Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

MYYTY - Santa Cruz Superlight


PKK

Recommended Posts

Kuvaus: 

 

Rungon koko (lisää myös otsikkoon): L

Rengaskoko (lisää myös otsikkoon): 26

Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Kirkkonummi/Lohja

 Vähän ajettuna Santa Cruzin Superlihgt 26. Liittenä huonohko kuva, otan parempia ja informatiivisempia, jos filo oikeasti kiinnostaa.
 
Pyörä on koottu Tampereen Sportaxissa loppuvuodesta 2011 ja olen sen toinen omistaja. Fillarilla  on ajettu todella vähän kahtena viime vuotena. 
 
Pyörässä on joustoa 100 molemmissa päissä, edessä Fox Talas 32 ja takana Fusionin neliasentoinen lukittava ilmaiskari, molemmat toimivat eivätkä vuoda. Vaihteisto on Shimamon 3X9, Deore/XT, vanteen ja kehät samoin Shimanon. Jarrut Avidin Juicyt, toimivat ja tehokkaat. Keskiö, kammet ja eturattaat Truvativin.
Kaikki linkun laakerit, keskiö ja navat moitteettomassa kunnossa, pyörää on huolettu säännöllisesti. Renkaina hyväkuntoiset WTB:n Prowler edessä ja takana Geaxin Saguero, molemmat muistaakseni 2,3:a leveydeltään. Muutkin mainitsemattomat osat laatutuotteita, kuten tuolla firmalla on tapana fillareihinsa laittaa.
 
Fillarilla jo pääasiassa ajattu Pohjois-Kirkkonummen ja Nuuksion poluilla ja enemmän käskytetty entisen Kauhalan ulkoulualueen metsissä. Hemmetin ketterä peli sekä ala- että ylämäkeen, vähän maastotyypistä riippuen joustoa joko sopivasti tai liikaa. Tuon takapään lukittavuuden ansiosta myös hyvä peli sekalaisempaankin ajoon.
 
Myyn filon ilman satulaa, polkimiksi saa joko Shimanon kaksipuoliset lukkopolkimet tai ihan perusflätit oman makunsa mukaan.
 
 Mukaan saa myös  Spessun kaksitoimisen iskaripumpun, lokarit jos haluaa ja niitä vararenkaita. Fillari Kirkkonummen Laitamaalla, Espoon ja Kirkkonummen rajamailla. Filo kulkeutuu päivittäin myös Lohjalle.
 

 

 

 

 

Hintapyyntö: 825€

Yhteydenottotapa: nollaviisnolla-3265031

 

Santa Cruz.jpeg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Moi 

 

Ite oon 177cm pitkä ja arvioini mukaan runko menee helposti vähän pidemmellä kuskille, max. pituus jossain 185cm paikkeilla, vähän riippuen kehon mittasuhteista. Mulla puutu operoitu alaselkä tällä ajaessa, vaihdoi lyhyempi runkoiseen ja vaivaa ei enää ole. 

Paljon lyhemmälle kuskille en suosittelisi. 

Pasi K

 

Link to comment
Share on other sites

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...