Jump to content
Facebookin kautta kirjautuminen poistuu ×

MYYTY - White 2Fat Pro, 19" L, Oulu


Rolle

Recommended Posts

Kuvaus: Hyvässä kunnossa oleva vähän ajettu läski. Mittarissa noin 2260km. Ketju ei ole vielä vaihtokunnossa. Renkaat litkutettu, vannenauhoja ei ole paikallaan, ne saa halutessaan mukaan :) Vannenauhoina toimivat superkevyet vakuumimuovista tehdyt läpinäkyvät muovisuikaleet. Pyörä sopii aikuiselle. Olen 187cm. Sekä minua lyhemmät että pidemmät ovat tuota kokoa käyttäneet. Olen pyörän ensimmäinen omistaja, etsin mukaan tulleet paperit lähipäivinä. Voimansiirtona on edessä 2-ratasta, takana kymppipakka.

 

Pyörä on lähes alkuperäiskunnossa. Seuraavat muutokset on tehty:

 

- Alkuperäinen satula on mennyt johonkin toiseen pyörään, nyt paikallaan Brooks, mutta se ei kuulu kauppaan. Tarjolla on silti pari hyväkuntoista satulaa, josta voidaan valkata mieluinen.

- Asennettuna nopeusmittari

- Asennettuna pieni satulalaukku, jossa varasisuri

- Vannenauhat ja sisurit poistettu, renkaissa Stanin tubeless-litkua, Superkevyet läpinäkyvät vannenauhat asennettu (youtubessa löytyy tekemäni opetusvideo aiheesta)

- Vaihtajan varakorvake kuuluu kauppaan

- mukaan EI kuulu polkimia. Paikoillaan olevat Deore XT-polkimet voidaan myydä 50e hintaan

- Ohjaustanko vaihdettu hyvin loivaan W- tai M-kirjainta muistuttaan malliin, alkuperäinen tanko on tallessa, ja se voidaa vaihtaa tarvittaessa paikoilleen.

- lisätty muutama pinnaheijastin (harmaa puikkomalli) ja muutama pala heijastinteippiä

- mukaan kuuluu toinen alkuperäinen sisuri, joka on hyvin painava. Se sopii esim. majavan tainnuttamiseen. Käytössä se on ollut vain noin viikon verran.

- alkuperäinen kelvoton satulatolppa, jonka kiristyssysteemi ei pitänyt, on korvattu On Onen tolpalla. Siinä on edestä ja takaa säädettävä 2-pulttikiristys.

- mukaan saa yhden valmiiksi "silitetyn" superkevyen vannenauhan siltä varalta, että paikallaan oleva kaipaa vaihtoa. Nämä ovat kyllä pitkäikäisiä. Yhden olen joutunut vaihtamaan.

- muistelen myös, että olisin alkuperäisestä pakasta 11-piikkisen rattaan vaihtanut 12-piikkiseen, koska sellainen sattui pyörimään laatikossa

 

Mulefutin kehät ja alkuperäinen rengas toimivat tubelessina TODELLA hyvin. Ei tarvi mitään leipomista, irtohihnoja, kylän suurinta kompuraa, koria kaljaa, oikeaa tähtien asentoa tms. Rengas painellaan toiselta laidaltaan vanteen reunaan ja tarjotaan ilmaa napsauttimella tai pienellä kompuralla. Ja sitäkään ei siis tarvitse tehdä, koska rengas ON jos vanteella. Se ei myöskään putoa siltä pois, jos paineen laskee nollaan. Tämä toimii kuin junan vessa. 

Rungon koko (lisää myös otsikkoon): 19" L

Hinta: 800e

Paikkakunta (lisää myös otsikkoon): Oulu

Yhteydenottotapa: rolf.moberg ät iki.fi, oman salaisen puhelinnumeroni saat sähköpostitse pyytämällä, työpuhelinnumeroni on 044 491 1116, vastaan työpuhelimeeni tässä asiassa vain iltaisin. Mieluisin myyntitapa on nouto, ja maksu suoritetaan tilisiirrolla kauppoja tehdessä. Pyörä on Kuivasjärvellä. Pyörän omistusoikeus siirtyy rahojen näkyessä tililläni. Pyörää ei varata kellekään. Sitä voi käydä katsomassa iltaisin sopimuksen mukaan. Sen voi myös maksaa näkemättä, jolloinka nopein ostaja saa pyörän.

 

 

IMG_20171002_205131.jpg

Kuvan metsurinkypärä ei liity tapaukseen.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Liity keskusteluun!

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, kirjaudu sisään käyttäksesi tiliäsi.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muotoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Luo uusi...