu luista.

 

Fillarikeskustelun avaamisen yhteydessä otettiin käyttöön mahdollisuus kirjautua Fillaritorin tunnuksilla, mutta teknisten ongelmien vuoksi siitä luovuttiin hyvin nopeasti. Paperilla hyvä idea, mutta toteutus ei jostain syystä toiminut halutulla tavalla..

 

Fillarikeskustelussa vierailee enemmän ihmisiä, kuin tällä Fillaritorin Yleinen-osastolla. Muutamien pienempien tapahtumien järjestäjät ovat myös kirjoitelleet tapahtumistaan, mikäs siinä kun ei mitään maksa. Sivustoa on kehitetty innostuksen mukaan, mutta kaipaa ehdottomasti lisää käyttäjiä ja kehitysehdotuksia. Mielestäni parempi tarjota keskusteluun liittyvät ominaisuudet omassa paikassaan, kuin koittaa tunkea niitä tänne Fillaritorille.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...