Jump to content

MYYTY - Trek Superfly Elite 17,5" kuitu-29", 9kg, Oulu


Juide

Recommended Posts

Kuvaus: Juuri täysin huollettu ja täysin läpikäyty todella kevyt kuitujäykkis. Ilman polkimia kuvan kunnossa painaa 8,7 kg. Runko on vuosimallia 2011, muut osat on uudempaa. Pyörällä on ajettu, toisinaan jopa hyvää kyytiä ja siinä on käytön jälkiä. Kuluvat osat kuitenkin uutta, hyvässä kunnossa tai annan uusia osia mukaan. Kaikki toimii hienosti ja pyörä vaatii vain kovaa ajoa.

 

Pyörä on oikein mainio ajettava, G2-geometriaa ei turhaan ole kehuttu. Myös keulakulma on erittäin nykyaikainen 69,3 astetta, joten kovakaan vauhti ei ole pyörälle mikään ongelma. Vaakaputkella on efektiivistä mittaa 605 mm, ja pyörä sopii parhaiten noin 172-178 cm kuskeille. Olen 175 cm ja 80 mm stemmillä on ollut minulle oikein hyvä. Runkoon mahtuu hienosti pyörimään ainakin 2,4" rengas taakse ilman ongelmia. Ainoa "vanhanaikaisuus" on pikalinkkuperä, mikä onkin ainoa myynnin syy, kun talouden muut maastopyörät on läpiakseleilla.

 

Näissä kuten monissa muissakin Trekin kuiturungoissa on ollut ongelmana Trekin oma BB95 keskiö, jossa irtolaakerit painetaan suoraan kuiturunkoon ja rungon laakeripesät alkavat väljistyä ennemmin tai myöhemmin. Tässä yksilössä asia on korjattu äärimmäisen hienolla ja kestävällä tavalla, eli on sorvattu ja liimattu epoksilla rungon sisään alumiini-insertit, joihin laakerit painetaan. Korjaus tehtiin asiantuntevan pyöräharrastaja-koneenrakentajan toimesta kaksi vuotta sitten ja on toiminut täydellisesti. Myös tällöin asennetut keskiölaakerit ovat kestäneet koko tämän ajan ja ovat edelleen hyvässä iskussa (ennen korjausta laakereita meni jatkuvasti), eli keskiön osalta pyörän voisi sanoa olevan parempi kuin uusi. Mukaan saa piirustukset työstä, dokumentoinnin sekä mittojen mukaan tehdyn laakerien irrotus- ja asennustyökalut. Trekiä myyvästä kivijalasta saa tarvittaessa uusia laakereita.

 

-keula RockShox Reba RL SoloAir 100 mm tankolukituksella vm. 2013, ilmapuoli ja alajalat juuri huollettu. Keulalla ei ole ajettu talvisin lainkaan, käytössä ollut jäykkä keula.
-putkiosat; tolppa Thomson Masterpiece Setback, stemmi Bontrager RXL 80 mm tanko Bontrager RXL kuitutanko 720 mm, ESI Chunky silikonitupit, uusi Ritchey penkki (ohjaamo vm 2016)
-uudet Schwalbe Rocket Ron renkaat valinnan mukaan litkutettuna tai sisureilla (joko 2,1" Snakeskin tai 2,25" liteskin, kuvissa on 2,1")
-kiekot juuri tarkistettu ja rihdattu, viimeisen päälle kevyet (kiekkopari 1320 g) DT190/Sapim CX-Ray/siniset alunipat/Notubes Race ja Crest (takakehä uusittu 2016), KCNC kevyet pikalinkut
-osat Sramia, XX1 175 mm kammet 156 q-factor 30t rattaalla, X0 kytkimetön 10 spd takavaihtaja (asennettu kesäkuussa 2017), XX 10spd vipu ja XX 11-36 10spd pakka. Yläpuolinen ketjuohjuri varmistaa ketjun pysymisen eturattaalla. Voimansiirto jossain määrin kulunut (ketjun venymä vajaa 0,5 % ja tällä pakalla ei ihan uusi ketju toimi moitteetta mutta hieman kulunut toimii ok). Mukaan muutaman lenkin ajettu Shimano XT 11-36 pakka ja uusi Shimanon 10-ketju.
-Formula R1 jarrut vm 2013, jarrulevyt Sram 160/140 centerlock. Jarrut juuri ilmattu, palat melko kuluneet mutta uudet palat tulee mukaan
-Lähtökohtaisesti myydään ilman polkimia, jotain käytettyjä XTR polkimia voi tarvittaessa koittaa tinkiä mukaan.

 

Mukaan annan siis seuraavia osia: Muutaman lenkin ajettu, kunnoltaan uutta vastaava Shimano XT 11-36 pakka ja uusi Shimanon 10-ketju, kahdet jarrupalat (toiset uudet paketissa, toiset olleet pari lenkkiä), varapinnoja, Bontrager RL pulloteline, uusi vaihtajankorvake ja muuta pientä.

 

Pyörän ostajalle tarjolla sovittavaan hintaan myös Niner jäykkä kuitukeula, joka mustavalkoisena sopii rungon väritykseen hyvin. Tätä keulaa en ole myymässä erikseen.

 

Rungon koko: 17,5"

Rengaskoko: 29"

Paikkakunta: Oulu

 

Hintapyyntö: 1400 euroa

Yhteydenottotapa: YV tai sähköposti juha piste kangaskokko at gmail piste com

DSC_1499.jpg

DSC_1502.jpg

DSC_1503.jpg

DSC_1504.jpg

DSC_1505.jpg

DSC_1506.jpg

DSC_1512.jpg

DSC_1515.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...